Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי מחברות הליסינג הרציניות מוכר קיה פיקנטו אוטומטית עם 0 ק"מ (חדשה לגמרי)?

KMV
שימו לב! השרשור הזה בן 4118 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

כזכור לי הלקוחות הפרטיים עומדים בתור ברשימת המתנה מאוד ארוכה בשביל לקבל פיקנטו מהיבואן, לא חושב שלחברות הליסינג יש בכלל מלאי של חדש-0-קמ.

למען הסר ספק כל המודעות ביד2 מסוכנויות הן של 'אסתיקאר'. מומלץ לעשות חיפוש בפורום בשביל להבין במי מדובר. (רמז: רכב לא תקבל מהם)

היום: ג'ילי גיאומטרי C

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במגרש של "בני נעים כדורי" שמתעסקים בד"כ במכוניות משומשות אחרי תאונה או נזקי שריפה/הצפה יש מספר דגמים חדשים לגמרי של קיה וגם סוזוקי. כדאי לבדוק שם אבל בדוק היטב שלא מדובר ברכבים שנפגעו מברד בזמן שחיכו במחסנים של היבואן בישראל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה!

בשביל זה כתבתי "חברות רציניות" והדגשתי.

לפני חודשיים בערך היו פיקנטו בהרץ. כעיקרון הן נועדו למכירה במסלול ליסינג פרטי אבל לא הייתה להם בעיה של ממש לקבל את כל הסכום במזומן ולמכור את הרכב כיד ראשונה אפס קילומטרים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא תקבל כמעט בכלל הנחה על פיקנטו יד1 מליסינג, 0 ק"מ. לעומת פיקנטו חדשה מהיבואן. עדיף אולי לנסות יד1 מפרטי שמוכר לאחר שנה או פחות, עם ק"מ נמוך ומחיר הרבה יותר אטרקטיבי.

כמו כן זמן ההמתנה כרגע הוא קצר יחסית ואפשר לקבל פיקנטו חדשה מהיבואן (חוץ מאדומה) כבר בסוף ספטמבר.

בהצלחה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תחת הנחה בסיסית שאתה מתעניין בפיקנטו בין השאר אם לא בעיקר, בגלל תצרוכת הדלק שלה אני ממליץ לך לעבור על השרשור הבא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=437246

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תחת הנחה בסיסית שאתה מתעניין בפיקנטו בין השאר אם לא בעיקר, בגלל תצרוכת הדלק שלה אני ממליץ לך לעבור על השרשור הבא:

צריכת הדלק לא מהווה את השיקול העיקרי, כי הרכב ייסע מעט יחסית.

אני חושב על פיקנטו כי זה רכב מאובזר עם 6 כריות אוויר ובמחיר שפוי יחסית.

כמו כן, אשמח אם מישהו יתייחס לשאלה שלי מאתמול - האם פיקנטו מהשכרה בת חצי שנה עם 10,000 ק"מ ב- 56,000 ש"ח זו עסקה טובה או לא.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אחת חדשה מהסוכנות עולה 74K (אתה בטח מקבל את הדגם הפחות מאובזר).

קח בחשבון שאם אתה מקבל כיום 10% מהמחירון על רכב מהשכרה, כשתמכור ההפחתה צריכה להיות 27%.

רכבים כאלה צריך לשמור לפחות 4-5 שנים אצלך כדי שלא תפסיד סכום גבוה מדי בעת המכירה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4118 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...