Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אומנות הפיתוי\פיקאפ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
~

אתה יודע אלון, זה מזכיר לי את העצות האלה של היזמים אחרי האקזיט: "אתם רק צריכים להעיז!", "אל תתנו לאף אחד לעצור אתכם!", "לכו עם האמת שלכם עד הסוף!" - נהדר, רק ש-90% מהיזמים נכשלים, וזה לא בגלל שלא העזו או עצרו באמצע...

האמת, אתה צודק, כתבתי את מה שכתבתי מכיוון שהרגשתי שהבחור צריך קצת push, אבל כדי שזה לא ישמע כמו חרבוש מילים בכנס של יזמי היי-טק, אוסיף גם עצה פרקטית:

- חשוב מאוד למצוא חבר טוב (רצוי מאוד חבר ילדות שאפשר לדבר איתו על הכל) שיהיה שותף אליך. מישהו שאתה מרגיש שאתה יכול לבלות איתו באמת בכיף. כשהייתי צעיר הייתי (בד"כ) יוצא עם חבר ספציפי והיינו מבלים ביחד, וכחלק (אינטגרלי... הייטק כבר אמרנו :lol:) גם "מתחילים" עם בחורות ביחד. זה כיף... מקל על האווירה ואתם שוטפים ביחד לחוסר ההצלחות (ומה לעשות, אנחנו לא בנצי, לרוב יהיו חוסר הצלחות :)). בטוח שיש לך מישהו כזה, אתם בסוף שנות ה 20 (נכון ?).

חשוב לציין, זה לא היה פיתוי ולא אומנות, זו היתה יציאה לפאב (למשל), יושבים - מדברים, וכן, גם ניגשים לשולחן עם בחורות ושואלים "היי מה המצב אפשר לשבת לדבר". לפעמים עבד, לפעמים לא, לפעמים טלפון, לפעמים לא.

העקרון פשוט, הנה תקציר מנהלים:

קח חבר טוב וצא קצת מהאינטרנט - כולל מהפורום.

תתחיל מפה ^, הכי מהר שאתה יכול... ולאט לאט תגביר :)

עריכה אחרונה על ידי Alon_A

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תגובות 261
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

משיכה יכולה להתבצע לרוב על בסיס אינטלקטואלי, חיצוני , או מצב כלכלי. נצא מנקודת הנחה שמשיכה אינטלקטואלית יכולה לקרות אחרי שעברת לפחות אחד מ2 המצבים האחרים ואלא אם כן אתה אושיית רשת או איזה סלב שנשים כבר הבינו את האופי שלך עוד לפני שהן פגשו אותך היא לא תביא אותך לשום מקום בתחילת הקשר ונשארנו רק עם מצב חיצוני או מצב כלכלי.

מצב כלכלי - או שאתה עשיר או שאתה לא. צריך לקחת בחשבון שאם אתה עשיר אתה אולי יכול לזיין המון לואו קוואליטי וגם אם תמצא מישהי איכותית תמיד יקנן הספק שהיא איתך רק בשביל הכסף ולכן המפתח הכי טוב לשיפור הביטחון העצמי זה הרגשה טובה עם המראה החיצוני שלנו.

המזל הגדול שכל משתתפי הדיון נולדו זכרים ולכן היתרון שהפנים איתם נולדנו לא מהווים פאקטור מכריע בשיקולים של בנות המין השני.

בהנחה שאתה לא נכה, גוף יפה יעלה את הביטחון העצמי שלך אם תרצה ואם לאו. בהנחה נוספת שאין לך פנים של טרול וההיגיינה הכללית בסדר אפשר להגיד שהפתרון לכל הנואשים כאן הוא פשוט - מכון כושר. ברגע שתרגישו טוב עם הגוף שלכם ( המחמאות שתקבלו מהסביבה תוך כדי התהליך יתרמו עוד יותר לבניית הביטחון) תוכלו לעזוב את האיזור הוירטואלי וללכת למקום היחיד שתמיד עובד וזה פיקאפ פנים מול פנים בעבודה , בבארים במועדונים , רבאק אנשים אתם בני 26-7 למה ללכת ישר לאופציה של אתרי היכרויות?

עריכה אחרונה על ידי Mjko
פורסם

Mjko

אני לא בן אדם של מועדונים, לא מתחבר לזה. פעם ב... אבל ממש לא כל סוף שבוע. עכשיו בוא נחשוב בהגיון: אני לא כזה, ואני גם מעדיף מישהיא שהיא לא כזאת, מה לי ולה לחפש במועדון?

אותו דבר אפשר להגיד על כל חוג \ פעילות. אם אתה לא מתחבר לזה, אין לך מה ללכת לשם בשביל להכיר בחורות.

אתר הכרויות זה סוג של הכל מהכל. אנשים בעלי תחומי עניין אופניינים למינם כגון: מחשבים או רכבים לגברים (כמה כבר בחורות יש במפגשי רכבים). ריקודים או תפירה לנשים (כמה גברים באמת יש שמגיעים לסלסה בשביל הריקוד ולא בשביל להכיר בחורות) וכדומה.

אני אישית אוהב לרכב על אופניים. בחיי שלא ראיתי בחורה בגיל שלי (20-26) שעושה XC.

או מחשבים. כמה נשים כבר תמצא בחוג תיכנות?

או קריאה. איפה כבר אפשר ללכת לקרוא ספר שיש שם גם בחורות? בספריה העירונית? יש בכלל דבר כזה?

נכון, אני לא מת על אתרי הכרויות. אבל זו אופציה שאני לא שולל.

פורסם

הבעיה שלך היא שאתה מסבך הכל. לא צריך להירשם במיוחד לשום דבר, תירשם למה שמעניין אותך אם מעניין אותך.

כל השאר, זה חיים.

ישבת במסעדה עם חברים? שירתה אתכם מלצרית? הופס, הזדמנות.

ביקרת בקופת חולים? מזכירה שווה? הופס, הזדמנות.

וכו

וכו

וכו

{נכתב ע״י גיבור מקלדת שיושב ליד חימום עם כוס תה ועוגיות}

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

Keyser

ברור, אני מסכים איתך לגמרי!

התחלתי עם מלצריות (אומנם הייתי דיי שיכור), מזכירות או מוכרות בחנות. הן פשוט לא קהל היעד. אתה מעמיד אותה במצב לא נעים, וברגע לא טוב.

המקום האידיאלי לדעתי זה דרך חברים, או בחוג. אבל שוב, התחומי עניין שלי הם דיי גבריים, וחברים שלי רווקים :lol:

פורסם (נערך)
Mjko

אני לא בן אדם של מועדונים, לא מתחבר לזה. פעם ב... אבל ממש לא כל סוף שבוע. עכשיו בוא נחשוב בהגיון: אני לא כזה, ואני גם מעדיף מישהיא שהיא לא כזאת, מה לי ולה לחפש במועדון?

אותו דבר אפשר להגיד על כל חוג \ פעילות. אם אתה לא מתחבר לזה, אין לך מה ללכת לשם בשביל להכיר בחורות.

אתר הכרויות זה סוג של הכל מהכל. אנשים בעלי תחומי עניין אופניינים למינם כגון: מחשבים או רכבים לגברים (כמה כבר בחורות יש במפגשי רכבים). ריקודים או תפירה לנשים (כמה גברים באמת יש שמגיעים לסלסה בשביל הריקוד ולא בשביל להכיר בחורות) וכדומה.

אני אישית אוהב לרכב על אופניים. בחיי שלא ראיתי בחורה בגיל שלי (20-26) שעושה XC.

או מחשבים. כמה נשים כבר תמצא בחוג תיכנות?

או קריאה. איפה כבר אפשר ללכת לקרוא ספר שיש שם גם בחורות? בספריה העירונית? יש בכלל דבר כזה?

נכון, אני לא מת על אתרי הכרויות. אבל זו אופציה שאני לא שולל.

אני לא מבין למה אתה יוצא מנקודת הנחה שאחת שמתעסקת בתיכנות תמצא רק בחוג למדעי המחשב ואחת שאוהבת לקרוא תמצא רק בספריה או שאותו סוג ספציפי של בחורה שאתה מחפש תמצא רק באינטרנט.

אם אתה לא מסתדר במועדון אז צא לפאב. יש פאבים רגועים ותתפלא, יש בפאבים האלה בחורות שאוהבות לקרוא ולא בהכרח נמצאות שם בשביל ה"סלפי_עם_הבובות". בכל מקרה כל זה בכלל לא משנה, אתה צריך להתחיל מזה שיהיה לך בטחון עצמי. תברר ממה נובע חוסר הביטחון , תראה בחורה נחמדה ברחוב או בזשהי סיטואציה ותשאל את עצמך "מה חסר לי כדי ללכת להתחיל איתה?" משם תפעל כדי לשנות את זה ותראה איך זה מתגלגל.

עוד משהו שאני חייב לציין : מי אמר בכלל שבת הזוג שטובה בשבילך מחויבת באותם נושאי עניין כמו שלך? הדברים הכי חשובים בפרטנר זה נאמנות ,אהבה הדדית ושלא תהיה טפט. אם אתה איש מחשבים אתה תפסול אומנית למרות שמבחינת אישיות היא משלימה אותך? הבנתי שאין לך נסיון כל כך במערכות זוגיות וזה דומה לבן אדם שמתלבט בין אודי למרצדס בזמן שיש לו בעו"ש 2000 שקל ואין לו רשיון. קודם כל תתחיל להריץ בחורות על בסיס מראה חיצוני בגבול הסביר עבורך ( ואפילו מכוערות רצח ותתיחס אליהן כסטאז') ומשם כבר תקלוט מי היא ומה היא. הכי חשוב שתצבור נסיון.

עריכה אחרונה על ידי Mjko
פורסם (נערך)

Mjko

סטטיסטיקה פשוטה. יותר קל למצוא אנשים שאוהבים לרכב על אופניים ב.. קבוצת רכיבה מאשר בחוג בישול.

סך הכל הבאתי רשימה של דברים שמעניינים אותי, אלה דברים שיש מאט בחורות שמתעסקות בהם ולכן העצה של "הכירות בחוג משותף" לא תמיד תקפה.

אתרי הכרויות, בדרך כלשהיא, עוזרים לסנן. למה לי לגשת ל 100 בחורות ברחוב, בשביל הסיכוי ליפול על אחת שהספר האהוב עליה זה "הנסיך הקטן", אם אני יכול להיכנס ל 100 פרופילים וירטואלים ולמצוא את אותה אחת שכתבה שהספר האהוב עליה הוא "הנסיך הקטן" (מבלי לקבל דחיה \ להיות מושפל וכדומה מה 99 האחרות).

אבל שוב, אני מסכים איתך. אני לא שולל הכרויות ברחוב \ מועדון \ פאב (חוץ מהסיבה שזה יותר קשה, לפחות לי, לגשת לבחורה ברחוב ולקבל דחיה). אבל אני גם לא רואה טעם לשלול אתרי הכרויות או לראות בהם כלי "לאנשים מוזרים".

עריכה לעריכה שלך:

זה ממש לא מחייב שהתחומי עניין שלנו יחפפו. רק התייחסתי לאופציה של הכירות במסגרת כלשהיא. לפעמים יש אנשים, כמוני, שנמצאים במסגרות שיש בהן מחסור בנשים.

עריכה אחרונה על ידי raiden
פורסם (נערך)

כמה אנשיםמשתמשים בכלל בחדו"א אחרי שהם סיימו את התואר בהנדסת תכנה? לפעמים צריך לעשות דברים בלי להבין למה ורק אחרי זה מבינים למה הם טובים.

אתה צריך התקשרות עם נשים גם אם אתה לא רואה אותן כאמא לילדים שלך. אתה לא במצב שיש לך מעגל נשים סביבך ורק תיקח.אם מישהי הגיעה למצב שהיא מחפשת מישהו באתר היכרות תהיה בטוח שיש שם פאק. לא מאה אחוז אבל סיכוי גדול.קצת כמו לקנות רכב ממגרש.

אתה לא מסכים איתי אבל אני אגיד את זה שוב, אתה צריך להריץ בחורות. להוריד קריטריונים ולהתחיל להריץ. סיכוי גבוה שהישועה תגיע מהבחורה שהכי לא ציפית לזה ממנה.

חשוב לי לציין שהאנטי שלי למציאת שידוך באתר היכרות תקף רק לגילאי ה20 , בשביל אנשים שהם בשלב בוגר יותר בחיים שלהם זו פלטפורמה לא רעה.

עריכה אחרונה על ידי Mjko
פורסם

Mjko

אני מסכים איתך. איי שם, בראש, קבורה לי המחשבה "בחורה נורמלית, שמקבלת יחס מגברים, לא תיהיה באתר הכרויות". אני דוחה את המחשבה הזאת עם כל מיני אמירות, אבל היא קיימת שם. אני מודע לעובדה שכנראה לכל הבחורות שנמצאות באתרי הכרויות - יש פאק. מצד שני, גם לי יש פאקים. בסופו של דבר אין אנשים מושלמים.

להריץ בחורות? בשמחה, אם רק הייתי יכול למצוא אותן בקלות. ואם רק לא הייתי שם דגש על מראה. אני מצטער אבל בחורות שלא נראות טוב (לדעתי), אני לא יכול להיות איתן. פשוט לא. אין לי חשק לשחק איתן מערכת יחסים או להשקיע, אז איזה ניסיון אני בדיוק אצבור מקשר עם בחורה כזאת? ניסיון של איך להיות הגבר המניאק שלא מתקשר, לא מתעניין בה ואכפת לו רק מעצמו?

פורסם
^ מחזק את הבחור עם הפיאט 500.

הייתי במצב הזה, חשבתי שיש משפט פתיחה אוניברסלי שכל בחורה תענה עליו. ואז הבנתי שיש משפטי פתיחה שמתארים אותי, ויש בחורות שיענו עליהם כי הן אהבו אותו, וזה אומר שיש לנו סוג של התאמה כלשהיא. זה הרבה יותר פשוט, כל בחורה שלא עונה לי, זה אומר רק דבר אחד - שאנחנו לא מתאימים אחד לשניה (זה יכול להגיד עוד כ 250 דברים אחרים, אבל בוא נזרום עם התיאוריה שלי).

davemustaine87

אפשר לחשוב שברחוב \ בר \ אוטובוס יש 90% הצלחה. חוץ מזה, יותר קל לקבל דחיה וירטואלית, מאשר ליפול על אחת שתנפנף אותך עוד לפני שפתחת את הפה כי האגו שלה מנופח לרמות אסטרונומיות.

יצא לי להתחיל כבר עם בנות שעד לפני כמה שנים הייתי רואה כאלה רק ב-פורנהאב. והאם הושפלתי עד עפר? לא. ברוב הפעמים קיבלתי מספר. האם יצא מזה משהו מעבר? ברוב הפעמים לא. אז מה?

אתה יודע כמה הצלחה היה לי באתרי הכרויות? 0 אחד גדול. ותאמין שהייתי שולח לבחורות ממוצעות ביותר. על הדוגמניות הייתי מוותר מראש.

ניראה לי שאתה מתבלבל. רוב בעלות האגו הגדול דווקא נמצאות באתרים האלה. אגו גדול ושמן שמתפתח לו למימדים כאלה בדיוק בגלל אותם עשרות אלפים שמפחדים לגשת אל הבנות האלה פנים מול פנים.

פורסם

קודם כל זה גם סוג של ניסיון. דבר שני אתה לא יכול לצפות לצאת עם בחורות שנראות טוב אם גם אתה לא נראה טוב (אין לי מושג איך אתה נראה אבל בדרך כלל לבחורים שנראים טוב אין את הבעיות שלך או שאתה פשוט לא מודע לעובדה שאתה נראה טוב שזו גם אופציה). אם אתה נראה טוב ועדיין במצב הזה אז אתה צריך עזרה מקצועית שתפתור לך תסביכים ובטח לא תקבל אותה פה על גבי הפורום. אם אתה לא נראה טוב קח את עצמך בידיים כנס למכון עוד השבוע כדי שתגיע מוכן לקיץ.נראות חיצונית יפה=ביטחון עצמי= פתיחת דלתות. רדוד אבל זה מה יש, זה העולם בו אנחנו חיים.

פורסם

לכל מי שמתנגד לאתרי הכרויות, יש הרבה אפור בין השחור בלבן.

אני קריית גתי במקור, אשתי מכרמיאל במקור - הכרנו במקרה שהיא יצאה עם חברות וגם אני יצאתי עם חברים לאיתו מקום, שנינו חיינו באותה תקופה באילת, אבל לא היה לנו היכרות איד עם השני (אני למדתי לתואר ועבדתי מאבטח והיא עבדה בבית מלון).

מה שאני בא להגיד, זה שאולי החצי השני שלך לא נמצאת בהכרח בסביבה הקרובה שלך - ואותה לרוב תוכל לפגוש דרך הפלטפורמה הוירטואלית.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
הבעיה שלך היא שאתה מסבך הכל. לא צריך להירשם במיוחד לשום דבר, תירשם למה שמעניין אותך אם מעניין אותך.

כל השאר, זה חיים.

ישבת במסעדה עם חברים? שירתה אתכם מלצרית? הופס, הזדמנות.

ביקרת בקופת חולים? מזכירה שווה? הופס, הזדמנות.

וכו

וכו

וכו

{נכתב ע״י גיבור מקלדת שיושב ליד חימום עם כוס תה ועוגיות}

יש גיל מסוים שבו כוס תה חם ועוגיות שווה כמעט כמו כוס חם ועוגיות :lol:

SAY MY NAME | www.alonadler.com

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...