Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחשב נייד למשחקים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מההודעה של DAVE אפשר להבין שהחסכון שאתה מתכנן על חשמל, יעלה לך בהפרש במחיר בסופו של יום.

נגיד ואתה חוסך 100 שח בחודש על חשמל (גם לא בטוח שתחסוך כל כך הרבה), במהלך 3 שנים תחסוך 3600 שח , ועוד עם מחשב בעל ביצועים נמוכים מהשולחני.

שוב אם אין אופציה לרכוש מחו"ל , ואם זה למשחקים בלבד היתי שוקל קונסולה יעודית.

אחרת לילד בן 13 שרק התחיל בתחום הגיימינג, אפשר להתפשר קצת בתקציב הנייד ובדרישות לגיימינג.

אגב אני כבר שנים לא נגעתי במשחקים, אבל ממה שאני רואה הדור הנוכחי של המחשבים אמור להתמודד בצורה סבירה גם עם משחקים "כבדים". (לדעתי לא אמורים להגיע למצב שבו המחשב זז בפריימים כפי שהיה לפני 7 שנים ויותר)

SEAT LEON TSI 1.2 2012

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם יש אפשרות לנייח, עדיף.

למרות זאת, לפני יותר משנתיים רכשתי את הדבר הזה:

http://www.youtube.com/watch?v=qpu_qF_cpzo דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

בסכום המתקרב לזה שציינת ואני עדיין מחכה שהוא יתחיל להתקע במשחקים.

מכונה נהדרת.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

החיסכון בחשמל לא נובע מעיקרון כלכלי, אלא טכני. הבית עובד על חשמל סולארי, וצרכן של 300 ואט (נתון אופטימי למחשב חזק + מסך), לא בא בחשבון.

במסגרת המגבלות הקיימות (מגבלה בחשמל, רצון לניידות, צורך במחשב ואפשרות למשחקים), יש אלטרנטיבה עדיפה?

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

צא מנקודת הנחה בסיסית. מחשב נייד, כמו כל מוצר אלק' מהווה מחשק של פשרות.

אתה צריך לבחור משלושת האופציות מה אתה מתעדף:

ביצועים

ניידות

מחיר

עקרונית למעט יוצאי דופן זה די גורף. ב1250$ שהגדרת תוכל להביא בהמות רציניות אם כי לא ניידות במיוחד.

אניף לדוגמא בחרתי לפי הסדר הזה, ניידות,ביצועים ומחיר אחרון כאשר התחום העליון היה 1000$. אחי בחר בחר ביצועים ואז ניידות ומחיר היה אחרון לפי עד1000$. כמובן שבארץ היינו משלמים בין פי 1.5 ל2, תלוי בפירמה.

לא אמרת האם ארה"ב היא אופצייה ריאלית לרכישה.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

מבחינת צריכת חשמל אני לא חושב שלנייח יש סיכוי מול נייד.

למה לא תתייחס לזה כמו טלויזיה? מדליקים כשבאמת משתמשים ואז מכבים, אגב, ב"סרק" המחשב צורך פחות חשמל - בהגדרות המתאימות גם פחות מ300W לכיוון ה150W.

פורסם
במסגרת המגבלות הקיימות (מגבלה בחשמל, רצון לניידות, צורך במחשב ואפשרות למשחקים), יש אלטרנטיבה עדיפה?

257.jpg

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

דוגמה למפרטי חו"ל וזה רק מאתר אחד ולא הזמנה דרך היצרן

לנובו

MSI

אסוס שים לב שהוא עם מסך 17".

כל הנ"ל מצויידים מינימום בGTX650M שהוא לא רע ומעבדי IVY bridge שנחשבים ליותר חסכוניים.

אחד היחידים האותו טווח הוא מחשב של אסוס

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=822411

עם GTX660 ומעבד דומה, המחיר? 7800 הכי זול. הבדל של יותר מפי 1.5, באותו המחיר ישנה ירידה משמעותית ביכולות המחשבים

Stay tuned

פורסם
החיסכון בחשמל לא נובע מעיקרון כלכלי, אלא טכני. הבית עובד על חשמל סולארי, וצרכן של 300 ואט (נתון אופטימי למחשב חזק + מסך), לא בא בחשבון.

כמו שכבר אמרו לך, רק ארה"ב. שם אתה באמת יכול לקנות בהמות במחירים של 1250 דולר.

פורסם

אל תקנה מחשב "מיועד למשחקים". הם מגיעים עם המון פיצ'רים לא נחוצים, עיצובים מטורפים ובאופן כללי עולים הרבה יותר כסף ולרוב לא בצדק. לך על מחשב "מולטימדיה" מחשבים פשוטים יחסית מבחינה עיצובית, עם נתונים מאוד טובים (כמו האסוס N56 דרך אגב) שיכולים להריץ הכל בלי בעיות.

הN56, הוא מחשב מולטימדיה מאוד מאוד חזק (אולי חוץ מהעובדה שהוא מגיע "רק" עם 4GB RAM) שיריץ לך פחות או יותר את כל המשחקים שתרצה.

אני קניתי את הN76VZ לא מזמן, ומבחינת נתוני ליבה (מעבד, כרטיס מסך, זכרון) הוא דיי דומה לN56 (חוץ מהזכרון, שניתן להרחיב ממש בלי בעיה, יש פתח יעודי).

הN76 מפלצת, בהעדר מילה אחרת, וזה מה שאומר כל מי שרואה אותו. הוא מריץ כל דבר בלי להתבלבל, הוא לא חושב, הוא עושה, אבל, הוא נטול צעצועים, אין לו כפתורים ייעודים לנגן מדיה, אין לו פתחי איוורור שמראים כאילו נטלשו ממטוס קרב ובגדול, הוא נראה לא שונה מהלאפטופ של השכן ופה הגדולה שלו, כי הוא עלה לי 1400$ (קנדי) והוא לא פחות חזק ממחשבי משחקים שעולים 2000 דולר וצפונה (ואם הוא כן, אני לא מרגיש את זה).

הבעיה העיקרית שלא היא שעם אני מאמץ אותו והוא לא מחובר לחשמל, עם אני אקבל 40 דקות עבודה אני אהיה מבסוט, בשיטוט באינטרנט, לוקח לסוללה בערך שעה וחצי - שעתיים להתרוקן.

לסיכום, בסכום שאתה רוצה להשקיע, אם רכישה בחו"ל היא אופציה (אם תרצה אני אשמח לעזור) אתה יכול להכניס את הN76, אם לא, הN56 הוא אופציה מצויינת.

*יש לי חבר בארץ שקנה את ה56 לא מזמן והוא מבסוט עליו עד השמיים.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

מעבר לזה שN56VZ עולה בארץ באיזור השש שזה כבר מחוץ לתחום של מיודענו, הוא מגיע עם 630, שזה הכרטיס החלש בליין הנוכחי על אף שיש לו 2 GB זכרון. אני בספק אם הוא יוכל להריץ הכל בטופ בדור הקרוב של המשחקים שישתמשו בcrytec 3, unreal engine 4 והפרוסטבייט החדש.

Stay tuned

פורסם

לפני בדיוק חודש הייתי באותה התלבטות של מחשב נייד חזק שיריץ משחקים ובסוף אחרי שבדקתי את כל האפשרויות בחרתי את הMSI GE60 (שהבחור בציטוט הציע).

המחשב מדהים, המסך הוא הכי טוב בקטגוריה, המקלדת מעולה ומאוד נוחה, הפאד של העכבר טיפה מחוספס מה שהופך אותו לפאד הכי נוח שהשתמשי בו. כמו כן המלצמה טובה מאוד ויש הרבה פיצ'רים נוחים שMSI מוסיפים. גם הרמקולים חזקים מאוד ביחס למחשב נייד ואיכותיים.

ומעל הכל, כל משחק עובד על מקס' רזולוציה וגראפיקה חלק לחלוטין.

הזמנתי אותו מהאתר הבא:

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834152349

זה האשכול שפתחתי לפני 3 שבועות:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=439694

נקודה חשובה: כשהזמנתי מהאתר בקישור לפני התשלום יש להם כל מידי דילים, שאחד מהם היה XBOX360 4GB בלי תוספת תשלום. וכן, זה אמיתי, המכשיר יושב פה על ידי:shock:

MSI

TFSI Power

פורסם

מניסיון שהיה לי עם NEWEGG הם לא מאפשרים להזמין מכרטיסים שמקושרים לבנקים בישראל (עד לפני שנה וחצי), אולי זה השתנה לאחרונה.

מניח שהזמנת דרך אחת מחברות השילוח בארה"ב לארץ, או שמישהו הביא לך, ואז זה סיפור אחר לחלוטין

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם
לפני בדיוק חודש הייתי באותה התלבטות של מחשב נייד חזק שיריץ משחקים ובסוף אחרי שבדקתי את כל האפשרויות בחרתי את הMSI GE60 (שהבחור בציטוט הציע).

המחשב מדהים, המסך הוא הכי טוב בקטגוריה, המקלדת מעולה ומאוד נוחה, הפאד של העכבר טיפה מחוספס מה שהופך אותו לפאד הכי נוח שהשתמשי בו. כמו כן המלצמה טובה מאוד ויש הרבה פיצ'רים נוחים שMSI מוסיפים. גם הרמקולים חזקים מאוד ביחס למחשב נייד ואיכותיים.

ומעל הכל, כל משחק עובד על מקס' רזולוציה וגראפיקה חלק לחלוטין.

הזמנתי אותו מהאתר הבא:

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834152349

זה האשכול שפתחתי לפני 3 שבועות:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=439694

נקודה חשובה: כשהזמנתי מהאתר בקישור לפני התשלום יש להם כל מידי דילים, שאחד מהם היה XBOX360 4GB בלי תוספת תשלום. וכן, זה אמיתי, המכשיר יושב פה על ידי:shock:

יש עכשיו את זה:

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834152348

עם XBOX חינם :lol:

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם
לי יש השגות :p

:shock:

אתה צודק. הייתי בטוח שזה מגיע מהמילה סייג, הסתייגות. מסתבר שזה מהמילה מושג. תודה :)

לא אמרת האם ארה"ב היא אופצייה ריאלית לרכישה.

כן, יש לנו משפחה בLA. ואז גם מכס ומע"מ נכנסים לתמונה, נכון?

מעבדים גרפיים מסוג קפלר (נדמה לי?)

אכן, יש קפלר, אבל רק מצאתי אותו רק במחשבי high end. הארכיטקטורה נמצאת בכרטיסים נוספים מלבד GTX 680?

אתה מנסה להתפשר במקומות הלא נכונים, כמו שרשמו לך כאן, אולי באמת אתה צריך נייח ולא נייד, זה לא שנייח עם ספק 500W צורך 500W מלאים כל הזמן, ממש רחוק מזה.

אני חושב שהשאלה המתבקשת היא, אם יש מחשב נייח שיכול להוות אופציה במחירים האלה. אחד שמתאים למשחקים אבל הוא לא מפצלת זוללת חשמל? אם כן, ברור שזו האופציה העדיפה.

מה חתימה? תתפשטי!

• תוכן חדש...