Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחשב נייד למשחקים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקראת יומולדת 13 של אח שלי (כן, כן בר מצווה זה אדיר) החלטנו לפנק אותו במחשב חזק שיוכל ללוות אותו תקופה, ויתאים למשחקים. המחשב לא אמור לצאת מהבית באופן קבוע, אז החלטתי ש15.6" זו לא מילה גסה.

התקציב הוא כ5k ש"ח. וממה שהעלתי בחכתי, asus n56vm נראה כמו המועמד הנכון.

יש למישהו הסגות? או רעיונות מעניינים ששווים בדיקה?

למי שלא יודע, אנחנו גרים במקום מוזר בו אין חשמל. כך שגם צריכת חשמל היא פאקטור. המחשב הנ"ל צורך 120 וואט לפי המפרט, בואו לא נעבור את זה?

תודה :)

מה חתימה? תתפשטי!

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין לך מישהו שטס לחו"ל ויכול להביא, אפשר לחסוך 50% מהעלות במיוחד אם מדובר במחשב חזק.

דברים חשובים שכדאי לשים לב, אחריות עד בית הלקוח ל3 שנים .

ממליץ לרפרף בHWZONE כדי לעמוד על ההבדלים בביצועים של כרטיסי המסך השונים אל מול מעבד (I7 ומעלה).

סוללה, מומלץ על 9CELL ולא ה6CELL הסטנדרטי , לי זה מספיק ל4+ שעות בצפיה בHD.

עוד משהו שכדאי לשקול, XBOX KINECT עם חיישן תנוע (KINECT עם צרובים עולה 2000+ ובלי זה +1200). אחד עם צ'יפ קורא צרובים יעשה את העבודה מבחינת משחקים.

לא בטוח שעדיף לפטופ לילד בן 13 , אלא אם הוא ינצל אותו גם ללימודים :roll:

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם

המחשב שבחרת, מבחינת נתונים אין דומה לו בטווח מחיר קרוב לעומת מה שאתה מקבל.

הדרגה הבאה זה כבר ניידים עם כרטיס מסך ייעודי למשחקים שמקפיץ את מחיר המחשב בעוד כמה אלפים.

מבחינת צריכת חשמל, חיה כזו צורכת הרבה חשמל, הם לא בנויים לזמן עבודה ארוך ותלוי כמובן בשימושים, אבל הכרטיס מסך הנפרד, כונן 7200, מסך FHD ומעבד I7 בטח לא תורמים לחיסכון.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אם צריכת חשמל היא בעיה, היית בודק מה ניתן להביא מחו"ל. אפילו אם זה אומר לשלם את המכס. 1000$ לפני מכס היום הם חתיכת מחשב אם אני זוכר נכון, כולל מעבדים מהדור האחרון ומעבדים גרפיים מסוג קפלר (נדמה לי?) שניהם יעזרו בהורדת הצריכה. בכל מחשב שהייתי רכוש, במקרה שלך, הייתי מוודא שא' אפשר להחליף בטרייה ורוכש עוד בטרייה אקסרה, אפילו 9 תאים, אלא אם יש יותר.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

האסוס שהבאת מעולה, אבל אתה מתחיל איתו ברף התחתון של סקאלת הגיימרים.

אני חושב שתוך שנתיים הוא יתקשה עם המשחקים החדשים.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

כאחד שהיה שם - חד משמעית בזבוז כסף.

סכום שקונה לך מחשב חביב עם כרטיס מסך די מוגבל (יותר מזה כבר לא עולה 5K...), קונה מחשב שולחני ממש, ממש טוב (אך לא הכי טוב שיש כמובן).

אמרת מקום ללא חשמל, אז זה אומר שאין ברירה? אם כך אוסיף שכרטיס מסך יעודי טוחן סוללה לעומת כרטיס on-board פשוט, ההבדל מורגש מאוד.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

מסכים עם קודמי. המחשב שלי לא שיא הביצועים הגרפיים עם כרטיס של ATI/AMD של 512 מגה. ועדיין, המחשב עובד עד 4 שעות בעבודה ללא מאמץ גרפי יוצא דופן (כרטיס כבוי) לבין עבודה מאומצת שבה זמן הסוללה יורד פלאים לשעה וחצי בערך.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם
כאחד שהיה שם - חד משמעית בזבוז כסף.

סכום שקונה לך מחשב חביב עם כרטיס מסך די מוגבל (יותר מזה כבר לא עולה 5K...), קונה מחשב שולחני ממש, ממש טוב (אך לא הכי טוב שיש כמובן).

אמרת מקום ללא חשמל, אז זה אומר שאין ברירה? אם כך אוסיף שכרטיס מסך יעודי טוחן סוללה לעומת כרטיס on-board פשוט, ההבדל מורגש מאוד.

מצטרף להמלצה.

בשביל מה לקנות מחשב נייד כבד ועם זמן סוללה ירוד שבתכלס הוא תחליף שמחשב נייח, אם אפשר כבר לקנות נייח באותו מחיר שיהיה בכמה רמות יותר חזק מהמחשב הנ"ל?

פורסם

אין ספק שהvalue for money של ניידים נמוך בהרבה לצורכי משחקים, מצד שני, מחשב נייח צורך משמעותית יותר חשמל, ולא תהיה אפשרות להפעיל אותו.

ארז, ירידה לכונן 5400rpm תשפיע באופן מורגש? (ביצועים לרעה, צריכת חשמל לטובה).

ירידה למעבד i5 היא אפשרות?

האחריות היא של ibm, שלוש שנים, עד בית הלקוח.

milanista23, מה הכוונה בביצועי כרטיס מסך אל מול מעבד?

urban, המחשב יודע לבד לכבות כרטיס מסך חיצוני ולעבור לשימוש באונבורד? או שזה לא מובן מאליו?

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

הכוונה זה לברר עד כמה למשל הI7 (לא בדקתי בתקופה האחרונה אם יש משהו יותר חזק ללפטופים) הוא MUST בתפריט של גיימר, או שמה להשקיע יותר במאיץ גרפי יעודי עם 1024 זכרון, ואז לרדת לדוגמא לI5.

לדעתי למעבד יש פקטור משמעותי בהרצת משחקים (ביננו הוא יוכל להריץ את כולם גם במפרט יותר קליל רק לבטל כמה פונקציות בתפריט הגרפיקה של המשחק), ואפשר קצת להתפשר בכרטיס מסך אבל בכל מקרה עדיף ATI או GEFORCE על כרטיס INTEL ON BOARD.

אגב אם יחבר את הלפטופ לטלויזיה 32 אינץ עם HDMI אז גם לגודל המסך אין משמעות.

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם

ארז, ירידה לכונן 5400rpm תשפיע באופן מורגש? (ביצועים לרעה, צריכת חשמל לטובה). לא.

ירידה למעבד i5 היא אפשרות? קיים אותו הדגם עם מעבד I5

האחריות היא של ibm, שלוש שנים, עד בית הלקוח. לא מבין מה קשור.

אתה מנסה להתפשר במקומות הלא נכונים, כמו שרשמו לך כאן, אולי באמת אתה צריך נייח ולא נייד, זה לא שנייח עם ספק 500W צורך 500W מלאים כל הזמן, ממש רחוק מזה.

ואם כבר החלטת על נייד שישמש בצורה טובה (הכל יחסי, GT630 זה כרטיס entry level) למשחקים אז מה שבחרת הוא טוב.

יש גם יותר זולים ועם מאפיינים חלשים יותר, אבל זה תלוי בך בסופו של דבר ומה שתחליט לפי התקציב שלך.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

לי יש השגות :p

קודם כל, מחשב נייד למשחקים וללא חשמל באופן קבוע זה לא ישים. תוכל לסחוט אולי שעה - שעה וחצי של משחק.

לי יש דל XPS17, והוא סוחב בכבוד כל משחק שיש כיום. עלה לי 6K.

אחד הדברים החשובים מבחינתך הוא כרטיס המסך. במחשבים ניידים הם נוטים להיות מעאפנים, וצריך לחפור טוב כדי למצוא משהו נורמלי. מדוע לחפור? כי השמות שחברות נותנות לכרטיסים הניידים שלהם לפעמים חופף לשמות של כרטיסים שולחניים, אך נופל מהם מאוד בביצועים. לכן, כל מחשב נייד שאתה בודק, תריץ חיפוש בגוגל על כרטיס המסך שלו - בד"כ תמצא תוצאות בnotebookcheck.com

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
אין ספק שהvalue for money של ניידים נמוך בהרבה לצורכי משחקים, מצד שני, מחשב נייח צורך משמעותית יותר חשמל, ולא תהיה אפשרות להפעיל אותו.

זה לא רק עניין ה-תמורה למחיר. אני מניח שלא יצא לך להתנסות עם מחשבים ניידים בעלי חומרה חזקה. מחשבים חזקים גם דורשים הרבה אנרגיה וכך גם דורשים קירור מסיבי. מהסדרות הפשוטות של המחשבים הניידים(שפיצצו אותם בחומרה חזקה) אתה לא תקבל קירור והנדסת אנוש טובה, וזה יבוא לידי ביטוי בתקלות, וכיבוי ספונטני של המחשב(לא כיף להיות באמצע משימה במשחק, ואז לקבל כיבוי פתאומי) . ומחשבים מהסדרות שמותאמות יותר למשחקים או לעבודה מואמצת אחרת, יעלו הרבה ולצערי ב-5 אלף אתה לא תקבל מחשב איכותי במיוחד.

סתם לשם השוואה ראש בראש- מחשב דל מסדרת ה-XPS שמיועדת למשחקים ועולה 5200 שקל, יהיה בערך ברמה של נייח ב-1800 שקל.

מחשב אסוס מסדרת ה-G(גם למשחקים) שעולה 7100, יהיה פחות טוב מול מחשב נייח שעולה 3700 שקל.

פורסם

מצטרף להמלצה לרדת מנייד אשר מיועד לגיימינג:

זאת אני אומר לאחר שרכשתי/ייבאתי Alienware ישירות מDell לפני כשנתיים, משודרג כמעט בכל אופציה שניתנת לשידרוג, בסכום שאני מתבייש לציין, בדיעבד זאת הייתה טעות - יכולתי באותו תקציב לרכוש נייד קל ופשוט + נייח חזק מאוד.

שים לב לכמה סעיפים עיקריים:

א. לניידים האלה קשה מאוד לקרר את עצמם והביצועים נפגעים כשהם מתחממים, והם מתחממים!

ב. המחירים שלהם יקרים ביחס לסט-אפ של נייח שבפועל יעבוד גם יותר טוב.

ג. הם כבדים וגדולים כך שהם לא באמת ניידים.

My two cents,

בהצלחה!

• תוכן חדש...