Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פוקוס 2009 מליסינג.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם , אני קרוב מאוד לסגור עסקה עם שלמה סיקסט לגבי פורד פוקוס 2009 עם 90,000 ק"מ.

האוטו יד ראשונה ללא תאונות , צמיגים חדשים ומצבר חדש.

הבעייה היחידה שמטרידה אותי היא הק"מ , 90,000 זה לא מעט .... לגבי הסכום הם רצו 56 אלף שקל והצלחתי להוריד ל 53 אלף שזה הרף הכי נמוך מבחינתם.

מה אתם אומרים?

פורסם

מתי ב-2009 הרכב עלה לכביש? אין דין רכב מינואר 2009 כדין רכב מדצמבר 2009.

אני באופן אישי הייתי משתדל לחפש רכב מחברת ליסינג אחרת ולא משלמה סיקסט שכן האחרונה לא ידועה ברמת האחזקה הגבוהה שהיא מספקת לרכבים שלה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הרכב עלה לכביש במרץ ...

תראה אני עברתי כבר בכמה חברות ואף אחת מהן לא הרשימה אותי יותר מידי...

אשמח לקבל התייחסות בקשר לעיסקה עצמה האם היא כדאית או לא?..

פורסם

בהנחה והרכב ללא תאונות או תקלות חריגות, העסקה סבירה.

תבדוק טוב את הרכב במכון בדיקה משלך, תתעקש על תיקון הליקויים המהותיים שיתגלו בבדיקה (ובטוח יתגלו) וסע לשלום.

פורסם

אהה אתה ממליץ לבצע בדיקה?

אני כבר שילמתי דמי שינוע בסך 500 שח והאוטו יגיע אליהם ביום שני הקרוב , אני יגיד לך את האמת תכננתי לקחת את האוטו וללכת בלי לעשות בדיקה מהסיבה היחידה שזאת חברה גדולה שנותנת אחריות לשנה ולא תרצה לפגוע באמינות שלה..

פורסם

אני כבר שילמתי דמי שינוע בסך 500 שח והאוטו יגיע אליהם ביום שני הקרוב , אני יגיד לך את האמת תכננתי לקחת את האוטו וללכת בלי לעשות בדיקה מהסיבה היחידה שזאת חברה גדולה שנותנת אחריות לשנה ולא תרצה לפגוע באמינות שלה..

אני גם ממליץ מאוד על בדיקה.

ובדיקה שלך, איפה שאתה רוצה. אל תסתמך על הבדיקות שלהם. גם אוטו עם 150000 ק"מ יוצא אצלהם חדש בבדיקה.

איך תיכננת לקחת את האוטו? אפילו עוד לא ראית את האוטו....קודם תראה את האוטו ואז בכלל תחליט אם לקחת לבדיקה.

אולי האוטו לא יפה, או שהצביעה שלו(כל הרכבים בחברות הליסינג נצבעים לפני מכירה) לא יפה, הפנים של האוטו לא יפה וכו' ולא שווה אפילו להשקיע בבדיקה.

הערה קטנה: אני באמת לא מבין אנשים, אתם משלמים 500 ש"ח בשביל לראות אוטו? ואם האוטו לא נראה לכם? אתם באמת חושבים שיחזירו לכם את ה 500 ש"ח?

כשאני חיפשתי אוטו, והרכב לא היה במקום, אם הוא היה בסיף קרוב, הייתי הולך בעצמי לראות אותו (לדוגמא הייתי בת"א והאוטו בחולון) ולא משלם להם כסף כדי לראות את האוטו.

ואם האוטו נמצא בסניף רחוק, או שיביא על חשבונו את האוטו, או שיחפש פראייר שישלם לו להביא את האוטו.

פורסם

בוודאי שאני ממליץ לבצע בדיקה, איזו שאלה?!

תקווה שה-500 ש"ח שכבר שילמת לשלמה סיקסט לא יהיו שכר לימוד עבורך לעתיד, כי בניגוד לרוב החברות האחרות בשלמה לא מחזירים את הכסף במידה והלקוח "מוותר" על הרכב.

פורסם

אוקיי הבנתי , במידה ויימצאו ליקויים ברכב , איך זה עובד שלמה סיקסט מחוייבת לתקן אותם? או שיכול להיות מצב שהם יגידו לי ״ אנחנו לא רוצים לתקן , או שתקח את האוטו ככה או שהעסקה מבוטלת״ ייתכן מצב כזה?

פורסם

הרכב בן 3.5 כמעט ועבר 90,000 לא נעים ולא נורא.

אבל,הרכב אמור לעבור טיפול 90,000 ( שכולל כנראה גם טיימינג ואולי משאבת מים).חשוב לברר אם בוצע טיפול כזה (ניחוש פרוע שלא ואם כך מה עלות הטיפול במורשה).

בנוסף,לא שווה לוותר על בדיקה.אתה באמת מאמין שהרכב לא עבר תאונה ? בקש מהם טופס בדיקה שלהם (אם יש) ויהיה לך קנה מידה התחלתי לאיזה מכות/תאונות הרכב עבר.

מכון בדיקה יהיה מחמיר עוד יותר מהדו"ח העדין של מכון הבדיקה מטעמם.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...