Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגרש רכבים אוטו שי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום

"עסקות טובות" בטוח שלא לרוכש.

יש שתי אפשרויות או שאתה עובד במיגרש מכוניות , או שאתה כותב שטויות.

בכול מצב תפסיק להאכיל אנשים בסיפורים הזוים

סוחר רכב הגון יש רק באגדות.

בברכה בני ל.

לא נכון בכלל.

כתבתי את זה בעבר ואשוב - מגרש מכוניות, כמו כל עסק, זקוק ללקוחות.

לרמות אדם אתה יכול רק פעם אחת, בפעם השנייה הוא לא ישוב לקנות ממך, לא הוא ולא מכריו.

כל אדם מנסה ליפות את הסחורה שהוא מוכר, וזה לגיטימי לחלוטין.

אף ירקן לא יספר לך שהסחורה שלו רקובה, ואף מסעדן לא יגיד לך שהאוכל שלו מגעיל.

קנייה ממגרש מכוניות אינה שונה מקנייה מאדם פרטי, ונוכלים יש בכל מקום.

החיים לימדו אותי שלכל מחלוקת יש שני צדדים, ולפני ששופטים אנשים וקוראים להם רמאים ונוכלים, כדאי לשמוע מה יש להם להגיד.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מחזק.

מקווה שבדקת את הרכב במכון בדיקה רחוק מהם.

הגיב פה עוד בחור שרכש מהם רכב ולא קיבל מפתחות ספייר וספר רכב.

לא נראה לי שהם איבדו, נראה לי שמההתחלה הם לא היו.

אני צדק פרנואיד והייתי ממליץ לך לשנות את הקוד של האזעקה.

הייתי רוצה לשנות את הקוד של האמובילייזר. איך עושים את זה? אני באמת חושש שזה מי תרגיל עוקץ כזה

Be Happy:lol:

Rover R75 04, Suzuki Swift 07, Golf 95, Suzuki Vitara 89, Fiat Panda 04, Chevrolet Corsica 95, Volvo S80 01, Renault 4 79, GPZ500, Mitsubishi Lancer 94, Mazda MX5 2005, Mazda 3 spirit 2.0 2006, Mercedez benz c-class 1.8 2006, Toyota Prius 2008

פורסם
המרצדס שקניתי היא לא מונית ולא הייתה מונית למרות שלך תדע. עם כאלה נוכלים הכל יכול להיות.

למי ששאל - מדובר באוטו שי ראשון לציון.

נתקלתי בפעם בסוחר מכוניות אחד שהוא יחסית בסדר אבל הוא מתעסק רק עם רכבים יד ראשונה של הטרייד אין טיוטה בתל אביב.

ובכל מקרה חייבים להזהר, עדיף לא לקנות ממגרשים. אני את השיעור שלי למדתי ( אני מקווה לפחות)

רק שתדעו שהמרצדס שלי ממש מהממת. במחיר של מזדה 3 בערך.

חכה שתיכנס לטיפול ;)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לא נכון בכלל.

כתבתי את זה בעבר ואשוב - מגרש מכוניות, כמו כל עסק, זקוק ללקוחות.

לרמות אדם אתה יכול רק פעם אחת, בפעם השנייה הוא לא ישוב לקנות ממך, לא הוא ולא מכריו.

כל אדם מנסה ליפות את הסחורה שהוא מוכר, וזה לגיטימי לחלוטין.

אף ירקן לא יספר לך שהסחורה שלו רקובה, ואף מסעדן לא יגיד לך שהאוכל שלו מגעיל.

קנייה ממגרש מכוניות אינה שונה מקנייה מאדם פרטי, ונוכלים יש בכל מקום.

החיים לימדו אותי שלכל מחלוקת יש שני צדדים, ולפני ששופטים אנשים וקוראים להם רמאים ונוכלים, כדאי לשמוע מה יש להם להגיד.

אם תצליח לקבל את תגובת שי בעל המגרש ״אוטו שי״ אני אישית דווקא אשמח לשמוע איזה סיפור הוא יספר הפעם.

לפי התגובות אני לא הראשון ולא האחרון שנפלו ויפלו בפח של הנוכלים האלה ותתפלא, פריירים לא מתים רק מתחלפים. יש להם שם אימפריה כך שהם כנראה מצליחים לרמות הרבה מאוד אנשים הרבה מאוד פעמים. יש הרבה אנשים.

אני מקווה שיום אחד הם ישלמו על הרמאות שלהם והשירות הגרוע שהם נותנים אבל לצערי אין ממש צדק בעולם, ויש רמאים ומצליחים לחמוק מעונש הרבה מאוד שנים

Rover R75 04, Suzuki Swift 07, Golf 95, Suzuki Vitara 89, Fiat Panda 04, Chevrolet Corsica 95, Volvo S80 01, Renault 4 79, GPZ500, Mitsubishi Lancer 94, Mazda MX5 2005, Mazda 3 spirit 2.0 2006, Mercedez benz c-class 1.8 2006, Toyota Prius 2008

פורסם
הייתי רוצה לשנות את הקוד של האמובילייזר. איך עושים את זה? אני באמת חושש שזה מי תרגיל עוקץ כזה

לא רק שאתה חייב לשנות את קוד האימובלייזר, אתה חייב גם להחליף את מנעולי הדלתות בדחיפות, והחשוב מכל, להחביא את המכונית כמה שנים במחסן נעול.

נסיעה בכביש, שרצוי שתעשה רחוק מאזור המרכז ועליך להיות עירני שמא יגיעו עובדי אוטו שי ויחטפו לך את המכונית בזמן עמידה ברמזור.

סך הכל איחרו במתן המפתח הרזרבי וספר הרכב.

תראה לאן הגעת.

פורסם
חכה שתיכנס לטיפול ;)

לפני המרצדס הייתה לי מאזדה 3 ספיריט (מנוע 2000) והטיפול 120k קמ הגיע במורשה ל 2500 שח בלי שום תקלות מיוחדות.

את המרצדס הכנסתי לטיפול במוסך רם בתל אביב של מרצדס לא מורשה אומנם אבל מקצועי ואדיב, ועלה לי הכל 1700.

כמובן, שגם הספקתי להחליף חיישן של air flow sensor שקניתי מגרמניה ב 200 אירו כי בארץ רצו 4000 שח עליו במוסך המרכזי, אבל היי, בשביל נוחות כמו של מרצדס משלמים. אני מקווה שזה לא יעלה לי יותר מידי ביוקר :lol:

פורסם
לא רק שאתה חייב לשנות את קוד האימובלייזר, אתה חייב גם להחליף את מנעולי הדלתות בדחיפות, והחשוב מכל, להחביא את המכונית כמה שנים במחסן נעול.

נסיעה בכביש, שרצוי שתעשה רחוק מאזור המרכז ועליך להיות עירני שמא יגיעו עובדי אוטו שי ויחטפו לך את המכונית בזמן עמידה ברמזור.

סך הכל איחרו במתן המפתח הרזרבי וספר הרכב.

תראה לאן הגעת.

לא איחרו. עדין לא נתנו. נראה לי שגם לא יתנו. זו בדיוק הבעיה איתם. כבר יותר מחודש הם סוחבים אותי. בשבוע האחרון ענה לי שי אמר אני עסוק כבר חוזר אליך וניתק וכמובן שלא חזר. כל יום אני מתקשר לנסות להבין למה הוא מענה אותי ככה. שלחתי לו גם הודעות טקסט. גם העובדת שלו לפני זה עשתה לי את אותו התרגיל עם העברת הבעלות והרשיונות.

זה לא כיף להיות פרנואיד. הייתי מעדיף כבר לזרוק את כל זה מאחורי אבל כשאתה יודע שלמשהו יש את המפתחות של הרכב שלך והקוד והכתובת, ושהוא לא אמין, קצת קשה להיות רגוע. לא ככה?

פורסם
לפני המרצדס הייתה לי מאזדה 3 ספיריט (מנוע 2000) והטיפול 120k קמ הגיע במורשה ל 2500 שח בלי שום תקלות מיוחדות.

את המרצדס הכנסתי לטיפול במוסך רם בתל אביב של מרצדס לא מורשה אומנם אבל מקצועי ואדיב, ועלה לי הכל 1700.

כמובן, שגם הספקתי להחליף חיישן של air flow sensor שקניתי מגרמניה ב 200 אירו כי בארץ רצו 4000 שח עליו במוסך המרכזי, אבל היי, בשביל נוחות כמו של מרצדס משלמים. אני מקווה שזה לא יעלה לי יותר מידי ביוקר :lol:

העיקר שתהנה וסע בביטחה(אין מה להשוות למזדה)

התחדשתי בוולוו 240 1983

:evil:

פורסם

אני קניתי לפני 5 חודשים את הרכב שלי וגם אני חששתי מזה שאין לי מפתח ספייר ופחדתי שזה עקיצה במיוחד כי הבעלים הקודמים של הרכב היה ערבי.

לבנתים טפו טפו טפו היא עדיין אצלי בחניה..

וששאלתי אותם איפה המפתח ספייר הוא אמר שהבעלים הקודמים איבד.

פורסם

אם אתה חושב שלמישהו מגיע להיענש תעניש. קוראים לזה תביעה וזה עובד יופי.

חפש האם מגיע לך את הדברים הנ״ל לפי חוזה המכר ואם כתוב שם תכניס להם (אלא אם יש חוקים אחרים שמאפשרים להכניס להם. אני לא מעורה בתקנות)

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
מדובר על אוטו שי בראשון לציון באיזור תעשייה?

כן, כן. בדיוק זה. כמה גדול וכאילו מרשים ככה מסוכן להתקרב.

פורסם
לא איחרו. עדין לא נתנו. נראה לי שגם לא יתנו. זו בדיוק הבעיה איתם. כבר יותר מחודש הם סוחבים אותי. בשבוע האחרון ענה לי שי אמר אני עסוק כבר חוזר אליך וניתק וכמובן שלא חזר. כל יום אני מתקשר לנסות להבין למה הוא מענה אותי ככה. שלחתי לו גם הודעות טקסט. גם העובדת שלו לפני זה עשתה לי את אותו התרגיל עם העברת הבעלות והרשיונות.

זה לא כיף להיות פרנואיד. הייתי מעדיף כבר לזרוק את כל זה מאחורי אבל כשאתה יודע שלמשהו יש את המפתחות של הרכב שלך והקוד והכתובת, ושהוא לא אמין, קצת קשה להיות רגוע. לא ככה?

אי לכך ובהתאם לזאת, תמיד, אבל תמיד דואגים לעגן הכל בכתב ועם תאריכי יעד מדוייקים.

לא יעמדו בזמנים ?

יש בית משפט לתביעות קטנות, שם הכל רץ מהר.

מבחינת גניבה וכדומה, אתה יכול להיות רגוע, על פניו; בכל זאת, זהו עסק גדול שכולל חברת השכרה ולסינג, לא סוחר מיד 2.

גילוי נאות - אני לא מכיר את אוטו שי ואין לי שום קשר אליהם, למעט מכונית שאחותי קנתה מהם לפני שנתיים, לאחר שנבדקה על ידי ביסודיות ונמצאה טובה, וגם אז דאגתי שכל העיסקה תתועד בכתב.

פורסם
אם אתה חושב שלמישהו מגיע להיענש תעניש. קוראים לזה תביעה וזה עובד יופי.

חפש האם מגיע לך את הדברים הנ״ל לפי חוזה המכר ואם כתוב שם תכניס להם (אלא אם יש חוקים אחרים שמאפשרים להכניס להם. אני לא מעורה בתקנות)

לשכפל מפתח, לשנות קוד ולקנות ספר רכב חדש מאי ביי או משהו כזה יהיה יותר פשוט ויותר בריא לנפש מלהכנס לתביעה משפטית על זה. אי אפשר עדין ממש לתבוע על שירות גרוע ויחס משפיל. וגם אם כן, איזה סיוט מחכה לפגוש ולסחוב את הנוכלים האלה על גבי כמה שנים עד שהתביעה תעבור. מעדיף להפיץ את הבשורה. שכמה שיותר אנשים ידעו ויזהרו ולהמשיך הלאה. האמת שכבר נמאס לי אפילו להתקשר אליהם כל יום. אולי עוד פעם או פעמים אני אנסה לקבל את המפתח והספר ואחרי זה די, זה לא בריא לי.

פורסם
אני קניתי לפני 5 חודשים את הרכב שלי וגם אני חששתי מזה שאין לי מפתח ספייר ופחדתי שזה עקיצה במיוחד כי הבעלים הקודמים של הרכב היה ערבי.

לבנתים טפו טפו טפו היא עדיין אצלי בחניה..

וששאלתי אותם איפה המפתח ספייר הוא אמר שהבעלים הקודמים איבד.

למה אתה גזען?! מה קשור העובדה שהוא היה ערבי? לי השי זה אמר שזה אצלו פעם אחת ופעם אחרת הוא לא מוצא. פעם אחרת יבקש מבעל הרכב וכל פעם סיפור אחר. אני חושב להתקשר לבעלים הקודמים לשאול אותם אם יש להם או אם הם נתנו לו.

• תוכן חדש...