Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 87
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מקווה שאתה נוהג לפי עצתך בעצמך.

בדיוק כך. לכן אני מתעניין בדראג ומרחיק את אפי (הרגיש) מעינייני שאר עמותות הרכב.

דרך אגב, מה לך ולדראג?

ומה לניר לביא ולדראג?

פורסם

לי אין כלום עם הדראג חוץ מהעובדה הפשוטה שחבר בהתאחדות בה אני חבר הציג מנהל לא תקין של הרשות לכאורה.

עכשיו, אתה חבר בעמותה עם אינטרסים משלך והוא עם אינטרסים משלו.

אני כספורטאי - בהחלט מתעניין אם ברשות יש העדפות למקורבים.

בייחוד אם גם הענף שלי נפגע או עלול להיפגע.

קומפרנדה אמיגו?

היום אתה נהנה מהאפלייה האסורה הזו

שוב לכאורה

אז לא מעניין אותך מי משלם את המחיר בצד השני.

אם זה נכון - אותי זה מעניין ולדעתי זה צריך לעניין כל ספורטאי.

עכשיו, כשהסכמנו שיש לי זכות חוקית כמו לכל אדם להעביר ביקורת על התנהלות לא תקינה ביחוד כשהיא פוגעת בחבריי

ואולי עתידה לפגוע בי

אני מקווה שגם אתה תתיחס לזכות זו בכבוד.

אם לא - גם אתה יכול לעלוב בי.

לא תהייה הראשון לצערי.

אלון

פורסם

אלון ידידי כל מילה בסלע ואף אחד ממנה לא טובה

עמותה א' זוכה להטבות לא חוקיות לכאורה

מדוע זה צריך לבוא על חשבון עמותה ב'.

לא צריך ואין קשר !!

ולכן כל ה"בירור" שנעשה על ידי עמותה ב' פוגע בעמותה א' מבלי שהוא מסייע כהוא זה לעמותה ב'.

יש מבין קומארד.

ואת זה כתבתי כבר בשרשור הזה מספר פעמים.

ויתרה מזו תן להם לקבל את האירוע הלא תקין שלהם ואז תוכל לבוא ולטעון

היי גם אני רוצה את אותם ההנחות ההטבות הקומבינות שקיבלה עמותה א' .

הכל לכאורה כמובן

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אלון,זכותך להעביר ביקורת וביקורת זה דבר חיובי שזה מגיע ממקום אמיתי.

השורה תחתונה הוגשו יותר מ2 תביעות למבקר משרד הספורט כנגד ההתנהלות של הרשות

התביעות הללו נידחו פעם אחרי פעם לאחר שנבדקו לעומק .

אותם נפשות פועלות ברשות נבחרו במכרז חוקי , חלקם אפילו פעמיים

מה לעשות שאנשי העמותה שלך שהגישו מועמדות וחלקם אפילו לראש הרשות נדחו?

לא נראה לך שבגלל שהרשות זה משרד ממשלתי הם תחת זכוכית מגדלת?

לא נראה לך שכל צעד שלהם נתון לביקורת?

נראה באמת שמישהו מהם יעז לעשות פעולה לא חוקית?

הביקורת היינה קטנונית ומגיעה ממקום של אגו קטנוניות ומלחמות יהודים.

אפקט פרח טייס שנפל ובחר ללכת ל נ"מ.

אף אחד לא רוצה להיות שותף להתנהלות לא חוקית ובטוח לא להוציא מרוץ במסגרת לא חוקית.

אתה דואג לספורטאים? בוא ותתרום ומהידע שלך וההבנה שלך לספורטאים שעולים בפעם הראשונה למסלול ולמרוץ מסודר, תתרגש בשבילם ותתמוך בהם.

הענף דראג אינו קשור בכלל לעמותה בה אתה חבר, אז באמת ? מה לעזאאל הקשר חוץ מקטנוניות.?

בכל מיקרה אני מסרב להתיחס לקרקס שהולך פה, זה היה כמה נקודות למחשבה, שורה תחתונה נחכה ונצפה בכליון עניים ל 30 לחודש.

אני נוטה להאמין שגם אתה רוצה לראות ספורט מוטרי במדינת ישראל על כל ענפיו , לא כך?

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
אלון,זכותך להעביר ביקורת וביקורת זה דבר חיובי שזה מגיע ממקום אמיתי.

השורה תחתונה הוגשו יותר מ2 תביעות למבקר משרד הספורט כנגד ההתנהלות של הרשות

התביעות הללו נידחו פעם אחרי פעם לאחר שנבדקו לעומק .

אותם נפשות פועלות ברשות נבחרו במכרז חוקי , חלקם אפילו פעמיים מה לעושת שאנשי העמותה שלך שהגישו מועמדות וחלקם אפילו לראש הרשות נדחו? .

לא נראה לך שבגלל שהרשות זה משרד ממשלתי הם תחת זכוכית מגדלת?

לא נראה לך שכל צעד שלהם נתון לביקורת?

נראה באמת שמישהו מהם יעז לעשות פעולה לא חוקית?

הביקורת היינה קטנונית ומגיעה ממקום של אגו קטנוניות ומלחמות יהודים.

אפקט פרח טייס שנפל ובחר ללכת ל נ"מ.

אף אחד לא רוצה להיות שותף להתנהלות לא חוקית ובטוח לא להוציא מרוץ במסגרת לא חוקית.

אתה דואג לספורטאים? בוא ותתרום ומהידע שלך וההבנה שלך לספורטאים שעולים בפעם הראשונה למסלול ולמרוץ מסודר, תתרגש בשבילם ותתמוך בהם.

הענף דראג אינו קשור בכלל לעמותה בה אתה חבר, אז באמת ? מה לעזאאל הקשר חוץ מקטנוניות.?

בכל מיקרה אני מסרב להתיחס לקרקס שהולך פה, זה היה כמה נקודות למחשבה, שורה תחתונה נחכה ונצפה בכליון עניים ל 30 לחודש.

אני נוטה להאמין שגם אתה רוצה לראות ספורט מוטרי במדינת ישראל על כל ענפיו , לא כך?

קובי לידיעתך,

אני אמור להשתתף באירוע ב 30 בחודש ומחכה לו כנראה קצת יותר שנים מרוב האנשים פה.

אבל אם בגלל בעייה באישורים כשיקפוץ צלם למסלול ואני אפגע בו חליללה בטעות הביטוח לא יכסה - אז מה?

נגיד שישה וקובי חשבו שזה נכון לעגל פינות?

וישה - זה כן בא על חשבון עמותה אחרת. יש מישהו אחר שטוען שהוא מייצג הדראג. וכן אני רואה בו חבר.

אז שמר יוחאי יפרסם את הכללים ותהיה תחרות חופשית ואני וגם אתה נוכל להיות רגועים.

ולקובי - לפחות פעמיים אני נתקלתי בכך שהרשות שינתה עמדתה בגלל התערבות מבקר המשרד אז מה שאתה מציג פה לא נכון.

לפחות פעם אחת אחד מבעלי התפקידים שמפאת כבודו לא אפרסם את שמו - ננזףעל התנהלותו המילולית מולי והובהר לו שהישנות התנהלות כזו עלולה להביא להפסקת תפקידו.

אין לי כל כוונה לפגוע - אבל העובדות הן שאני וגם ניר נלחמים להבנתי בניסיונות של בעליי עניין להשתלט על כמה שיותר שהם יכולים מהספורט הזה. ושיהיה ברור - זו זכותם!

חובת הרשות למנוע זאת או לכל הפחות לדאוג לאכיפת החוק כדי שתהיה תחרות חופשית. על זה כל הביקורת.

אלון

פורסם

אבל דרך אגב ושיהיה ברור,

כמה שאני רוצה להתחרות

כמה עשרות אלפי שקלים שהשקעתי בזה

כמה שנים שאני מחכה

מאות ואלפי שעות שהשקעתי בהתנדבות בנושא בשנים האחרונות

אלפי שקלים שתרמתי ולא אראה בחזרה

למרות כל זה,

אם לאירוע ב 30 לא יפורסמו כללים משלימים כנדרש בחוק

אם לא יהיה אישור כחוק (המשפיע ישירות על הביטוח)

אם לא יהיה מנהל גלוי ותקין

בצער רב, אני לא אשתתף ואחכה לאירוע הבא.

ודרך אגב - אני כמו רבים מחבריי עדיין תלוי ברשות שתאשר את הרכב שלי אחרי שעבר את כל המסלול הנדרש ואני מקווה שזה יהיה בזמן. היום הבנתי שאם זה לא יקרה עד יום שני הקרוב, לא אוכל להתחרות גם אם הכל יהיה כשר.

אז אתה מבין קובי... אי אפשר להאשים אותי במניעים פסולים.

תיקון - הכל אפשר. אבל זה לא הכי הוגן.

אני מאחל בכל מקרה למיקי שיתגבר על כל המכשולים ויצליח להוציא אירוע לפחות לראלי שם פורסמו כללים כדין.

היום כבר בדקתי אפשרות עם סרוגו לנצל את המסלול אם יאושר ולעשות שם מייד בסמיכות אירוע ספרינט שמיקי יפיק עבור המועדון של הספרינט. אז אתה מבין - אין לי סיבה שמיקי יכשל. רק שיהיה מנהל תקין.

זה יבטיח לי שלא "עובדים עלינו בעיניים". שאין איפה ואיפה. שאין קידום אינטרסים של מקורבים על חשבון אחרים שאינם מקורבים.

בזה, אני מאמין, כולנו רוצים. גם אתה קובי וגם ישה.

שיהיה לכולם בהצלחה.

אלון

פורסם

ודבר אחרון בהחלט ,

לפחות עכשיו אחריי שהוכח שניר דובר אמת

הוא לא ראוי להתנצלות?

תאמין לי קובי - זה לא יוריד מכבודו של אף אחד.

רק יוסיף לערך הדיון פה ולפורום.

ואני אהיה הראשון - אם יש פה אחד שאוליי נפגע מדבריי, מ"נימת קולי", ממשהו שכתבתי או מדבר כזה או אחר שעשיתי - אני מתנצל בפניו קבל עם ועדה.

אבל, אתם עדיי - אמת דיברתי.

לילה טוב ספורטאים חוקיים לעתיד,

אלון

ספורטאי חובב

:wink:

פורסם

לצערי לא יכולתי להתאפק!

מתנצל על היותי ספורטאי חובבן במדינת ישראל, שחושב בתמימותי שהתחום אמור רק לתרום לכלל אזרחי המדינה.

״העיקר שיהיה פה ספורט מוטורי״ נראה לי שמעתי את זה בשנה שעברה כבר?!

אני בז לכול מנבלי הפה בשרשור הזה, ותומכי ״הקומבינה״!

אבל כנראה אלו הפנים של הספורט המוטורי ״החוקי״ בישראל, והתרבות שלנו בכלל!

לכול מבזבזי הכוחות בשרשור- לאף אחד לא אכפת, ״זה ספורט יקר, נקודה!״ והלחם והחלב והדלק, ערבות הדדית? זה לפריארים!

״מזל טוב ישראל!״.:cry:

פורסם

אני לא יודע מה נורא יותר, להמשיך להתעסק בתחום המוטורי בצורה לא חוקית או להפוך את זה לחוקי ולהיחשף לכל העסקנים\קומבינטורים\טרמפיסטים למינהם.

די מגוחך שכתבו תקנות שאותן לא מפרסמים, אבל יודעים שהתקנות מחמירות ודורשות ציוד שבחו״ל אינו נדרש, ובמקרה ניתן לרכוש את הציוד ממי שייעץ בכתיבת התקנות....

בהחלט טעם לפגם.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

נכון יש בתחום המון עסקנים וקומבינטורים וגם כאלה שלמראית עיין מתיימרים להיות קדושים מעונים או רובין הודים אבל לצערנו זאת מדינת ישראל ויש תמיד מלחמות יהודים וכו וכו כמעט בכל תחום.

בקשר לתקנות אתה טועה ובגדול, את התקנות כתבו מועדון הדראג, יובל מלמד הוא בתפקיד של יועץ טכני עבור משרד הספורט הוא זכה במכרז של המדינה פעמים כאשר היו המון "אושיות" אחרות שהגישו מעומדות,הוא רק יועץ, מי שמאשר את התקנות הם ועדה שמורכבת מבוחן טכני בשם ברוך לביא, יוסי ניסן (ראש הרשות) ורלף (לא זוכר שם משפחה, גם בוחן טכני ) זאת הוועדה הטכנית הם אלו שמאשים תקנות, יובל נותן את ההערות שלו וכך האלה.... לא אומר שהם עושים את החיים למועדון הדראג קלים אבל בוא נגיד שעם תקנות של FIA הם לא יכולים להתווכח , אני יכול להגיד שהם דווקא דיי הקלו בכל מיני תחומים כדי שהספורט יהיה נגיש ועממי מכוון שמדובר ברוב של כלים שאינם רכבי מרוץ.

בקשר לקנות רק מהיועץ ציוד, זה קצת הערה קטנונית לטעמי , יש עוד יבואונים בארץ של ציוד מגן כמו PIT STOP שהם יובאני OMP ויש עוד כמה שעושים יבוא מקביל, כמו כן שום דבר לא מונע ממך להזמין מחול או לקנות ציוד בחול.

לדוגמא לי יש בכלל ציוד של חברה אמרקאית שבכלל לא מוכרים בארץ ורוב חברי קנו חליפות של OMP, כי יש מרוץ ויש תחרות בשוק , מי מרוויח, הצרכן.

יותר מיזה , ביום שישי יובל עשה בדיקות מקדימות חינם אין כסף לכל מי שרק רצה שיהיה לו מספיק זמן לתקן את הרכב לפני הבדיקות שטכניות של המרוץ.

קיצור השד לא כלכך נורא, צריך רק סבלנות איפוק ולסנן תחחים ומזימות ולדבוק בעשיה.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

מסכים עם כולכם, בעיקר עם רוני אבל בחזרה לנושא השרשור הזה:

בתדריך הדראג השתתף נציג של הרשות לנהיגה ספורטיבית (בוחן טכני ראשי), הוא הוצג, נאם והסביר ונראה מאד אמין כך שלא ייתכן שהרשות או מישהו אחר רצה לעבוד עלינו בעיניים, הם באמת האמינו שזה יקרה.

• תוכן חדש...