Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חלודה במיכל הדלק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן השיפוץ מיכל הדלק היה ריק כמה שבועות ובזמן הזה התחיל להחליד (גם מבפנים)

קיוותי שזה לא יהיה מורגש, אבל היום אני כבר מבין שאין ברירה וצריך לטפל.

אז רגע לפני שאני מייצר מיכל חדש מנירוסטה (הכי פשוט עבורי)

האם ישנם פתרונות אחרים כמו ציפוי המיכל מבפנים?

קנייה של מיכל חדש בארץ האפשרויות היא פשוטה וזולה, אבל השאלה היא איך מכניסים דבר כזה לארץ?

פורסם

ניתן לצפות את פנים מיכל הדלק בחומר ייעודי לכך. זה בוודאי קל יותר מייצור (או יבוא) מיכל חדש.

אני עשיתי זאת לאחרונה אצל "אלי רדיאטורים" בכפר סבא - טל. 09-7654192.

קבלתי עבודה טובה (להבנתי...) במחיר סביר לחלוטין. מובן שצריך לפרק את המיכל, ולהשאירו אצלו כמה ימים.

בהצלחה.

עודד

פורסם

במיכל דלק שלי בוצע הציפוי אך ללא הועיל, אחרי שנה הנזק חזר לקודמו.

חיפשתי עזרה ממשהו בנושא והגעתי לאחד עם רכב אמריקאי, שגם עשה טיפול ואמר לי הציפוי סתם קשקוש.

בגלל זויות המיכל שלי לא היה ניתן לייצר אחד כזה, ונעלצתי והזמין אורגינל מחו"ל.

אם נראה לך בכל זאת שכדאי לצפות מיכל, תשאל את בעל המקצוע אם הוא מוכן לקחת אחריות.

בהצלחה

פורסם

בגלל כל מיני שמועות על כך שמסתובבים בשוק תכשירים מהסוג של "שיקוי נחשים" לציפוי המיכל באמת חשוב לי לקבל דעה ממישהו שכבר עשה ויכול להגיד לי שזה מחזיק מעמד.

כרגע האופציה שנמצאת בראש הרשימה זה לייצר לבד.

האם מישהו יודע מה הפרוצדורה בייבוא של מיכל?

פורסם
http://www.summitracing.com/search/Part-Type/Fuel-Tanks/Make/GMC/Year/1989/?keyword=fuel+tank

גרוש וחצי

פחות מ 1000 שקל בארץ

עלות חומר + זמן עבודה עובר את זה בשניה

אני לא יודע אם יצא לך לקרא את ההודעה הראשונה ששמתי בראש הפוסט הזה

אבל את העלות בחול אני יודע, ואת העובדה שבחול זה זול אני גם יודע, ואת העובדה שגם עם המשלוח הכי יקר זה עדיין זול אני גם יודע.

הבעיה שלי היא רק משרד התחבורע או גוף ממשלתי אחר שיחליט להתערב ולשים מקל

פורסם

אני מצרף קובץ למה שצריך לעשות מניסיוני האישי.......

הבנתי שעכשיו לא צריכים לעבור את כל הפרוצדורה (רק על חלקים בטיחותיים).

מיכל דלק לא נחשב חלק בטיחותי. אם אתה מעוניין לקבל את דף התהליכים, תשלח לי בפרטי את המייל שלך משום מה אני לא מצליח לעלות כאן את הקובץ.

נ.ב

כדאי למלא כמה שיותר מהר מפני שהמכס מגרזן במחירים, ומשרד התחבורה בעצמו לא יודע איך עובדים.

הזמנתי מיכל חדש אורגינל עלה לי 1800 כולל הכל, ועד שקיבלתי תשובה חיובית בדואר ממשרד התחבורה המכס החליט שהוא רוצה לבדוק את החבילה שזה עוד שלושה ימים, וסך הכל שילמתי 1100 שקל דמי אחסנה בנוסף למחיר המיכל דלק.

פורסם

2900 שח לא לשכוך את היומים עבודה שציריך להפסיד בבלוי בתורים פיששש . אני חושב שיותר טוב לעלות על הגמבו מכל הדלק נכנס למזוודה גדולה ? במקום לעמוד בתור יומים אפשר לטייל בחול יומים וזה גם יוצא יותר זול .לפעמים המדינה עולה לי על העצביים :lol:

פורסם
אני לא יודע אם יצא לך לקרא את ההודעה הראשונה ששמתי בראש הפוסט הזה

אבל את העלות בחול אני יודע, ואת העובדה שבחול זה זול אני גם יודע, ואת העובדה שגם עם המשלוח הכי יקר זה עדיין זול אני גם יודע.

הבעיה שלי היא רק משרד התחבורע או גוף ממשלתי אחר שיחליט להתערב ולשים מקל

תביא דרך מישהו

עולה בערך פי 2 ואתה בא ואוסף את זה מהארץ

לא מעניין אותך משרד התחבורה ולא שחרורים במכס

אתה יודע מחיר מראש

יותר פרטים תפנה בה"פ

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

זה המיכל דלק שיש אצלי

http://www.summitracing.com/parts/RNB-576-312/?rtype=10

או באתר הזה

http://www.classicparts.com/1982-86-Gas-Tank-Blazer_Suburban-31-Gallon/productinfo/23-965/

סה"כ המחירים דיי זהים

היום אחרי שפרקתי אותו מהרכב, החלטתי לרדת מהנושא של הבנייה העצמית, המיכל מסובך מדי לייצור.

מחפש כרגע אפשרויות קניה של מיכל חדש

פורסם

בדוק מה המידות והמשקל שלו, יהיה יותר קל להעריך את המשלוח דרך ushops.

עריכה: בעצם המשקל לא קובע כאן אלא משקל נפחי, תבדוק רק איזה נפח אתה צריך לפי האתר השני, יש שם מידות לכל נפח.

בגדול יוצא 450$ כולל הכל (מיכל משלוח ומסים), 40 יום דרך הים.

אסי

1994 pontiac firebird formula

1971 Ford Torino Brougham 351w

פורסם

נראה לי יקר אז בדקתי שוב.

יש אפשרות לקבל הערכת מחיר דרך יושופס ואמזון.

תעתיק את כתובת הקישור הזה מאמזון:

http://www.amazon.com/Dorman-576-312-Fuel-Tank/dp/B000IZ4OAO/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1345498925&sr=8-1&keywords=Dorman+576-312

תדביק אותו במחשבון אמזון של יושופס

יוצאת הערכה של 303$ כולל הכל דרך הים, שים לב שזה מופיע בקטגורית מכס כחלקי חילוף מתכלים לרכב שזה מוזיל משמעותית את המס (מקווה שזו לא טעות).

אסי

1994 pontiac firebird formula

1971 Ford Torino Brougham 351w

פורסם

אולי תיתן תיאור לאיזה רכב שייך המיכל דלק ? אולי למישהוא מהפורום יש מיכל כזה ..

אם זה של הGMC שבחתימה שלך אז אין בעיה למצא את המיכל הזה באחת הפירוקיות במצב מעולה .

פורסם

הרכב הוא באמת אותו אחד מהחתימה שלי

ג.אמ.סי ג'ימי שנת 83 או בשמו המוכר יותר שברולט בלייזר

מנסיון של חבר שחיפש מיכל דלק עבור הפאג'רו שנת 98 (ומקווה שהוא לא יכעס אם אני טועה ב+ - 5 שנים)

שני מיכלים שהוא מצא בפירוקיה ושניהם הביאו איתם רק צרות למערכת ההזרקה עד שלבסוף הוא חזר למיכל המקורי שלו עם

החור והתיקון הזמני (שהפך לקבוע).

כך שבמחיר של חדש אני לא מתכוון בכלל להתעסק עם משומש.

תן לי עוד קצת זמן לעכל את זה, ואני פותח הודעה חדשה עם הכותרת "מה התהליך החוקי והמלא לייבוא של מיכל דלק?"

• תוכן חדש...