Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נמלים קטנות בבית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עקב הימצאות נמלים קטנות בבית וקריאה באתר הומלץ על חומר שנקרא דיזינקטול.השגתי את החומר ויש גם מרססת,אשמח להסבר על אופן ההכנה של הריסוס ,הכנה של הבית כמו כן כמה זמן הבית צריך להיות סגור/פתוח,ואיך מכינים את הבית אחרי הריסוס.

תודה.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

איני מכיר את החומר שהזכרת אולי הכוונה היא ל"דיזיקטול" המגיע בד"כ כחומר הדברה מוכן לגינות.

הכי חשוב לאתר את הקן. אצלי הנמלים הזעירות נהגו לצאת בין אריחים, וסתימת החריצים ברובה שמה קץ לבעיה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כן טעיתי באיות.דיזיקטול 25 נוזלי.ניסיון לעקוב אחרי הנמלים הביא לכך שזה נראה כאילו יש בכל מקום קן.במקלחת.בסלון במסדרון ובחדר ארונות.לכן אני מעדיף להדביר.

פורסם

תשים תשים את הזרחן. שום דבר אחר לא עוזר.

הקיץ יש מגיפה רצינית של נמלים. גם אצלנו הן צצו בכל מקום - פשוט נורא.

עשינו הדברה "ירוקה". הדבר היחידי שהודבר זה הכסף ששילמנו.

הדברה נוספת עם זרחן עזרה קצת. גם לא ב-100%. רואים אחת מדי פעם.

פורסם

עשיתי לפני כחצי שנה הדברה מקצועית .עלה לי 300 שקל שהוחזרו לי לאחר שהמדביר היה כאן כמה פעמים ונמאס לו.

לפני כשנתיים וחצי שלוש.הבית רוסס עם דיזקטול ועד לפני כחצי שנה לא היה כלום בבית.מדובר על בית על הקרקע עם דשא וצמחייה.

פורסם
מוזר, יש לי בעיה דומה, במטבח ובאמבטיה. עדיין לא ממש מטריד, אבל קיים...

לי אין בעיה.זאת האישה שלא מוכנה להישאר בבית עם הדיירות החדשות :-)

פורסם

תשתמש בזה, להיט , עולה משהו כמו 12-10 דולר כולל משלוח.

http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=combat+ants&_sacat=0

מפזר בפינות זה בצורת ג'ל, הנמלים אוכלות מזה ומביאות למלכה, תוך יום הן מתחילות להיעלם.

מכיל חומר פעיל FIPRONIL

המוצר המקביל של זה בארץ הוא טופג'ל, עולה כ250 שח.

הCOMBAT מכיל את אותם חומרים, מוצר ג'נרי.

יש גם גרסאות עם % גבוה יותר של חומר פעיל ,משהו כמו %0.1 שזה כבר לתיקנים.

התוצאות מדהימות.

בהצלחה

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם
עדיף נמלים בבית מזרחן אורגני.

אני מדביר בהצלחה לא רעה בעזרת "מיץ נמלים" שמורכב מסוכר וחומצה בורית.

מנסיוני, זה הדבר היחיד שעובד. לי היתה מכת נמלים קשה בבית, לא היה בוקר שלא קמתי וגיליתי שביל של נמלים מאחד החדרים לסלון, למטבח, וכו.

אתה צריך לקנות חומצה בורית שהיא אבקה לבנה שעולה בערך 20 ש"ח לקילו. להכין סירופ סוכר ולהוסיף לו את האבקה.

היחס זה בערך 2 כוסות מים, 6-7 כפות סוכר, 2 כפות אבקה בורית.

את הסירופ הזה אתה שופך על צמר גפן ושם בכמה קופסאות פלסטיק כמו של חומוס למשל. מחורר כמה חורים בדיוק בין הדופן של הקופסה לתחתית שלה , ככה שהנמלים יוכלו להיכנס וזהו. מפזר 3-4 קופסאות באזורים המועדים לפורענות ומחכה.

הנמלים מגיעות לסוכר ולוקחות אותו איתם לקן, האבקה הבורית היא רעל שלוקח לו כמה ימים לעבוד, בהתאם לריכוז.

אם אתה רואה הרבה נמלים מתות ליד הקופסאות סימן שהתערובת שלך חזקה מדי ואתה צריך לדלל. אם עבר שבוע ואין שיפור כנראה שהתערובת חלשה ואתה צריך לחזק.

בהצלחה.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
תשים תשים את הזרחן. שום דבר אחר לא עוזר.

הקיץ יש מגיפה רצינית של נמלים. גם אצלנו הן צצו בכל מקום - פשוט נורא.

עשינו הדברה "ירוקה". הדבר היחידי שהודבר זה הכסף ששילמנו.

הדברה נוספת עם זרחן עזרה קצת. גם לא ב-100%. רואים אחת מדי פעם.

צודק לגבי ההדברה הירוקה. גם אנחנו עשינו ושילמנו פעמיים למדביר שלבסוף התייאש והדביר עם ריסוס ולא עם הג'ל המעפן הזה.

אומנם הג'ל עוזר לכשבוע עד 10 ימים, אבל הנמלים חוזרות לאחר מכן וביותר עוצמה.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

לי כבר הייתה פעמיים בעייה זו, ב-2 המקרים פתר לי את הבעיה מדביר בשם "מריאלה", ראשון במידרג ומומלץ בחום

הפעם הראשונה החזיקה 3 שנים והפעם השנייה מחזיקה בינתיים חודש, אין זכר לנמלים, לאחר שהיו בכל מקום

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם
צודק לגבי ההדברה הירוקה. גם אנחנו עשינו ושילמנו פעמיים למדביר שלבסוף התייאש והדביר עם ריסוס ולא עם הג'ל המעפן הזה.

אומנם הג'ל עוזר לכשבוע עד 10 ימים, אבל הנמלים חוזרות לאחר מכן וביותר עוצמה.

הדבר האחרון שאני רוצה בבית זה צבא נמלים עם תחושות נקם.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

• תוכן חדש...