Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

200 כולל עבודה ומע"מ

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

אני די משוכנע שלא מדובר בחלקים מקוריים. אני יכול לעמוד למכונאי על הראש בזמן שהוא עובד ולבקש שיראה לי מה הוא מחליף ? איזה שמן צריך ?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

בהחחט שמגיע לך לראות מה הוא שם ואני בספק גדול מאוד אם משהו שם מקורי. תדרוש לפי מה שרשמתי לך למעלה ותראה כמה זה ייצא לך. שמן בצמיגות 10/40 חצי סינטטי.

פורסם

האם יש מוסכים שמסכימים לדיל של אני מביא את החלקים - משלם לך על העבודה?

פורסם

בוודאי שיש מוסכים כאלה. עבודה לא צריכה לעלות יותר מ-100-150 ש"ח. המחיר של החלקים באיכות טובה יהיו סביב ה-200 ש"ח מקסימום. העבודה היא ממש פשוטה ולא אורכת יותר מחצי שעה מקסימום. אם היית גר באיזור חדרה הייתי אומר לך לבוא אליי ומראה לך עד כמה פשוט לבצע זאת בקלי קלות עם כלים בסיסיים ותוך זמן קצר.

פורסם

המחיר בדיחה וגם הטיפול יהיה בדיחה או יותר נכון זה יהיה סיכה ולא טיפול של ממש.

רוצה טיפול אמיתי? זה מינימום שעה ולטיפול גדול גם יותר מזה, שכולל בדיקה אמיתית של מערכות בלמים (נכולל יקוי כוון), היגוי מתלים, ציריות, מערכת קירור, דלק, פליטה , בדיקת תאורה + כוון, ל"א לגלגלים ועוד עוד.

במסננים אל תתפשר ותתקין מקורי בלבד.

פורסם

אני לא צריך את כל השטויות מסביב . הרכב יצא לפני מספר ימים מבדיקה לאחר קניה - המצב שלו חדש. רק טיפול נטו

פורסם

לא בודקים רק אולי על גלגליות כמו בטסט וזה לא אומר שום דבר על מצב שחיקה של הבלמים בטיפול מפרקים גלגלים ודרמים ובודקים כמו שצריך

פורסם

בדיקת בלמים זה דרך מעולה לסחיטת כסף. אין אחד שלא נכנס לטיפול ולא שמע " אתה חייב להחליף בלמים בוא תראה ...."

נתקלתי במצב שאחרי החלפת בלמים אמרתי יאללה בוא נבדוק את שיטת המצליח ווואלה - השיטה ממשיכה לרוץ...

מישהו מכיר מקום שאפשר להשיג בו שמן 10 40 של ליקווי מולי בפחות מ-120 שקלים?

פורסם

וואלה... אז עדיף לנסוע עם בלמים לא תקינים ורק לא ליפול על "שיטת המצליח"!

אם אתה חושב שמה שכתבת הגיוני אז אתה כנראה לא בפורום הנכון.

פורסם

איך אני יודע איזה מים צריך לשים ברדיאטור ? ב-60 אלף צריך להחליף פילטר דלק לפי מוסך מרכזי. הכרחי?

• תוכן חדש...