Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום . רכשתי היום גטס 09 ידנית. לפי המכון בדיקה יש לעשות או ב-60 אלף או 3 שנים מה שמוקדם יותר.כמה עלויות של טיימינג?

עוד משהו מעצבן -המזגן מקרר לא רע אבל משמיע רעש רקע מעצבן. איפה ניתן לסדר את זה? מה שחששתי התקיים - מעל 120 ההגה רועד. אופייני לרכבים עם מנוע קטן או בעיה של כיון פרונט וכו? יש דרך להסיר מדבקה שהוצאה והשאירה דבק עבה ומעצבן? יש שיטה לנקות את הלוח שעונים שלא ישארו מין סימנים מרגיזים?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

הרכב לא עבר טיפול טיימינג אצל הבעלים הקודמים ?

המותחן ברכב הזה די יקר.עלות החלפת טיימינג תלויה גם בצורך/אי צורך להחליף משאבת מים.אם רועשת/נוזלת אל תקח צ'אנס.

בגדול עלות של כ-900 ש"ח +- ללא משאבת מיים או עם משאבה עוד 200-250 ש"ח.

בקשר לרעידות מעל 120-חבל לנסוע במהירות כזו (הרכב הזה לא הכי חסכוני בעולם ובמהירות הזו עדיף שלא נדע).

לבדוק איזון גלגלים,צמיגים תקינים ובסוף כיוון פרונט

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הוא לא עשה טיימינג. הוא מוכר אז לא השתלם לו להשקיע. המחירים שציינת זה מוסך מורשה ?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

+- מחיר מוסך מורשה משרד התחבורה,לא מורשה היבואן.

הטיימינג ברכב הזה לא כל כך מסובך ואפשר לסמוך על מוסך כללי טוב שיעשה עבודה כמו שצריך.

המתן להמלצות על מוסך כזה.

אם אתה מתעקש על מורשה,יש לך את מוסך אלימלך 08-9461552,- טל' 08-9366043/4,זה הקרוב ביותר אליך,אין לי שום היכרות אישית איתו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• ספונסר פורום
פורסם
פורסם

אז ככה תודה על התגובות. מתברר שטיימיניג עושים כל 90 אלף או 5 שנים . כרגע הרכב עם 62 ק"מ ואני אצטרך לעשות טיפול 60,000. מוסך אלימלך מורשה ברחובות ביקש כמעט 1300 כולל מע"מ. איך המחיר ?

פורסם

אז ככה אלה רשימת החלקים בטיפול 60 אלף לפי מוסך מורשה - מסנן שמן, שמן מנוע, מרווח דלק (אין לי מושג מה זה ) ,גורמט (כנ"ל), מסנן דלק , מסנן אוויר, אטם בורג ריקון אגן שמן סה"כ 1290 כולל מע"מ. האוטו כרגע עם 62,000. זה קריטי לרוץ למוסך או שאפשר לסחוב איתו עוד איזה 400 ק"מ ?

פורסם
אז ככה אלה רשימת החלקים בטיפול 60 אלף לפי מוסך מורשה - מסנן שמן, שמן מנוע, מרווח דלק (אין לי מושג מה זה ) ,גורמט (כנ"ל), מסנן דלק , מסנן אוויר, אטם בורג ריקון אגן שמן סה"כ 1290 כולל מע"מ.

וואווו...

בהחלט שחיטה!

ומה זה גורמט? ומרווח דלק? על המושגים האלה עוד לא שמעתי.

פורסם

טוב אז ביררתי. אחד מהמוסכים ביקש קצת יותר מ-200 שקלים כולל מע"מ ומוסך שני 450 בלי מע"מ. מדובר על שני המוסכים שהוזכרו. החלקים שמוחלפים שמן מנוע , פילטר שמן, פילטר אוויר ו-4 פלגים. מסנן דלק זה הכרחי להחליף ? איך המחיר ? איזה שמן אמורים לשים והאם יש מצב למשחקים עם החלקים? (שמן זול וכאלה).

פורסם

מבחינת חלפים פילטרים כמו פילטר שמן ופילטר דלק שים אך ורק מקורי. פילטר אויר, לא חייב מקורי אך שלא יהיה סיני זבל. שמן מנוע שים משהו איכותי משהו בסיגנון ליקווי מולי וכדומה.. פלאגים של בוש, DENSO, NGK יהיה בסדר. 200 ש"ח כולל עבודה? או רק חלקים?

פורסם

טיימינג בגטס עושים כל 5 שנים או 90 אלף ק"מ.

אתה לא צריך לעשות כרגע.

לגביי הרעידות בהגה - היה לי גם בגטס, איזון פרונט פתר את הבעיה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...