Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט לאון כרכב משפחתי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

חושב על להחליף את האיביזה SC בלאון שהיא יותר משפחתית, עקב חוסר נוחות שנוצר בגלל צורת הקופה,

מאוד לא נוח להכניס ולהוציא את הסלקל של התינוקת למושב האחורי למרות שיש תושבת שהוא מתלבש עליה ולא צריך להתעסק עם החגורה.

בכל מקרה אנחנו מתכננים להתרחב בזמן הקרוב כך שיהיה עוד זאטוט\ה

הייתי שמח לשמוע חוות דעת מאנשים עם שני תינוקות\ פעוטות איך הם מסתדרים?

יש מספיק מרווח מאחורה לסלקל ובוסטר ועוד מקום לאישה לשבת?

ניתן להסתדר עם הבגאז' מבחינת עגלה וטיולון?

אשמח לשמוע גם חוות דעת על דברים שלא עולים לי לראש

יש לציין שאם ארכוש את הרכב אינני מתכנן להחליף אותו מספר שנים.

תודה מראש

ירדן

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

יש מספיק מרווח מאחורה לסלקל ובוסטר ועוד מקום לאישה לשבת?

לא, אלא אם יש לך אישה זערורית.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

האישה קטנה... :)

איך הבגאז מבחינת מקום?

באיביזה העגלה עם האמבטיה הייתה נכנסת על הסנטימטר

הבגאז בלאון גדול משמעותית?

פורסם

תא המטען בלאון גדול משמעותית.

ולא, אין מקום לשני מושבי ילדים ומבוגר מאחור, אם רוצים נוחות מינימלית.

אם אתה רוצה לאון דווקא, אשתך תצטרך לשבת מלפנים...

פורסם

לי היתה 6 שנים לאון 2000TFSI, כרב משפחתי היא לא היתה נעימה. כל בור בכביש היה עובר לנוסעים.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

מה התקציב?

הלאון היא יותר מכונית לנהג ומתאימה לזוג מאשר משפחתית קומפקטית. אם כבר עדיף ללכת על הפביה פלואו או עם יש תקציב (120 בערך), האוקטביה 1.2 TSI היא מרווחת, נוחה ותא מטען שיכול בקלות להפוך לחדר שינה לשני פילים

פורסם

אצלי הלאון משרתת זוג + שני ילדים בגילאי 2 ו - 4.

לא בדקתי את עניין העגלה עם אמבטיה, אבל תא המטען בהחלט מכיל מזוודה גדולה שלנו + צ'ימידן של הילדים + טיולון + עוד כמה דברים. תא המטען דומה מאוד לכל יתר ההאצ'בקים הסבירים.

בקשר לישיבה מאחור, במספר הזדמנויות אשתי ישבה בין המושבים וזה היה סביר סה"כ, דומה לכל יתר המשפחתיות הרגילות.

אם תרצה משהו גדול יותר אני מצטרף להמלצה על אוקטביה.

בהצלחה.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

הלאון מתאימה למשפחה עד שני ילדים, אבל אם רוצים יותר מרחב, שקט ונוחות, האוקטביה עדיפה בהרבה.

פורסם

עשינו לפני שבועיים את המעבר המדובר מאיביזה SC ללאון FR,,,הלאון כמובן הרבה הרבה יותר מרווחת גם לרוחב וגם מאחור והבאגז גדול יותר משמעותית.

ההבדל הנוסף הוא שהלאון מרגישה יותר "אוטו" ופחות "צעצוע" ...ו2 הדלתות הנוספות כמובן עוזרות אף הן.

נ.ב- למרות שזוהי לאון ספורטיבית עם חישוקי 18 לטעמי היא נוחה יותר מהאיביזה ואיכות ספיגת המהמורות בוגרת יותר.

עם המחירים העכשווים של ה1.8 --אין מה לחשוב על אחרת -התמורה הטובה ביותר ל125 אלף שח.

פורסם

ברור שהלאון נוחה מהאיביזה, יש יתרון לאורך...

הלאון 1.8 קנייה מצויינת למי שמחפש ביצועים בעדיפות גבוהה. למי שמעדיף מרחב, שקט, נוחות, חיסכון בדלק - יש בחירות טובות וזולות יותר.

פורסם

אני מחפש רכב שאוכל להנות ממנו- כרגע די נעול על הלאון בייחוד כאשר יש את המבצע עכשיו ב125K.

כרגע אני נוהג על האיביזה והיא הילוכים לכן אישתי לא נוהגת עליה... לא אוהבת את הקטע של ההילוכים, אפשר להמשיך להסתדר עם האיביזה אבל ה פשוט פחות נוח מכיוון שהיא קופה.

אני חושב על העתיד בנושא של 2 ילדים מכיוון שאנו רוצים להתרחב בזמן הקרוב ז"א שלפחות ב9 חודשים הקרובים נהיה עדיין עם ילדה אחת.

אני לא אלך על האוקטביה כי אני לא מתחבר למראה- אני יותר אוהב את הסופרב אבל המחיר שלה גבוהה והיא נראת לי ענקית מדי

• תוכן חדש...