Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק יונדאי I30 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תלוי עד כמה קצרות הנסיעות:אצלי נסיעה של 18 ק"מ ביום כאשר רוב התנועה בעיר וללא מזגן ברכב דומה 2009 בסביבות 1:10

משולב כאשר 90%-85% עירוני והשאר בינעירוני.

צריכת דלק היתה לפני כן מעט חריגה והשתפרה הודות להחלפת מצתים מקוריים (שיש להחליפם ברכב הזה לאחר שנתיים או 40,000 ק"מ).בבינעירוני הרכב אוכל 1:12-1:13 תלוי במהירות הנסיעה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

גרועה למדי, או שהמצב של הרכב לא משהו או שהסגנון נהיגה שלכם לא משהו, בלשון המעטה.

בתור נהג חדש הייתי מוציא מהרכב הזה 1:10, ההורים שלי מוציאים 1:11-1:12 בעיר, עם הCW. (סביר להניח שהיום זו הצריכה שהייתי גם מניב מהרכב הזה, כי נהייתי יותר בטוח על הכביש והתגובות שלי טובות יותר בגלל הניסיון).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
7.5 ק"מ לליטר בעיר ונסיעות קצרות:

סביר ? :?:

אי אפשר לתת לך תשובה בלי להבין איזה סוג של נסיעות אתה עושה? באיזה תנאים ? מה מצב הרכב ? תכולת הרכב ואיך אתה בתור נהג? מצב הרכב טכנית? התצרוכת דלק הורעה לאחרונה? מה לגבי נסיעות בין עירוניות? כמה ק"מ הרכב?

פורסם

יונדאי ידועות כגרועות מבחינת צריכת דלק במהירויות נמוכות ופנים עירוני .

אני משער שזה גם כולל מזגן .

שורה תחתונה. הצריכה גבוהה מעט , אך הגיונית.

בנסיעות בין עירוניות על מהירויות גבוהות, אתה מרגיש שהצריכת דלק יורדת פלאים?

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
יונדאי ידועות כגרועות מבחינת צריכת דלק במהירויות נמוכות ופנים עירוני ...

שורה תחתונה... הצריכה גבוהה מעט , אך הגיונית.

הגיונית אם הרכב נוסע כל הזמן עמוס,עם מזגן,בעליות,או כיבוי והדלקה אחרי נסיעות של 2 ק"מ מיעד א' לב'.(אלו התנאים שניסה דניאל לרמוז עליהם)

דווקא במהירות גבוהה הרכב מפתיע לרעה: במהירות 130 קמ"ש על כביש 6 הרכב שתה יותר דלק מאשר בנסיעה בין עירונית רגועה

במהירות ממוצעת של 80-90 קמ"ש.כמו כן,הפעלת מזגן ברכב הזה גורמת לתצרוכת הדלק לעלות פלאים.

לכן כתבתי מראש ש 1:10 ללא מזגן בעיר זה סביר וגם בחברה,כאשר הייתי בביקור ושאלתי אמרו,שזה הרכב.

לגבי מה שנאמר על רכבי יונדאי בכללי- הרכב הזה עדיין שתיין פחות מגטס אוטומטית מעפנה,בטיחותי יותר וסה"כ רכב בהחלט מוצלח בסגמנט שלו.מאזדה 3 /מיצובישי ממש לא יותר חסכוניות ממנו לשם השוואה.

פורסם
יונדאי ידועות כגרועות מבחינת צריכת דלק במהירויות נמוכות ופנים עירוני ...

אני משער שזה גם כולל מזגן ...

שורה תחתונה... הצריכה גבוהה מעט , אך הגיונית.

Really?

אולי הם לא מומחים לצריכת הדלק, אבל הם לא כאלו גרועים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם
Really?

אולי הם לא מומחים לצריכת הדלק, אבל הם לא כאלו גרועים.

לא אמרתי שהם גרועים , אני בעצמי מחזיק גטס ... ומאושר ממנה (בנסיעות בינערוניות) , זה שהיא אוכלת הרבה בתוך העיר? אז מוותרים על הסיבובי סרק בתוך העיר 8) 8)

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

חברים תודה רבה על התגובות !

הרכב עם 20000 ק"מ

הנסיעות קצרות למדי (2 ק"מ מיעד ליעד)

ברובן עם מזגן.

אני נהג ותיק (עם נהיגה רגועה וחסכונית)

לגבי המצתים:

העברתי את הרכב עכשיו טיפול 40000 (למרות שעומד רק על 20000)

אמרו לי שצריך לעשות כיוון שעברו שנתיים מיום שעלה על הכביש.

וטיפול זה כולל החלפת מצתים.

נבדוק עכשיו את צריכת הדלק.

הרכב נקנה לפני מספר חודשיים עם תוצאות בדיקה מצויינות.

תצרוכת הדלק ב 3000 ק"מ שהוא אצלי.

לדעתי הורעה לאחרונה

(קשה לומר בודאות כיוון שהנסיעות לא היו קבועות מבחינת מאמץ לרכב)

פרט חשוב נוסף:

לעיתים נדמה לי שאני שומע למספר שניות צילצולים חלשים ביותר מהמנוע

או שאני סתם מדמיין .....

ושוב:

תודה למגיבים לעונים ולמתיחסים!

פורסם

הרבה נסיעות קצרות = הרבה הנעות = הרבה התחלות נסיעה = צריכת דלק גבוהה יותר.

מכאן נובע שיש סיכוי שהנסיעות הקצרות הללו עולות לך בצריכת דלק גבוהה מאוד שלא אופיינית לרכב הנ"ל.

פורסם
חברים תודה רבה על התגובות !

הנסיעות קצרות למדי (2 ק"מ מיעד ליעד) ברובן עם מזגן.

פרט חשוב נוסף:

לעיתים נדמה לי שאני שומע למספר שניות צילצולים חלשים ביותר מהמנוע

לפי תיאור הנסיעות, נשמע סביר אך חשוב להתייחס לעניין המצתים - האם הם מקוריים של יונדאי ? (חובה להרכיב מצתים מקוריים מניסיון רע לפחות בגטס מצתים תחליפיים עשו לי בעיות לא פשוטות בסחיבה וגרמו לגמגומים וחיתוכים בהאצות).

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עידכונים:

לאחר בדיקה יסודית:

צריכת הדלק כדלהלן:

בתוך העיר:

נסיעות קצרות (2 ק"מ)

עם מזגן

7.5 ק"מ לליטר.

מחוץ לעיר:

עם מזגן

15 ק"מ לליטר.