Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה פאביה 1.4 ידני?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ממה שאני רואה לפי הפוסטים,זה חוסר מקצועיות ולפעמים התנערות מבעיה,תריץ חיפוש,יש מלא מלא פוסטים.

תודה אני אחפש :)

שאלה שנזכרתי !! ואני חייב לשאול

יש מערכת רדיו ודיסקים היפה הזאת בפאביה כמו שיש בגולף 2012 וג'טה 2010? (זה דוגמאות כי בהם נסעתי וכנראה שאתם יודעים על מה מדובר)

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האוקטביה הוא רכב יפה, משום מה הפאביה נראית הרבה פחות טוב.

היא נותנת תמורה טובה למחיר, אבל לדעתי, יש רכבים שנותנים תמורה גבוהה יותר למחיר (באותה קטגוריה כמובן)

לגבי צמפיון, אין לי מושג.

פורסם
האוקטביה הוא רכב יפה, משום מה הפאביה נראית הרבה פחות טוב.

היא נותנת תמורה טובה למחיר, אבל לדעתי, יש רכבים שנותנים תמורה גבוהה יותר למחיר (באותה קטגוריה כמובן)

לגבי צמפיון, אין לי מושג.

הפאביה כנראה נראת פחות טוב לדעתך (וגם לדעתי) בגלל שהיא האצ'באק .. יופי זה לא הצד החזק של התצורה.

ואיזה רכבים לדוגמא?

שים לב שאנחנו מדברים בתחום ב70,000 שקלים (מבצע) ולא בתחום ה86,000 (מחירה המקורי)

פורסם

לגבי היופי אני גם חושב שלפאביה יש יופי שונה משאר הרכבים במיוחד עם תוספת של גג לבן\כסוף.

לגבי המערכת אני יכול להגיד לך שהמערכת היא מקורית ומגיעה עם קומפוננטים מקדימה אני לא יודע לגבי הגולף והג'טה.

לגבי התמורה הכי טובה למחיר, כל אחד יגיד לך שרכב אחר הוא התמורה הכי טובה בשבילו כי כל אחד מחפש דברים אחרים ברכב.

תבדוק טוב מה אתה מחפש ברכב ומה המטרה שלו ככה תוכל למצוא את הרכב עם התמורה הכי טובה בשבילך.

השירות בצ'מפיון אני מטפל בבאר שבע ואני מרוצה מהשירות והעבודה שם.(אוקטביה ועוד שבועיים ני מקבל את הפאביה)

ההעצה הכי טובה שאתה יכול לקבל פה תבחר לך 2-3 אופציות שאהבת שלכל אחד יש את היתרונות שלו ותלך לסוכניות תשב, תיגע, תתרשם, והכי חשוב תזמין נסיעות מבחן על הרכבים ותחליט, אני גם רציתי פיאסטה לפני ואחרי נסיעת מבחן היא ירדה מהפרק.

בהצלחה,

ניר.

skoda fabia 1.4 16V

skoda octavia 1.9TDI

audi A4 1.8T - sold

פורסם
אני לא חושב שהסיבה היא ההאצ'בק, יש הרבה רכבים שנראים טוב בתצורה הזו.

עלות/תמורה - סוויפט/פיאסטה

אני דבר חושב שהיה יושב על הפאביה סדאן ממש יפה ..

בכל מקרה מה הסיפור של הפיאסטה? וסוזוקי אנחנו לא ממש אוהבים

פורסם

למה היית בודק את הפיאסטה אם אתה אומר שהיא חלשה יותר?

תודה:)

כי בתור חבילה כוללת לטעמי הפיאסטה מצויינת. היא מובילה ברוב הקטגוריות מלבד המנוע החלש שלה. גם תא הנוסעים שלה איכותי ונעים מאד ולא נופל משל הפאביה.

פורסם
נסיעת מבחן , עשית?

לא ביינתים, באתי לשמוע התרשמות ראשונה פה.

כי בתור חבילה כוללת לטעמי הפיאסטה מצויינת. היא מובילה ברוב הקטגוריות מלבד המנוע החלש שלה. גם תא הנוסעים שלה איכותי ונעים מאד ולא נופל משל הפאביה.

נחמד, אני אלך לבדוק גם אותה, תודה.

אגב, על כמה כוח סוס מדובר ועל איזה מנוע בגרסת ה-70 אלף שקלים?

פורסם

המחיר הוא 75K. המנוע בנפח 1250 סמ"ק ומחלץ 82 כ"ס.

היתרון הגדול במנוע של VAG הוא בזמינות הכח (13.5 קג"מ לעומת 12 קג"מ בסוויפט ו-11.1 בפיסאטה). שיא המומנט גם מתקבל בסל"ד נמוך יותר, כך שהמנוע יותר גמיש.

פורסם
המחיר הוא 75K. המנוע בנפח 1250 סמ"ק ומחלץ 82 כ"ס.

היתרון הגדול במנוע של VAG הוא בזמינות הכח (13.5 קג"מ לעומת 12 קג"מ בסוויפט ו-11.1 בפיסאטה). שיא המומנט גם מתקבל בסל"ד נמוך יותר, כך שהמנוע יותר גמיש.

אם אני מבין נכון אז מדובר בהבדל של 3 כ"ס בלבד?

אז מה ההבדל בעצם?

פורסם

איך המנוע מנוצל,הנצילות שלו טובה יותר,כלומר בסלד נמוך יש לך יותר כוח.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לדעתי, תא הנוסעים של הפיאסטה פחות איכותי משל הפאביה, דומה לסוויפט, מה שכן, תא הנוסעים של הפיאסטה/סוויפט נראה יותר יפה ומודרני ובגלל שפערי האיכות לא גדולים אז לא התייחסתי כל כך להבדלים.

nimrod7676, צריך לזכור שמעבר לכ"ס שמציין הספק מקסימלי, ברב המקרים אתה לא תסחט את האוטו בכל האצה, ואז המומנט בא לידי ביטוי, בנוסף לזה, צריך לזכור שמה שקובע זה יחס הספק/מומנט/משקל

בשורה התחתונה, מבחינת ביצועים, הסוויפט והפאביה דומות מבחינת ביצועים (אני ראיתי שהסוויפט מאיצה טוב יותר), הפיאסטה איטית יותר.

פורסם

יופי הוא במובן בעיני המתבונן. בעיני היא יפה.

ולעניין עצמו - הפאביה היא אחת המכוניות הטובות ביותר בסגמנט הסופר מיני בכלל ובמחיר הזה בפרט.

גם עם מנוע 1.4 - במחיר הזה, זו כנראה העסקה הטובה ביותר. הבאה בתור היא אולי הפולו יאנג.

במחיר זה - ובמידה שעונה על צרכיך - לא הייתי מהסס.

פורסם
לדעתי, תא הנוסעים של הפיאסטה פחות איכותי משל הפאביה, דומה לסוויפט, מה שכן, תא הנוסעים של הפיאסטה/סוויפט נראה יותר יפה ומודרני ובגלל שפערי האיכות לא גדולים אז לא התייחסתי כל כך להבדלים.

nimrod7676, צריך לזכור שמעבר לכ"ס שמציין הספק מקסימלי, ברב המקרים אתה לא תסחט את האוטו בכל האצה, ואז המומנט בא לידי ביטוי, בנוסף לזה, צריך לזכור שמה שקובע זה יחס הספק/מומנט/משקל

בשורה התחתונה, מבחינת ביצועים, הסוויפט והפאביה דומות מבחינת ביצועים (אני ראיתי שהסוויפט מאיצה טוב יותר), הפיאסטה איטית יותר.

מצטער על הבורות, אבל עד היום לא באמת הבנתי: מה זה מומנט ומה הוא אומר בשבילי?

יופי הוא במובן בעיני המתבונן. בעיני היא יפה.

ולעניין עצמו - הפאביה היא אחת המכוניות הטובות ביותר בסגמנט הסופר מיני בכלל ובמחיר הזה בפרט.

גם עם מנוע 1.4 - במחיר הזה, זו כנראה העסקה הטובה ביותר. הבאה בתור היא אולי הפולו יאנג.

במחיר זה - ובמידה שעונה על צרכיך - לא הייתי מהסס.

תודה רבה על התגובה.

אם אני מבין נכון, הפולו יאנג הינה בעלת 2 דלתות "קופה" לא?

• תוכן חדש...