Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו מגאן קופה 1.6 שנתון 2000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב מצאתיי ביד 2,רנו מגאן קופה,שנת 2000 מנוע 1600, עם 110-116 כ''ס,16 שסתומים,ק''מ 117,000 ..

יד 5 ידנית,הרכב נראה מצב מצויין ק''מ נמוך מאוד.

הבנתי שברכבים האלה ברנו קופה יש הרבה בעיות,אבל שרנו מתוחזק ומטופל היטב אז אין סיבה שיהיה תקלות,מה אתם אומרים על הרכב?

עכשיו זה מה שאני מחפש,יש לו כח עם כמעט 120 כ''ס,רכב מאוד יפה אין על מה לדבר,ונראה בנתיים שמור ככה שלא אמורות להיות בעיות,וכמובן אני ייקח אותו לבדיקה והכול כמו שצריך..גם הבנתי שהוא די חסכוני וזה בונוס מצויין.

מה אתם אומרים?

וכמה צריך לתת על רכב כזה בערך?

פורסם

שלום,

אכן הרכב הנ"ל עלול לגלות אמינות ירודה במידה ולא טופל כראוי.

לרכב מחלות כרוניות במערכת החשמל. בעיקר שמשות/סאנרוף.

בגדול חשוב מאוד לבדוק היסטוריית טיפולים ושאר חמוצים.

רכבים כאלו בד"כ נמצאים אצל ילדים/ערסים וכיוצ"ב שמרגישים שיש להם מכונית ספורט.

מה מגבלת התקציב שלך?

מה אתה מחפש ברכב? (יכול להעלות עוד הצעות)

:twisted:Seat Leon FR 2013 1.4TSI 122HP Manual
  • 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

בתקציב המירבי שלי הוא כ-15 אלף ש''ח.

אני רוצה רכב שנתון 2000+

אני מחפש רכב שיהיה יפה,אמין עד כמה שאפשר,ושיהיה מנוע 1600 לפחות שיהיה לו כוח כשצריך.

כמובן אני לא מבקש רכב ספורטיבי יותר מידי כי אני יודע שבתקציב הזה אין באמת רכב כזה.

הבנתי על הרנו מגאן קופה,שאם הרכב לא טופל כראוי יהיו בו המון בעיות,אבל מצאתי מישהו שאני מכיר שמוכר רנו מגאן קופה,שנתון 2000(דגם משודרג,גם המנוע)רכב עם ק''מ 110 אלף,שמור יחסית ומטופל הכול כמו שצריך,יד 5.

השאלה שלי,האם להתרחק מימנו בכל זאת או לתת לו צ'אנס?כי בכל זאת רכב ששמור מאוד.

אם אתם אומרים בוודאות להתרחק ולא לחשוב על זה בכלל,איזה רכב אחר אתם ממליצים לי לחפש?

תודה.

פורסם

רק לאחר בדיקה מעמיקה במכון ו/או במוסך, תוכל לדעת האם הרנו מתאימה.

רכבים אחרים - קצת קשה להמליץ על רכב שנתון 2000+ עד 15K.

תוכל למצוא הונדה סיויק SR שנתונים 99-00, אבל זה כמעט אותו סיפור כמו המגאן, רק שהפעם מדובר בהתעללות כללית ולא משהו ספציפי. אבל אם תמצא אחת כזו שמורה שווה מאוד לקנות.

:twisted:Seat Leon FR 2013 1.4TSI 122HP Manual
פורסם

לפותח השרשור- אני ממש מבין את הקראש שלך על מגאן קופה, לי יש אחת שנת 02, מדובר בשניה שלי (הראשונה הלכה בתאונה מצערת), לדעתי אין עוד הרבה רכבים מפנקים כאלה בתקציב כזה. מושבים מרופדים חצי עור, נוחות מטורפת, אז הוא לא הכי מהיר בעולם אבל כשצריך הוא יודע לתת (עקיפות וכו'), חוצמזה שלא תקבל רכב ספורט בכלל- זה משפחתית חתיכה ממש.

חשוב מאוד לבדוק לפני שאתה קונה:

חשמל- חלונות, מתזים, סאן-רוף, לבדוק נזילה מהסאן רוף כי זה יכול להיות סרט סרט במיוחד בחורף, לבדוק בתוך האוטו שלא עשו איזו שהיא הרכבה פירטית של שום דבר, הרכב מגיב מאוד לא טוב לשינויים בתוכו (רעשים קרקושים שבירות וכו'), שים לב טוב מצב מנוע ואל תקנה בשום אופן אם עשו ראש מנוע (פרצה ידועה למחלות). בגדול אני ממש ממש נהנה ממנו, קח בחשבון שלהשיג חלפים משומשים זה סיפור, אבל לא כזה גדול.

חסכוני מאוד מאוד בדלק, אני סטודנט שנוסע יחסית הרבה ואין לי תלונות בכלל (עושה בערך 1ל 14 בעיר בנסיעה רגועה).

קח בחשבון שלפעמים יש טיפולים יקרים- כל הזין, זה המחיר של כיף עם צרפתיה.

מחיר- לדעתי רכב שמור וטוב שהשקיעו עליו תמידית ובבדיקה יוצא בסדר גמור שווה (לדעתי) באיזור 17K עד 21K מקסימום תלוי במצב הרכב ובשנה. תזכור טוב טוב- אתה לא רוצה לקחת רכב כזה במחיר רצפה- זה גם מה שתקבל, רכב שמור- ידרשו עליו כסף, ואם לא אתה מישהו אחר ישלם, ותאמין לי שמשלמים.

המון בהצלחה- לדעתי בחירה נבונה.

פורסם

מחיר- לדעתי רכב שמור וטוב שהשקיעו עליו תמידית ובבדיקה יוצא בסדר גמור שווה (לדעתי) באיזור 17K עד 21K מקסימום תלוי במצב הרכב ובשנה. תזכור טוב טוב- אתה לא רוצה לקחת רכב כזה במחיר רצפה- זה גם מה שתקבל, רכב שמור- ידרשו עליו כסף, ואם לא אתה מישהו אחר ישלם, ותאמין לי שמשלמים.

המון בהצלחה- לדעתי בחירה נבונה.

מחירים הזויים. ב 20K אפשר להביא מגאן קופה 2004-5 מהדור החדש יותר.

If you wanna turn, turn, don't brake

• תוכן חדש...