Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שכנים "בעייתים"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני גובה 1.80 ושוקל 54 קילו, זה היה מסתיים בנוק אאוט דיי מהיר הייתי אומר. ניסיתי לפעול בדרך אחרת שאני כן יכול, ברירה? ממש לא הייתה לי.

בחיים גם לא רבתי עם מישהו מכות, גם נסיון לא ממש יש לי.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הדבר החוקי היחיד שאתה יכול לעשות זה מה שכבר אמרו לך - לצלם ולהשיג הוכחות.

אתה גם יכול להזהיר אותם לפני שמתחיל ויכוח שיש מצלמות והקלטה בבית, יכול להיות שזה ירתיע אותם (גם אם אין באמת)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כנראה שזה באמת הפתרון היחיד, להשיג מצלמות.

מצלמה אחת כבר יש, נעשה כמה סריקות לחפש עוד משהו במחיר סביר.

תודה על העזרה שלכם.

ולכל אלה שאומרים שמשהו מסריח כאן, אין מה לעשות, זהו רק תמצות של כל הסיפור, חסרים הרבה פרטים, אך אתם לא מצפים שאני ירשום כאן שנת מגורים שלמה כאן ב10 וחצי שורות על גבי הפורום נכון?

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

מה שמסריח לכם זה ששמעתם רק צד אחד של הסיפור. הייתי שמח לעזור אבל יהיה זה לא הוגן לייעץ בלי לשמוע את הצד השני. הכי טוב יהיה להתקין מצלמה כמו שכבר אמרו ולחכות לתקרית הבאה שאמרת שאתה יודע שהעא תגיע. הוכחות מצולמות שוות כמובן הרבה יותר ממלחמת גירסאות. אם המצב הכלכלי לא מאפשר רכישה של מצלמה הייתי מנסה לקחת הלוואה דרך חבר או אפילו הלוואה קטנטנה מהבנק, הסכום לא גדול ולפי מה שסיפרת פה זה יכול למנוע עוגמת נפש גדולה. 

פורסם

תגידו, ערימת מפגרים, זה נראה לכם כמו MMA? הוא צריך לתעד ולהתלונן, לא ללכת מכות עם משפחה שלמה של ערסים. מה זה יעזור חוץ ממשתמש פחות בפורום?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
לא יודע מה איתך, כנראה שהביצים שלך קטנות מידי כי אם הייתי רואה מישהו נוקף זרת על אמא שלי, לא מעניין אותי אם הוא מפקד בגולני או ראש צוות בשייטת והייתי קופץ עליו באמוק כזה שאני בספק אם הייתי מרגיש משהו.

מה אתה סתום? הייתי מוכן לשבת כלא אם מישהו היה מתקרב לגעת בהורים שלי!

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם
מה אתה סתום? הייתי מוכן לשבת כלא אם מישהו היה מתקרב לגעת בהורים שלי!

אני חושב שפותח השרשור פחד מהמוות, לא מהכלא. לא מבין איך המצב של אמא שלו היה משתפר כשכולה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

ההיגיון אומר שתצלם הכל ולאחר מכן תשקול את צעדייך.

מבחינתי ההיגיון נגמר ברגע שמישהו בכלל מעיז לדבר לאמא שלי לא יפה , ברגע שהוא נוגע בה , זה גם הרגע שהוא מסדר לי מעצר.

rover r75 -2.5L v6 -177h.p

פורסם

יש מספיק אנשים שתמורת תשלום הולם יכולים לשנות את המצב פלאים.

לפי איך שאתה מתאר את המשפחה הנ"ל ברגע שתתחיל לצלם עם המצלמה, לא יישאר הרבה ממנה.

פורסם

אני מציע שכל המצ'אוים של המקלדת ולוחמים בהתכתבות שדברו כאן יתאחדו ויקפצו לפותח השרשור כדי להסביר יפה לשכנים שלו עם מי יש להם עסק. זה היה הרבה יותר מועיל משטויות שנכתבו כאן.

• תוכן חדש...