Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי בעוד 18"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שה18 שבניתי לא מספיק חזק לי בכלל (השתמשתי במנוע שלידיעתי לא יכול לספוק אלפי וואטים) והייתי מוגבל להספק של 1800 וואט בלבד.

אז החלטתי להזמין לי סאב חדש, משהו קצת יותר רציני הפעם.

הזמנתי סאב של חברת PSI (רובכם לא מכירים את החברה או את ההיסטוריה שלה - אפשר למצוא מידע בשרשיר הקודם שלי)

דגם PLATFORM 3

גודל 18"

התנגדות של 1.4 אוהם לכל סליל (סופי 0.7 אוהם)

הסאב נבנה בארה"ב לפי הזמנה עם תוספות שביקשתי - ממברנה לבנה, סליל יותר ארוך, שלישיית ספיידרים 9", שישה חוטים מובילים לכל סליל (3 לכל קוטב) ספייסר בין במנוע לבאסקט וחוטים 8 גייג' לחיבור ישיר.

הסאב יכול לספוג 3K וואט באופן יומיומי ו10K BRUP.

abb65a0d.jpg

fea07026.jpg

c98ed899.jpg

6d6a074c.jpg

3af8e079.jpg

bcd41bbe.jpg

• תגובות 127
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דיוויד

WTF :-)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בני האמת כשהורדתי אותו לאוטו לפני שעתיים, פספסתי את המדרגה האחרונה וכל הסאב משך אותי קדימה ועיקמתי את הקרסול.. :? אבל לא נורא נעבור את זה, אני קרגע בטיפה סטלה מלהדביק שכבות של פיבר גלס בתיה.

עידן, איך ריחמתי על השליח שהעלה אותו לבית, ירדתי לעזור לו :lol:

פורסם

דייויד תתחדש, המגנט נראה קצת קטן יחסית להספק, כמה הסאב שוקל?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...