Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השקת פורשה משופצת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנה להשקת

PORSCHE 356C COUPE 1964

אנו מתכבדים להזמינכם לאירוע שיתקיים ביום שישי ה 13 באוגוסט בשעה 17:30, בו תושק מכונית פורשה 356C קופה משנת 1964 מתוצרת גרמניה, דגם זה הוא קרוב של "החיפושית" שפרדיננד פורשה נחשב אבי המנוע שלה, ועל אותו עקרון נבנה מנוע ה- 356, הדגם יוצר בין השנים 1965-1946 ועם השנים הדגם התפתח והשתבח בצורה משמעותית ולמעשה התרחק מאד משורשיו.

להתרשמות ולהנאתכם מצורף צילום של דגם תואם ואתר היסטוריה של הדגם, http://www.rezisto.net/~alex/porche/porchehistory.htm כמו כן פרטים נוספים נתן למצוא באלבום העשור בעמוד 72.

האירוע יתקיים בחניון "קופי טו גו " מקום המפגש אגף מרכז, פינת הרחובות איינשטיין/לבנון (צמוד לשער 8 של האוניברסיטה) רמת אביב.

מר נחום קדמיאל, יו"ר מועדון החמש , יקבל את מכונית האספנות ה"חדשה" לחיק המועדון באופן רשמי ע"י הצמדת סמל המועדון למכונית.

להשקת הרכב יובא בקבוק שמפניה. הלז לא יישבר על הצבע הטרי של מכונית האספנות אלא ייפתח לשמחת המשתתפים.

האירוע יתקיים במעמד מר גרשון גולדר מנהל מותג פורשה "מכשירי תנועה" יבואני פורשה, סוזוקי, קרייזלר וג'יפ לישראל זה יהיה אירוע השישי במספר, ומרגש לא פחות, מבין סדרת אירועים ססגוניים, שמועדון החמש הפך למסורת.

לבאים עם רכב רגיל אבקשכם לא להחנות רכבכם בחניון אלא מחוצה לו, וזאת על מנת לאפשר לבעלי רכבי אספנות בלבד להחנותם במגרש.

בעלי רכב מסוג פורשה, פולקסווגן, קופלווגן אספנות מתבקשים להגיע לא יאוחר מהשעה 16:00.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

בני בקישור יש 3 נקודות אחרי ה-WWW תסדר אותו כדי שכולם יוכלו להנות!

תיקנתי...תודה

בני

Honda XR250L 1995

Honda Civic coupe 1995

פורסם

טוב, מכוון שהA3 שלי היא לא מכונית רגילה - אני אוכל לחנות בפנים, נכון? :)

סתם... עכשיו לשאלה - עד איזה שעה לערך תהיה שם הפורש? חברה שלי לא תוכל להיות שם לפני 18:30 ומכוון שהיא חולה על פורש - זה לא יהיה הוגן אם אני אלך לבד...

ה356 (לא משנה הrevision) היא פחות או יותר החלום (המוטורי...) הרטוב של שנינו...

פורסם

יש עוד תמונות?

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם
יש עוד תמונות?
יש, גם אני אעלה בקרוב.

אני מוכרח להגיד שקצת התאכזבתי, ציפיתי לראות רכב משוחזר במצב "Mint"

אבל אחרי שראיתי גומיות סדוקות בחלונות, ניקלים עם קצת dints, שיפשופי צבע בקצה הפנימי של מכסה המנוע, חור יתום לשפריצר מים ולידו שפריצר מים שראה ימים טובים יותר הבנתי שזה לא יהיה...

חבל - נראה שאת רוב העבודה כבר עשו, לא יכלו לסדר גם את השאר?

(שלא יבינו אותי לא נכון - אני עדיין מוכן לתרום אשך בשביל האוטו הזה...)

פורסם
מוזר לא שמעתי על 356C ידעתי רק על 356A שזאת הקבריולת ו356B שזאת הקופה וטוב לדעת שיש גם 356C

למיטב ידיעתי אין קשר בין הA/B/C לעובדה שהרכב קופה או קבריולט,

מדובר על רוויזיה בדגם (מנוע, קצת צורה וכו'...)

פורסם

היה נחמד, אני ואבא שלי קצת פחות מתלהבים מפורשה, אבל בהחלט לא התאכזבנו.

אם יש רכב אחד שאבא שלי התלהב ממנו הוא הפורד הLTD של לוחם הבירוקרטיה של העולם החופשי :hihi: (להלן: מר רחמימוב).

פעם ראשונה שהוא רואה את הרכב הזה במציאות, והוא לא וויתר לי עד שלא מצאתי מפרט טכני ברשת.

פורסם

אני חושב שאתם מתכוונים ללינקולן קונטיננטל 2 דלתות לא?

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם
מוזר לא שמעתי על 356C ידעתי רק על 356A שזאת הקבריולת ו356B שזאת הקופה וטוב לדעת שיש גם 356C
פרטים על ה-356C מתוך אתר פורשה:

1962: The Porsche 356is introduced in autumn. Disc brakes are now standard on all models, with disc brakes on all four wheels being the most significant innovation. The two "standard" models in the range are the 1600 C (75 bhp/55 kW) and 1600 SC(95 bhp/70 kW). The new top model is the Carrera 2 (1966 cc, 130 bhp/96 kW)featuring inner-grip brake calipers on the brake discs

1964:Start-up of Porsche 911 production. The 356 C is selling better than ever before

.

trans.gif1965: The new model series is rounded off at the lower end by the 912 with its flat-four power unit (1582 cc, 90 bhp/66 kW) quickly becoming a best seller. Production of the 356 ends in April.

• תוכן חדש...