Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע מה עלות החלפת ריפוד לרכב(לנד קרוזר קצר) אני משער שריפודי עור זה ממש משכנתא ,

מישהו מכיר אתר טוב מחול שאפשר להזמין ממנו? ובכלל זה מסובך להחליף לבד?

פשוט הריפוד ברכב שלי במצב לא משהו ואיכשהו מנסה למצוא חלופה למחירים האסטורנומים בארץ, תודה למשיבים

• ספונסר פורום
פורסם

למה לפנות לחו"ל כשיש בארץ בעלי מקצוע מצויינים.

אני ממליץ לך בחום לפנות אל דוד מסדנת אודיבה ארט בנתניה או אל ערן מסדנת קארבון סטודיו בפ"ת.

כאן תוכל לראות עבודות של סדנת אודיבה ארט.

אל תשכח להגיד שהגעת מהפורום!

פורסם
למה לפנות לחו"ל כשיש בארץ בעלי מקצוע מצויינים.

אני ממליץ לך בחום לפנות אל דוד מסדנת אודיבה ארט בנתניה או אל ערן מסדנת קארבון סטודיו בפ"ת.

כאן תוכל לראות עבודות של סדנת אודיבה ארט.

אל תשכח להגיד שהגעת מהפורום!

אודיבה ארט - הייתי אצלהם אתמול, שמע חבר'ה מקצועיים ברמות ראיתי שם עבודות בתהליך ובאמת שהאיכות שווה את המחיר.

באודיבה הציעו לי מעל ריפודי העור שלי לתפור עוד שכבה של ריפוד וככה להמנע ממראה שונה בין החלקים.

2005-2006 Pontiac Grand Prix

2006-2009 Renault 19, 94

2009-2011 Mitsubishi Lancer 2001

2012 Audi A4 2003 Cabriolet

• ספונסר פורום
פורסם

זה משתנה וקשה להגיד ככה על גבי הפורום.

זה תלוי בסוג החומר שתבחר, בגודל הרכב וקושי העבודה עליו, מצב הריפודים וכו'.

לכן אין מנוס מלהגיע עם הרכב אל בית העסק.

• תוכן חדש...