Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכירת רכב לפירוק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני חדשה כאן ומקווה שאני בפורום הנכון.

יש לנו סובארו שנת 92 שבא יומה. אנחנו רוצים להיפטר ממנה והבנו שהדרך היא למכור לפירוק.

אנחנו מנסים להבין איך זה עובד. אפשר לפנות לכל מי שמפרסם שהוא קונה רכב לפירוק? או שיש מקומות מורשים לכך? יש איזה הליך מסודר לעניין?

ויש המלצה ספציפית למי לפנות בירושלים?

בתודה מראש,

טרנטולה

פורסם

אתה צריך לבטל את רישיון הרכב במשרד הרישוי, ולאחר מכן למכור את הרכב למי שאתה רוצה.

חשוב שתמכור את הרכב ללא מספרי רישוי, ומומלץ מאוד לעשות זיכרון דברים שהרכב נמכר ואינו בבעלותך ואחריותך יותר.

פורסם

תודה לכם. רצינו ללכת לגריטה, אבל תוכנית הגריטה מוקפאת (השנה נגמר להם התקציב במרץ).

יש גריטה בצורה אחרת?

תודה על העצות לגבי מכירה לפירוק.

יש עצות למי ללכת או שזה לא משנה?

פורסם

שמע אתה צריך להצהיר על זה שהרכב יורד מהכביש במשרד הרישוי .

לאחר מכן תורחד את לוחיות הרישוי ותמכור .

יש מקום בכניסה לנס ציונה אם זה קרוב לך .

פורסם

לא עדיף לך להקפיא את הטסט של הרכב במקרה ויש ואז לשלוח אחרי החידוש של התוכנית לגריטה ככה יצא לך יותר מ500-700 שקל לברזל

מחפש כל חלק למיצובישי גאלנאט משנתונים 1994-1997 למסירה או למכירה.מחפש כל חלק לאודי 80 משנתונים 1988-1995 למסירה או למכירה!

תודה לעוזרים

פורסם

לפי הבנתי הרכב אינו במצב שיוכל לעבור טסט בינואר 2013 בכדי להיגרט

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ובמידה והרכב כן במצב לעבור טסט? במקרה יש לי מכר שרוצ לשלוח את הרכ בבישן שלו לגריטה (שנת 93 - במצב לעבור טסט בדצמבר)

פורסם

באיזור נצרת יש מגרש ברזל שמשלם במזומן 800 ש"ח לטון. הרכב נשקל במקום בשלמותו. קשה לי להאמין שתמצאו מגרש חלפים שישלם יותר מזה.

פורסם

ממליצה על בינו רכב, הם יבטלו לך את רישיון הרכב במשרד הרישוי והם יעשו את ההליך, לפני שהם לוקחים את הרכב, מציעים מחיר הוגן ומשלמים במזומן! ממליצה לך בחום אנשים חייכיים ושירות מהיר ואמין.

להאתר שלהם-piruk-rehev.co.il

• תוכן חדש...