Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי גאלפון קצר 2001-2002

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין ברכישת יונדאי גאלופר קצר, סביבות שנת 2002, תקציב 25000~.

הייתי מעוניין לקבל קצת פרטים אם מישהו יודע:

איך הרכב מבחינת אמינות, תקלות נפוצות?

צריכת דלק?

עלויות אחזקה שוטפת? טסט? ביטוח? זהו רכב שטח ראשון שלי ואין לי מושג מה העלויות הרגילות שאני צריך לצפות להם

האם קניית רכב כזה משמעותו ביקור חודשי במוסך?

מבחינת אופי הנסיעה: 20k בשנה, נסיעה יומית תל אביב רעננה חזרה. מבחינת ביקורים בשטח - לא מתכנן טיולי עבירות, לא מעניין אותי יכולות בשטח, אני רוכב אופניים ובעיקר צריך משהו שיכול לשמש אותי לקצת תנועה במדבר אבל שום דבר מאתגר.

יודע שכל יומיים בערך יש פוסט כזה, עברתי על כל הפוסטים הקיימים בפורום - אשמח בכל זאת אם מישהו יכול לסייע ולתת מנסיונו.

בתודה מראש,

דודי

פורסם

אני החזקתי ביונדאי גאלופר שנת 98 אבל הדגם הארוך,ואני יכול להגיד לך שמבחינת אמינות הרכב פחות או יותר סביר,לא היו תקלות מיוחדות,אבל הרבה תלוי גם באופי הטיפול ברכב של הבעלים הקודמים,הרכב שלנו היה מאוד מטופל ולכן לא היו הרבה בעיות,כמה בעיות שאני כן זוכר היו,כבל אלטרנטור נקרע פעם,מצבר הוחלף,כבל מים נקרע כמה פעמים,והגיר עבר שיפוץ(אוטומט) ,אבל חוץ מהתקלות הללו לא היו שום תקלות מיוחדות במשך כל התקופה שהרכב היה בחזקתי(בערך 5 שנים),מבחינת עבירות ויכולות שטח בכלל הרכב היה מעולה,יצא לנו לעשות כמה טיולי ג'יפים אגרסיביים מאוד במכתש בים המלח,שכללו מדרגות של עשרות סנטימטרים ושטח קשה,בוצי ומיימי,וכמעט בכל יום שבת קיצי היינו יורדים לשפת הים ומטפסים על הדיונות,מבחינת צריכת דלק-פה תתכונן למכה,עם הרגל הכי קלה על הדוושת גז אתה תגיע בבין עירוני ל1-9 אם יהיה לך מזל,אך מכיוון שאתה רוכש את הדגם הקצר אני מניח שצריכת הדלק תשתפר במקצת,מה שכן לרכב חסר כוח ודיי מפחיד לצאת איתו לעקיפות מעל המהירות החוקית,מה גם שאחיזת הכביש שלו לא משהו. בנוגע לביטוח,אני לא זוכר כמה שילמתי,כדאי שתבדוק זאת מול חברת הביטוח שלך

כל הנאמר למעלה היא בתנאי שאתה מדבר על גירסת הדיזל אוטומט

פורסם

וואו, תודה על התשובה המפורטת, לא ידעתי שהצריכת דלק כל כך מופרעת, שמעתי על 1:9, 1:10 בשימוש סביר.

זכור לך מה הטסט של רכב כזה?

יש למישהו נסיון נוסף לפני שאני עובר הלאה לרכב הבא? (האמת שחבל לי, כי הם ממש מוצאים חן בעיניי...)

• תוכן חדש...