Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מחשב עם מפרט לא רע בכלל, קשיח SSD, זיכרון 8 GB, מעבר I7 מרובע ליבות מהדור של סנדי.

על המחשב יש חלונות 7 64 ביט עובד מעולה, בנוסף אני מריץ VMware, מותקן לי שם 3 שרתי 2008 (לא מעודכנים בכלל) וחלונות 7 86 (גם לא מעודכן בכלל).

החלונות עולה שם בשניה,השרת הראשון שהוא גם DC ראשי, לוקח לו סביבות 5 דקות לעלות במצב שהוא עושה לי APLLYING SETTINGS, אחרי 5 דקות הוא מגיע למסך של היוזר והסיסמה.

המצב הזה קורה לי רק בשרת הזה בלבד.

זה קרה לי גם עם הקשיח המכאני הקודם וחשבתי שזה איטי בגלל הקשיח, אבל אני רואה שזה קורה גם עם SSD ורק בשרת אחד שהוא DC ראשי.

כל המכונות מותקנות בתצורת קובץ בודד כדי שיהיה מהיר יותר. התופעה התחילה לאחר DCPROMO

מישהו יודע מה הסיבה? זה מוציא אותי מדעתי שאצל אחרים זה לא קורה וכל פעם שאני רוצה לעלות אותו או לעשות לו ריסטרט אני כמו מפגר מחכה 5 דקות שהוא יעלה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

האם חיברת במקרה כונן חיצוני למחשב? אם כן, נתק אותו לפני הפעלה...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

להריץ 3 שרתים על 8G זכרון? זה טוחן את הדיסק, אפילו אם הוא SSD. מינימום שבמינימום כדי להריץ 3 שרתי W2K8 אתה צריך 16G זכרון וזה אם נתת לכל אחד 4G שזה מאט מאוד. רצוי גם כל מחשב וירטואלי על דיסק פיזי נפרד, אלא אם כן יש לך FILER עצבני עם RAID מטורף.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כמו שציינתי, מדובר על מחשב נייד.

דבר שני, כל מכונה קיבלה 512 מגה זיכרון.

ואני לא מדבר על הרצה של 3 מכונות יחד, מספיק שאני מריץ את השרת הזה לבד הבעיה צצה, אם אני מריץ שרת אחר לבד, אין את הבעיה! שוב, זאת בעיה עם מכונה ספציפית בלבד. ואגב, הרצתי כבר 5 מכונות בלי שום בעיה בכלל המחשב אפילו לא התחיל להזיע.

שאר המכונות טסות, רק המכונה הזאת עושה בעיות גם אם אני מוחק ומתקין אותה מחדש, כאילו המחשב אומר "אה קראת למכונה הזאת X, אני אגרום לה לעשות בעיות"

יש אפשרות לקחת מכונה אחרת ולשכפל אותה עם החלפת שם? אני יודע שיש ייצוא וייבוא, ויש גם שכפול אבל לא התעסקתי בשכפול הזה ואני לא יודע בדיוק איך הוא עובד. כמובן שאני אעשה למכונה המשוכפלת SYSPREP, השאלה מה עם שם המכונה ושאר הקבצים הפנימיים שלה.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...