Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן קסרה 1.6 שנת 2000

Asfanut
שימו לב! השרשור הזה בן 4141 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום,

מזדמנת לידי אפשרות לרכוש סיטרואן קסרה עם מנוע 1600, אוטומט, שעבר כ185K ק"מ משנת 2000.

יש דגשים לדברים שעלי לשים לב לפני הרכישה? נקודות בעייתיות בדגם הזה? דברים שעלי לבדוק במיוחד? מהי צריכת הדלק הצפויה?

האופציה השנייה שעומדת מולי היא רכב די שונה - פיג'ו 106 מנוע 1400 ידנית, שעברה כ140K ק"מ משנת 1995.

על שני המוכרים אני די סומך שהרכבים לא עשו יותר מדי בעיות.

המחיר יצא בערך אותו דבר כי בפיג'ו יש דברים שצריך להחליף מבלאי.

לגבי טסט לסיטרואן יש חודש אחרי הפיג'ו (פיג'ו באוגוסט, סיטרואן בספטמבר).

ההתלבטות שלי מתחלקת לפי זה שהסיטרואן חדישה יותר (גם כבלאי ודברים שאני אצטרך להחליף וגם כבטיחות), נראית מאוד מושקעת יחסית וחזקה יותר - אבל מצד שני היא שותה יותר (מישהו יודע בערך כמה?) והיא אוטומטית. שאני ממש מפחד מזה ואני גם מחפש יותר את הידני כנהג חדש.

הפיג'ו, לעומת זאת, ידנית עם מנוע קטן שהולך באותו רמה בערך של הספק כח-משקל, עם פחות ק"מ, קטנה וקומפקטית יותר, חלפים הרבה יותר זמינים והרבה יותר פשוטה לאחזקה, אבל על הכביש 5 שנים יותר משמע אותו בלאי מואץ פשוט בצורה אחרת.

מה עדיף לי? תודה רבה למי שיעזור!

קקטוסולר ידנית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ל106 יש חלקים בכל מקום בארץ בלי סוף. מספיק שתקרא את האיזור של המכירת חלפים בפורום ותראה כמה חלקים ל106 יש לעומת כמה לקסארה יש. מה גם שהחלקים ל106 הרבה יותר זולים בגלל ההיצע הרחב והשנון המוקדם.

ועוד שאלה - איזה מהרכבים יהיו זריזים יותר?

קקטוסולר ידנית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קסרה ב4.5K והפיג'ו 3.25K, אבל צריכה החלפת מצבר, תיקון ספידומטר ואולי החלפת צמיגים, בהתאם לטסט.

יש למישהו תשובה לשאלה מהשאלות ששאלתי? אודה לכם על כל פיסת מידע או דעה.

שבת שלום :)

קקטוסולר ידנית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היו לנו שתי קסארות במשפחה,אחת שלי,1.8 sx,שנת 2000,ואחת של אבי,מילניום 1.6 שנת 2000 גם כן(נגזר מן השם,לא?).שתיהן היו אוטומטיות.

חוסר בחלפים הרגשתי רק בקסארה שלי,שהייתה כאמור בעלת מנוע 1800 סמ״ק.

בקשר לצריכת הדלק.הקסארה 1600 סמ״ק של אבא שלי,הייתה צורכת משהו בסביבות ה12 ק״מ לליטר,כאשר הרוב המוחלט של הנסיעות היו בתוך העיר.

אם אני הייתי צריך לבחור מבין שתי האופציות העומדות בפנייך,הייתי הולך על הקסארה.

את טעם נרכש,את כמו בירה,כמו סיגריות,כמו קפה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה ששמתי לב בשתי הקסארות שהיו לנו,הוא שהפלסטיקה ברכב זה לא עמידה.

בשתי המכוניות אצלנו,תריסי המזגן נשברו(באחת לגמרי,בשניה עמד על סף שבירה),כאשר חיפשתי בפירוקיות,לא נמצאה קסארה אחת בה תריסי המזגן היו שלמים(מתוך לא מעט מכוניות שיצא לי לראות).

עוד תופעה אשר התרחשה ברכב שלי ושמתי לב אליה אצל רוב הסיטרואן קסארה אשר נתקלתי בהן,זוהי תופעה של כפתורי חלונות החשמל אשר יוצאים ממקומם,חלונות החשמל ממשיכים לעבוד כרגיל,אך הכפתורים בולטים החוצה.

פרט לכך,הקסארה רגישה להזנחה,לכן חשוב שתבדוק שטיפלו בה טוב.(מומלץ עבור כל רכב בכלל ועבור הקסארה במיוחד).

בהצלחה.

את טעם נרכש,את כמו בירה,כמו סיגריות,כמו קפה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

על תחשוב פעמיים לך על הקסארה

אני בעלים של קסארה 1.6 שנת 2000 עם 215000 ק"מ יד 3 יד שניה בתוך המשפחה.

יש קצת בעיות עם הפלסטיקה אין בעיה להשיג

מנוע מאוד אמין

חייבים לבדוק את הגיר אוטומט במוסך שמבין ובודק דרך המחשב. יש הרבה קסארות ששיפצו גיר ב120-150 אלף ק"מ בדר"כ בגלל אבחון לא נכון. אצלי עדיין לא נגעו בגיר בבדיקה לפני חודש הוא במצב מצויין.

בקיצור אוטו מצויין בלי כסף

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4141 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...