Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אותי דווקא יותר משעשע החברה שרצית לפתוח.

אם זה כל כך מצחיק - למה כתבת שאפשרי להגיע ל250 יום השכרות בלי מאמץ?

כי הרי - אם אכן ניתן אזי שבשנה הראשונה הכנסת 875K ש"ח.

כלומר, כיסית את ההוצאות ועוד התחלת לעשות רווחים - בספר שלי - חברה מצליחה.

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם
חברות בדרך כלל לא משכירות רכב כאלה בשוטף,

ברב המקרים בישביל להשכיר רכב אקזוטי,עלייך להיות חבר במועדון השכרות,כאשר יש דמי מנוי שנתיים מעבר למחיר ההשכרה.

דווקא קיימות היום מספר חברות שמאפשרות את זה ללא כל תנאי או תלות בחברות כזו או אחרת.

רק שני כרטיסי אשראי עם יופי של מסגרת ;)

כתבתי על חברה אחת כמה פעמים בפורום - כזו שיש לי נסיון מוצלח עמה בברלין ובפריז -

http://www.eliterent.com/

מאפשרים השכרה של פרארי ושות' לכל דורש (מעל גיל 30)...

פורסם

אז הנה לדוג' בעלית השכרות (הלינק שלעיל)

השכרת פרארי - 1200 יורו לערך... משמע - כ-6,000 ש"ח.

הבעיה היא -שבארץ בסכום כזה, יהיו לך מספר לקוחות בודדים מאוד.

פורסם
חברות בדרך כלל לא משכירות רכב כאלה בשוטף,

ברב המקרים בישביל להשכיר רכב אקזוטי,עלייך להיות חבר במועדון השכרות,כאשר יש דמי מנוי שנתיים מעבר למחיר ההשכרה.

אתה כנראה מדבר על מועדון השכרות של רכבי על, זה קונספט מקובל במדינות שונות ועובד ב-2 צורות:

1. בעל החברה רוכש מספר רכבי על, לרוב לפחות 8-9 רכבים שונים ופותח מועדון שכדי להיות חבר בו אתה משלם דמי חברות גבוהים מאוד תמורת שעות\ימי נהיגה ואתה פשוט קובע פרק זמן מסויים מראש באיזה רכב אתה רוצה לנהוג ומתי.

כל עלויות הטיפול הינן על בעל החברה.

2. בעלי רכבי על מקימים פול שמורכב מהרכבים שלהם והמועדון בעצם מקיים חילופי רכבים בין בעלי הרכבים בלבד.

הרכבים עצמם צריכים להיות בחניה קבועה של אותו מועדון כדי לשמור על זמינות, שם יש לרוב צוות טכני שדואג גם לכשירותם והעלות מתחלקת בין בעלי הרכבים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

פה ,לא מזמן היה סיפור על מישהו שהשבית מנוע של s2000 והוציא מכיסו סכום לא מבוטל ,תאר לך כמה תעלה השבתה של פרארי ,ולך קרוב לוודאי ,לא יהיה תקציב כמו לעורכי דין של חברת השכרה ,יקרעו אותך לגזרים .

גם חוץ מזה תשכור פרארי ,נו מה ? תעשה גיזגוזים ברמזור ,תתפוס לך איזה גברת מזדקנת לילה :wink: ,מה תעשה חוץ מזה ?? תחנה אותה ב"צ'כונה" שלך או ליד הבית קפה שאתה נוהג לשתות קפה ,תצא כמו גברבר ותשחק עם מחזיק מפתחות ?

חוץ מזה נניח יש לי 5K במזומן אבל החשבון בנק שלי ריק ,אתה תשכיר לי ? הביטוח מכסה כל תקלה ? ידוע כבר שלא .

אז בגדר חלומות זה נחמד אבל בפועל זה לא ישים .

• תוכן חדש...