Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 6 הבאה נחשפת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

העתיקו של העיצוב החדש של יונדאי ובפרט של היונדאי I35, לא התלהבתי.

זה ממש לא מפתיע, ליצרן קטן כמו מזדה ובייחוד אחד שספג מכה קשה בעקבות האסון ביפן אין כיום הרבה ברירות אלא להעתיק.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

אתה באמת חושב שהיא דומה לI35?

hyundai-i35-55.jpg

hyundai_i35_2011_2.jpg

כי אני לא רואה פה שום דמיון. לא בגריל, לא בניפוחים, לא בעיצוב הפנימי, ובטח לא בפנסים שביונדאי הם ענקיים ובכלל לא באותה הצורה.

חוץ מזה, ''טאקרי'', שפת העיצוב החדשה של מאזדה, תוכננה עוד לפני שיונדאי הוציאו את כל הדגמים החדשים שלה.

פורסם

בעיני זה לא רק לא דומה, אלא גם הרבה יותר מוצלח, מהעיצוב של יונדאי.

מזכיר לי במעט מאחור את ה- קסדוס 9.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

גם לדעתי היא נראית שונה מהיונדאי,מקווה שהיא תהיה כך גם במציאות ולא רק בתמונות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

פששש איזה יופי עיצוב ענק!

הפנסים בפרונט מזכירים הב.מ.ו, והפרונט הכללי דומה מאוד לכל דגמי האאודי מזן הa4, a6.

באמת שהם קפצו בשיפור בכמה דרגות. גם האחורה מאודמוצלח בעיקר הפנסים המיוחדים.

אין מילים עיצוב מדהים של מאזדה שמזכיר את הגרמניות אחרי שנים של עיצוב גרוע.

פורסם

העיצוב די צפוי, כי כבר עפ"י הCX-5 היה אפשר לדעת מהו הכיוון העיצובי החדש של מאזדה. אבל התוצאה הסופית טובה מאוד לדעתי.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

עיצוב לא היווה בעיה בכל מכוניות מאזדה, או לפחות לא בדור החדש.

המאזדה 6 היתה הראשונה שפנתה לנהג והציעה התנהגות כביש מהנה יחסית, ששולבה בעיצוב זורם שעד היום לא נס לחו.

אמנם המאזדה 6 חלקה מנוע משותף עם הפורד מונדאו, אך מאזדה התעקשו על שימוש בתיבת הילוכים מתוצרת עצמית, ולכן לפחות בתחום הביצועים ותגובת התיבה המאזדה היתה עדיפה בהרבה על המונדאו.

דווקא הדור השני של ה 6 עוצב די בסתמיות, ונראה שיש כאן שיפור גדול.

בכל מקרה יהיה מדובר על מכונית יקרה יחסית, שתתחרה בשלל קרוס אוברים שמציפים את השוק.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אני דווקא חושב שה-6 הנוכחית נראית טוב עדיין, הדגם הראשון בישר את המהפכה והנוכחי היה מעודן יותר ולדעתי עדיין מציע נוחות טובה יחסית והתנהגות כביש מעולה.

מהתמונות שנחשפו היום החדשה נראית מעולה לדעתי, מזכירה לי את האינפיניטי M בבתי הגלגלים הקדמיים וגם באיזור הכנף האחורית, אני לא אומר כמו אחרים פה שמשם נשאבה השפעתם כי באופן כללי המעצבים היום משתמשים בהמון קווים מוכרים בהתאם למגמות האופנתיות שפוקדות את הסגמנטים השונים.

• תוכן חדש...