Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אז קיבלתי היום Nexus 7

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי שחי מתחת לאבן: http://www.google.com/nexus/#/7

גודל פנטסטי, משקל גם (שוקל בדיוק חצי מאייפד 3. וזה מצויין, תאמינו לי). מסך טוב, אבל באייפד 3 המסך מדהים. אם האייפד 3 מקבל 10 בקטע הזה, אני נותן לנקסוס 8, בגלל צבעים קצת שטוחים ורזולוציה מעט נמוכה משל האייפד. זה עדיין שיפור דרמטי לעומת האייפד 2, אגב.

דפדפן הכרום שמגיע מותקן עליו נותן חוויה קצת פחות טובה מהספארי באייפד, הגלילה קצת פחות חלקה והכל זז קצת יותר לאט. עוד לא ניסיתי דפדפנים אחרים. כשלעצמו זה עובד מהר מאוד. רק שהשתמשתי באייפד לפני יומיים...

במכשיר יש מעבד Tegra 3 מרובע ליבות שאמור להיות מהיר מכפול הליבות באייפד 3, מערכת ההפעלה אכן עובדת מאוד מהר אבל בדפדפן יש קצת גמגומים באתרים עמוסים כמו ynet.

בסך הכל המכשיר עובר את "מבחן ynet" בהצלחה - שזה אומר לראות ynet בצורה טובה וברורה בזום אאוט.

מבחינת מערכת הפעלה - אין מה להשוות, האנדרואיד 4.1.1 כבר ממזמן שמה את הiOS במראה האחורית.

ואז הנקודה האחרונה: המכשיר הזה עולה 200 דולר. זה פשוט ערך לא יאומן והשמועות אומרות שגוגל לכל הפחות לא מרוויחה כסף על כל מכשיר - ואולי גם מפסידה. בשבילי המכשיר הזה עדיף בהרבה על האייפד בגלל המימדים הפיזיים והמשקל שלו, כמו גם אנדרואיד ולא iOS; העובדה שהוא עולה פחות מחצי זה רק בונוס.

מאוד מומלץ.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני קניתי את שלי ישירות מגוגל, אבל זה דורש קומבינה עם פרוקסי (הם לא מוכרים לIP מחוץ לארה"ב). הזמנתי אותו בpre order כבר לפני חודש, ואז הובלה עם מאסטופ. יש להם מבצע, $17 למשלוח עם DHL עד הבית:

http://www.mustop.co.il/special-deals-israel/nexus7

יש שם גם לינקים לחנויות שמוכרות. קניתי את ה8GB, לא צריך יותר, אבל יש גם 16GB בעוד 50 דולר (לא יודע אם קניתי את ה8GB כי באמת לא צריך יותר או כי עצבן אותי לשלם עוד 50 דולר על רכיב שעולה $3 במקום $2)

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

נשמעת כמו עסקה מעולה. עד עכשיו קצת הססתי לקנות טאבלט בגלל הקרבה במחירים (ובאופן עקיף גם בגודל) ללפטופים הבסיסיים, אבל עכשיו עם הנקסוס 1 המתיישן שלי (שלא באמת מצדיק החלפה) זאת אחלה אופציה. כנראה אזמין בימים הקרובים.

פורסם

לא היה בעיות מכס?

אומנם עד 300 דולר אבל קטגוריה בעייתית לא?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

האם תושב אילת גם מחוייב לשלם את המע"מ?

כי פה באילת אני קונה מוצרי חשמל בלי מע"מ, וטאבלט ב-200 דולר מאוד קורץ לי.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לא יודע אם לתושבי אילת יש הטבות בייבוא. תאמין לי שגם ב232 דולר זו עסקה מצויינת.

פורסם
למי שחי מתחת לאבן: http://www.google.com/nexus/#/7

מבחינת מערכת הפעלה - אין מה להשוות, האנדרואיד 4.1.1 כבר ממזמן שמה את הiOS במראה האחורית.

מאוד מומלץ.

באמת?

לא ממזמן חזרתי גם עם גלקסי נקסוס בתור מכשיר לשחק איתו ללמוד לפתח גם לאנדרויד בזמני הפנוי , ומעטים מאוד הדברים שהמערכת הפעלה הזו עושה יותר טוב מiOS. צמצמו פערים? בהחלט.

אבל עדיין משתרכים מאחור בצורה די ברורה (במיוחד כשמתחילים לדבר על אפליקציות דור שלישי , אני רואה איך הן נראות על הפלאפון שלי עם רזולוציה קצת לא סטנדרטית , אצלך זה כנראה בכלל חגיגה , וזה לאפליקציות שיוצאות בכלל שהן לא פורטים מבישים של גירסאות הIOS שלהן).

יש הרבה דברים שיזקפו לזכותו, המחיר , המפרט הלא רע בכלל , הגודל (לטעמי חסרון , לאחרים יתרון) , העובדה שבתור נקסוס הוא יקבל עדכונים בצורה סבירה (אם רק גוגל ילמדו מה זה לפרוס מערכת הפעלה ביום אחד ...) והמערכת הפעלה אכן קפיצה רצינית קדימה.

אבל שמה במראה האחורית? במיוחד כשמתחשבים בכל האקו סיסטם מסביב - לא ממש (לדעתי)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני גם עם גלקסי נקסוס (ולפניו נקסוס וואן.. יש כאן מוטיב כמו שאתה רואה). המולטיטאסקינג של האנדרואיד טוב עשרות מונים, הממשק יותר עקבי (כפתור back למשל), ואני בכלל מת על הsoft buttons בנקסוסים (גם בגלקסי וגם ב7).

האינטגרציה עם שירותי גוגל מעולה (Backup, ג'ימייל, יומן וכו'). הנוטיפיקציות הן דור קדימה מול iOS, בה הועתק הקונספט בצורה לא מאוד משכנעת. אין Widgets בiOS. הסלייד בפתיחה שמגיע ישר למצלמה. וכו' וכו'.

אני לא כלכך משתמש באפליקציות על הפלאפון אז אולי משם השוני בחוויה; רוב מה שאני עושה הוא לקרוא טוויטר ולינקים ממנו (משתמש בו על תקן RSS), אימיילים ושיחות. אולי יש הבדל מבחינת איכות האפליקציות; אני לא יודע, ובכל מקרה אחרי שאנדרואיד עקף את iOS מבחינת נתח שוק, זה ברור שהמצב שבו האפליקציות הטובות הולכות אוטומטית לאפל הוא זמני לגמרי. לדעתי האפליקציות "הכבדות" הולכות לשניהם, כשאולי קיים יתרון בiOS מבחינת מפתחים עצמאיים.

היה לי אחלה להשתמש באייפד לכמה שעות, אבל בתור מכשיר קבוע? no fucking way

פורסם

מולטיטאסקינג טוב יותר ? מבחינת חוויה אולי , מבחינת ביצועים , חיי סוללה והתנהגות התוכנות? לא ממש. מה שכן - הממשק שלו אכן מעולה והוא מרגיש "טבעי" יותר. מייקרוסופט בWIN8 ד"א הלכו על המודל של אפל - הוא פשוט יותר מתאים ויותר נכון.

לגבי ממשק עקבי - ממש לא מסכים. בIOS יש HIG מאוד ברורים ובאפליקציות נורמאליות הם נאכפים יפה. אנדרויד מרגיש ALL OVER - גם באפליקציות הפנימיות. זה משתפר אבל עם הזמן - אין ספק.

SOFT BUTTONS - להיט :)

האנטגרציה עם שירותי גוגל היא מקבילה לזו עם שרותי אפל (וגם של אפל עם שירותי גוגל למען האמת) - למעשה עם שירותי אפל - האינטגרציה יותר טובה (תשתמש באייקלאוד לגיבוי לדוגמא).

נוטיפיקציות - עד 4.1 - באותה רמה אם לא קצת פחות טובות , מג'לי בין - אכן אלו של אנדרויד טובות משמעותית שוב (שוב כי הם מובילים את זה) מדהים אבל דווקא איך השימוש באנדרויד בPUSH NOTIFICATIONS כמעט לא קיים - שזה 3/4 מהשימוש שלהם בIOS. מאכזב מאוד.

אופי השימוש שלך אכן שם אותך במצב שונה. כנראה בגלל שאתה רגיל לאנדרויד.

הנתח שוק לא אומר יותר מדי - כי הוא מלא במכשירים זולים שלא צורכים תוכן דרך הסמארטפון.

גם כמות השימוש באפליקציות וגם ההכנסות עדיין יותר ממשלשות (לפי מחקרים , אני אנסה למצא) עד היום.

מכיוון שאצלי האפליקציות מסביב (אם זה משחקים , אם זה וויז , אם זה להזמין אוכל , אם זה לראות וידאו , אם זה לעשות AIRPLAY עם הטלוויזיה בסלון ועוד) חשובות - במיוחד בטבלט - אז אצלי הבחירה די ברורה.

מה שכן - אי אפשר להתווכח עם 200 דולר למכשיר מעולה. זה ברגע אחד הפך את רוב הטאבלטים ליקרים להחריד.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מעניין.

במחיר הזה אפילו סרבן טבלטים כמוני עלול להיות ספונטני.

(שוכב אצלי בבית אייפד 3 כבר 3 שבועות ועדיין לא מצאתי לו שימוש מעבר לקריאת חדשות בשירותים)

אגב עושה רושם שההימור שלך היה נכון, קראתי שיש בעיות עם גרסת ה16 גיגה .

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אז כן, גם אני הזמנתי את הנקסוס 7 היום, אמור להגיע למחסני מאסטופ בניו ג'רזי בעוד יומיים בערך. הלכתי על גרסת ה-8 ג'יגה, כי זה נשמע לי מטורף לשלם 50 דולר בשביל 8 ג'יגה נוספים - וגם גרסת ה-16 ג'יגה היתה במלאי רק אצל מוכרים מחוץ לגוגל, ורציתי ללכת על בטוח (מקבלים 25$ קרדיט לגוגל פליי, שווה). קראתי קצת באינטרנט וראיתי שיש דרך די פשוטה "להגדיל" את הזכרון אחרי שעושים root למכשיר - אפשר פשוט לחבר כונן USB חיצוני. בהנחה שאפשר לקנות דיסק-און-קי בנפח 32 ב-10$ לכל היותר ב-DX, זאת לא באמת דילמה.

החשבונית, אגב, היא לא באמת 199$, אלא 227.90$ (אחרי מס של ניו ג'רזי - נקבע לפי מדינת היעד של החבילה - ותוספת ביזארית של 13 דולר למשלוח "אקספרס" שאי אפשר לבטל). לזה צריך להוסיף 16% מס ו-17$ תשלום למאסטופ. קרי, מחיר סופי של בערך 270 דולר :-)

(אם כי לשם ההגינות צריך לציין שהחיובים הנוספים האלה הם לא תופעה יחודית לגוגל, ואם מתחילים לעשות אחוזים ממחיר של טאבלטים יקרים יותר - זה אפילו יוצא יקר יותר)

• תוכן חדש...