Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן גולף 2008 1.4 tsi emotion

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים יקרים,

אני לקראת רכישת רכב משומש,

אני מאוד רוצה את ה - גולף 2008 1.4 tsi emotion אבל חושש מבעיות ברכב.

מצד אחד שמעתי תגובות שזה רכב מפנק, חזק, חסכוני וכו', ומצד שני שמעתי שיש בעיות במנוע, בטורבו, במגדש על.

אני צריך חוות דעת אנשים.

תודה ענקית לעוזרים.

פורסם

היה לי כזה רכב במשך שנתיים, ולאחר מכן הוא היה שנתיים אצל נהגת שרכשה אותו ממני (מאז לא הייתי בקשר עימה, יכול להיות שהוא עדיין אצלה). לי לא היתה שום בעיה במנוע/גיר, וגם לה לא. כן היתה לה איזו בעיה במזגן כשהרכב היה בן 4.

מדובר על מנוע כפול מגדשים אך בהספק יחסית נמוך (140) ובגיר DSG6, שמראה אמינות טובה יותר מה- DSG7.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

ברשותי רכב עם מנוע זהה אך עם תיבה בעלת 7 הילוכים (טוראן 2011, 7DSG). לא אוכל לחוות דעה אודות אמינות הרכב מכיוון שרכשתי אותו רק לפני כחודש, אך המנוע חזק וגמיש מאוד ויחסית חסכוני בדלק - כל עוד לא מאמצים את הטורבו יתר על המידה.

בהצלחה!

פורסם

שלום,

יש ברשותי גולף כזאת במשך שנה שעברה 95 אלף קילומטר.

מבחינת מנוע וגיר הוא אחלה, הוא יחסית גם חסכוני בדלק מחוץ לעיר בעיקר.

הבעיה שיש לו הרבה תקלות כל שני וחמישי הולך לי איזה חיישן או שסתום טורבו למינהם והרכב גם לא תמיד מראה תקלות במחשב וצריך לשבת עליו במוסך כדי לעלות על התקלה.

פורסם
שלום,

יש ברשותי גולף כזאת במשך שנה שעברה 95 אלף קילומטר.

מבחינת מנוע וגיר הוא אחלה, הוא יחסית גם חסכוני בדלק מחוץ לעיר בעיקר.

הבעיה שיש לו הרבה תקלות כל שני וחמישי הולך לי איזה חיישן או שסתום טורבו למינהם והרכב גם לא תמיד מראה תקלות במחשב וצריך לשבת עליו במוסך כדי לעלות על התקלה.

שלום,

מזאת אומרת כל שני וחמישי הולך חיישן או שסתום טורבו? אתה מטפל ברכב בזמן ובמורשה? אתה מתנהג נכון עם הטורבו? (מניע ומחכה 2 דקות ולאחר ניסעה מחכה 3 דקות לפני כיבוי הרכב?) אתה "קורע" את הרכב?

פורסם
שלום,

מזאת אומרת כל שני וחמישי הולך חיישן או שסתום טורבו? אתה מטפל ברכב בזמן ובמורשה? אתה מתנהג נכון עם הטורבו? (מניע ומחכה 2 דקות ולאחר ניסעה מחכה 3 דקות לפני כיבוי הרכב?) אתה "קורע" את הרכב?

אין צורך 'לחכות 2 דקות לפני נסיעה ו-3 דקות לאחר נסיעה'! כאשר המנוע קר מומלץ להמתין כ-20 שניות בטרם תחילת הנסיעה ולא לאמץ את המנוע עד שיגיע לטמפרטורת עבודה. בסיום נסיעה מומלץ להמתין כ-30 שניות בטרם כיבוי המנוע.

צעדים אלו נועדו לאפשר למגדש הטורבו להתחמם/להתקרר בהתאמה.

• תוכן חדש...