Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הוראה חדשה של משרד התחבורה לחייב החלפת נוזל בלמים אחת לשנתיים, האמנם?

Caveman
שימו לב! השרשור הזה בן 4158 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

כחלק מסוגיה מעניינת שמתהווה בימים אלו מול אחד המוסכים והיבואנים בארץ, שאלה אחת מיני רבות מטרידה אותי.

לא ארחיב כרגע על שאר הפרטים, אבל אני מאמין שזה יגיע בקרוב.

בכל מקרה,

הורי הגיעו למוסך על מנת לטפל בתקלה ברכבם לפני כשבוע. כחלק מהתיקון, נאמר להם שהם חייבים, כן כן, חייבים להחליף את נוזל הבלמים שברכבם, על חשבונם, לפי הוראה חדשה של משרד התחבורה, לפיה כל רכב בארץ מחויב בהחלפת נוזל הבלמים אחת לשנתיים, בעקבות לקחים מהתאונה הנוראית בצפון שאירעה לא מזמן.

אציין שהרכב עבר טיפול, שכלל החלפה של הבלמים (דיסקים + רפידות) והוספה של מעט מאוד נוזל בלמים, לפני כחודשיים, וכמובן שתמיד היה תקין לחלוטין מבחינה בטיחותית.

לא יצא לי לשמוע/לקרוא על הוראה שכזו.

האם יש אמת בדבר?

תודה.

!AWDSOME

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נשמע מוזר. בלתי אפשרי לאכיפה. האם בטסט יבדקו את גילו של נוזל הבלמים?

אולי במקום זה, שמשרד התחבורה יחייב את המוסכים לבצע החלפת נוזל כמו שצריך (כלומר לנקז את כל הנוזל הישן דרך משאבות האופן ולא להחליף את הנוזל רק במיכל הרזרווה כפי שמוסכים לעיתים נוהגים).

אם זה היה ישים, הייתי תומך.

:turn-l:
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4158 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...