Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הורדת סימני דבק מרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הורדתי מהרכב את המגני רוח שהדבק הדו צדדי שלהם כבר התפורר לי ולא החזיק, עכשיו נישאר סימני דבק על הדלתות.

איך מורידים את זה בלי לפגוע בצבע? באיזה חומר להשתמש?

פורסם

מתעלק על השרשור.

הרכב שישמש לחתן וכלה ונשאר לי סימני דבק על המכסה מנוע, אפילו ברחיצה לא הצליחו להוריד.

תודה לעוזרים.

פורסם

WD40 עושה פלאים.

לרסס, להמתין כמה דקות ולשפשף עם מטלית רכה.

לטיפים נוספים בצעו חיפוש, הנושא נידון בערך 1,346 פעמים עד היום.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אם אפשר לשאול, איך הדבק נדבק לצבע?יש לי מגני רוח בהדבקה ואני יודע שהם מודבקים על הקורה, משמע שכשמורידים אותם או משהו נשאר באותו מקום פס דבק אבל זה על החלון, סוף החלון.

דבר שני, כמה זמן המגני רוח בהדבקה שלך החזיקו?כאילו, ה3M יותר נכון:-P.

ולנושא עצמו, אני הייתי הולך למכונת שטיפה ומבקש מהם שיטפלו בזה, או מנסה לבד עם תרסיסים שציינו פה ומגרד את זה.

האמת, הדבקתי בטעות מהדבק הדו צדדי השחור שהיה לי מאיזה חלק ניקל לרכב על מפה בבית ואתה לא מאמין איך חתיכה קטנה כזאת על השנייה נשארה ולא יורדת. באמת סיפור להשתמש בדבקי 3M ברכב, מצד שני אם אתה רוצה משהו שיחזיק כמה חודשים\שנים זה הפתרון.

פורסם
אם אפשר לשאול, איך הדבק נדבק לצבע?יש לי מגני רוח בהדבקה ואני יודע שהם מודבקים על הקורה, משמע שכשמורידים אותם או משהו נשאר באותו מקום פס דבק אבל זה על החלון, סוף החלון.

דבר שני, כמה זמן המגני רוח בהדבקה שלך החזיקו?כאילו, ה3M יותר נכון:-P.

ולנושא עצמו, אני הייתי הולך למכונת שטיפה ומבקש מהם שיטפלו בזה, או מנסה לבד עם תרסיסים שציינו פה ומגרד את זה.

האמת, הדבקתי בטעות מהדבק הדו צדדי השחור שהיה לי מאיזה חלק ניקל לרכב על מפה בבית ואתה לא מאמין איך חתיכה קטנה כזאת על השנייה נשארה ולא יורדת. באמת סיפור להשתמש בדבקי 3M ברכב, מצד שני אם אתה רוצה משהו שיחזיק כמה חודשים\שנים זה הפתרון.

מכונת שטיפה בטוח לא תעזור פה.

הדבק הדו צדדי החזיק קצת יותר מ 3 שנים.

בדגם הזה הם מודבקים מעל החלון וזה יוצא על הצבע.

ככה נראה המגנים שיש לי זה הסגנון של ההתקנה בגלל זה הם מחזיקים פחות טוב מאשר הדגם שמדביקים מהצד הפנימי של הקורה.

http://www.youtube.com/watch?v=k_B5PqrM4NA&feature=related

פורסם

אם היית מבצע חיפוש, היית רואה שגם מים חמים עוזרים מאד.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
אם היית מבצע חיפוש, היית רואה שגם מים חמים עוזרים מאד.

לי הדביקו משהו לגג ולחלון עם נייר דבק עצבני ,קיצר אחרי שבועיים הורדתי את זה נשארו סימנים קשים ,ניסיתי מים חמים אקונומיקה הכל ..

בסופו של דבר אמרו לי לקחת טיפה דלק , לשפשף עם נייר - ירד כמו בובה ולא נשאר כלום !

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...