Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול לרנו קליאו 2002

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

לאחרונה רכשתי רנו קליאו 1.2 שנת 2002 ,

ואני מעוניין לבצע טיפול לרכב (לבד או במוסך) אבל אני מעדיף לרכוש את החלקים לבד ולהשתמש בחלקים מקוריים .

נתקלתי בEBAY בחבילה הבאה :

http://www.ebay.co.uk/itm/Spark-Plugs-Air-Oil-Fuel-Cabin-Service-Filter-Kit-Renault-Clio-1-2-Hatchback-M-/290727579842?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&fits=Cars+Year%3A2002%7CModel%3AClio%7CCars+Type%3A1.2&hash=item43b0b6d0c2

רציתי לדעת האם החבילה משתלמת והאם החלקים מקוריים ? למרות שהפילטר שמן נראה לי מוזר בתמונה ..

האם הפלאגים DENSO מתאימים וטובים למנוע ?

תודה רבה לכל העונים .

פורסם

הרכב שלך נמצא 10 שנים על הכביש, אני לא חושב שזה ישנה הרבה חלקים מקוריים או חליפיים מה שכן אני ממליץ על שמן טוב וזהו כל השאר זה כבר מיותר לדעתי.

טיפול במוסך צריך לעלות לך 400 ש"ח כולל החלקים רק תשתמש בשמן טוב.

פורסם

מאור, הייתי רוצה שתסביר לי מה הבעיה בפילטר תחליפי? לאיזה בעיות זה גורם ואם בכלל?

חלפים תחליפיים לפרונט או צלחות דיסקיות כן אני מסכים המקוריים מחזיקים פי שלוש מהחליפי, אבל לגבי הפילטרים לדעתי זה סתם שטויות, אני עובד במוסך כבר שנים ואף פעם לא נתקלתי בבעיה שנוצרה עקב פילטר תחליפי.

אולי אתה תחדש לי משהו.

פורסם
מאור, הייתי רוצה שתסביר לי מה הבעיה בפילטר תחליפי? לאיזה בעיות זה גורם ואם בכלל?

חלפים תחליפיים לפרונט או צלחות דיסקיות כן אני מסכים המקוריים מחזיקים פי שלוש מהחליפי, אבל לגבי הפילטרים לדעתי זה סתם שטויות, אני עובד במוסך כבר שנים ואף פעם לא נתקלתי בבעיה שנוצרה עקב פילטר תחליפי.

אולי אתה תחדש לי משהו.

ישנם רכבים בהם יש פילטר שמן עם שסתום אל חזור מיוחד ששומר את השמן ולא מחזיר הכל לאגן השמן ובזמן ההנעה נישמר לחץ השמן במצב תקין. ברכבים כאלה יש משמעות לפילטר שכזה. שלא לדבר על איכות הסינון הבזוייה שקיימת בפילטרים תחליפיים.

פורסם

ישנם כל מיני מסננים בשוק התחליפי, החל ממסננים שלא מסננים, מסננים שנוזלים, ועד מסננים ברמה של מקורי.

הכל תלוי במה שתקנה אבל העלות של מסנן מקורי כ"כ זניחה שלא שווה להתעסק במסנן חליפי

בקשר למצתים אם הרכב בעל מנוע עם 16 שס' המצתים המקוריים תוצרת צ'מפיון REA8MCL.

במנוע 8 שס' המצת המקורי תוצרת איקיום RFC50LZ2E.

פורסם

מישהו אולי מכיר אתר בחו"ל שאפשר להזמין ממנו חלקים מקוריים לצורך טיפול ברנו קליאו 1.2 2002 ?

במחירים סבירים +- ??

• תוכן חדש...