Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטובוס במקסיקו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

בטוח שלפחות כמה כאן בקרו במקסיקו.

אני מעוניין להגיע מקנקון לסן קריסטובל באוטובוס. אני נוחת בקנקון בשעה 16:00 ומעוניין לקחת אוטובוס לילה שיצא מיד לאחר הנחיתה (באיזור 18:00 - 19:00).

שמעתי על חברת ADO.

האם האוטובוס יוצא משדה התעופה? אם לא, לאן עליי להגיע?

אשמח לקבל פרטים ממישהו שעשה את זה בעבר.

תומר

172

פורסם

ממה שאני זוכר האוטובוסים שיוצאים בלילה הם שתי קומות+ שירותים, והם גם דיי נוחים.

יצא לי לנסוע כמה פעמים בADO לא היו בעיות.

כמה זמן הנסיעה? אני זוכר כשרציתי לנסוע ממקסיקו סיטי לקנקון הנסיעה הייתה סביבות 16 שעות -לקחתי טיסה.

תשאל בשדה תעופה איפה זה ADO לא בעיה למצוא.

😈Seat Leon Cupra 280😈

פורסם

אומרים שהנסיעה היא 11-12 שעות.

הדרך לשם מסוכנת? כי אם כן אני אעדיף נסיעת יום.

אני מכיר את האתר שלהם, הוא לא ממש ברור (וגם בספרדית).

אבל הבנתי שהאוטובוס שלהם לא יוצא משדה התעופה בדיוק אלא צריך להגיע לתחנה כלשהי.

הבעיה שלי היא שאני רוצה מיד אחרי הנחיתה לעלות על הנסיעה לסן כריסטובל, ככה שלא יהיה לי זמן לברר שם בסוכנויות.

אולי אני פשוט צריך למצוא דובר ספרדית שיצלצל אליהם ויעשה לי את הבירורים האלה.

172

פורסם

אני לא יודע אם הנסיעה לשם ספיציפית מסוכנת, ממה שראיתי שהנהגי אוטובוס נוסעים כמו שצריך.(לא ממהרים ולא מבצעים עקיפות מסוכונות וכו'..).

אני ממליץ להתעדכן באתר שלהם בזמני היציאה של האוטובוס ולקנות בדוכן עצמו.

האתר לא מסובך אתה בוחר מאיפה אתה יוצא ולאן אתה רוצה להגיע, בוחר הלוך או הלוך וחזור ותאריך.

😈Seat Leon Cupra 280😈

פורסם

ממליץ לך לבדוק ב1001 טיפים בלמטייל יש שם המון עצות.

בכל מקרה בדרך מקנקון לסאן קריסטובל יש עיר עתיקה של בני המאיה (פלאנקה), יש חברות שכוללות עצירה במקום תוך כדי הנסיעה - ממליץ לבדוק.

פורסם

עשיתי ב-ADO מלא נסיעות לילה, לא ראיתי ולא שמעתי על אף סכנות באוטובוסים (מלבד גניבת תיקים מתא המטען)

ממליץ בחום על מחלקה ראשונה "פרימרה" - שם נוסעים אנשים נורמלים.

אגב סאן קריסטובל - למיטב זיכרוני, עיר יפה אבל די משעממת.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

חלק מהאטרקציות שם בזמני:

1. קניון סומידרו - טיול בסירה. נחמד מינוס.

2. טיול לכפרים אינדיאנים מקומיים - נחמד פלוס. לומדים איך וממה מכינים טקילה (הקטע הנחמד זה הטעימות).

3. לגונות מונטה באיה. לא הייתי...

אני מהר מאוד המשכתי לפורטו אסקונדידו - שם היה לי ממש כיף (חופי גלישה מטורפים. פאבים ומסיבות).

אני בכלל ממליץ על הצד הקריבי, טולום/פלאיה/קנקון. הרבה יותר כיף. הרבה הרבה יותר כיף...

תבלה.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

• תוכן חדש...