Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המערכת הזאת לא מאוזנת בלשון המעטה

תשקיע יותר בבמה הקדמית הסטים הנ"ל לא ברמה המתאימה למערכת ב-15K

תחליט באיזה רכב מדובר ,יש שוני בהתקנה וגם ברכיבים שהייתי ממליץ לכול סוג רכב.

פורסם

עם סאב בסגנון הזה.

לא פחות מסט כפול קדמי.

אחרת אין במה קידמית.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
עד כמה שידוע לי אליקו הוא היבואן הבלעדי. להכניס 18 לבאגז של משפחתית זה אפשרי לפי הרבה התקנות מחו"ל שראיתי, צריך לבנות את התיבה בתוך הבאגז. מבחינת ניצול הסאב זה לא יהיה אופטימלי, עדיף לך להביא את ה15 אינץ. אבל מונו מתאים ומערכת חשמל בריאה לא יכנסו לתקציב.

בתקציב של 15 אלף היתי הולך על הbl 15 או די סי לבל 4 או סאנדאון זד 15, כולם בסביבות 1500rms ומונו מתאים כמו הסאנדאון 1500 שיש לי נסיון ארוך איתו.

האמת שהצלחתי לתכנן את התיבה שלי כך שהוא יוצא ונכנס מהבגאז' שלי. הכל יורד בסופו של דבר לתכנון.

אולי תשקול זוג 12 של החברות הנ"ל, זה אותו שטח פנים של סאב 18. זוג סאבים של 750-1000 אר אמ אס על סאנדאון 1500\ DC2K\ קרסנדו BC2000 יהיו מאוד חזקים לדעתי.

מספרי הספק זה לא הכל חברים, נצילות, טווחי ניגון, תיבה, בידוד. כל זה גורם משפיע. זה שיש לו את הסאב עם יכולת הספיגה הגי גבוהה הוא לא בהכרח הכי חזק.

פורסם

האם הסאב הזה הוא באמת עד כדי כך חזק שהייבריד או MLK165 "יעלמו"?

אני הייתי כאמור עם זוג 12" HX300 ובמה קדמית של מורל דוטק ולא הרגשתי בכלל שהבמה הקדמית נעלמת, אפילו לא במעט.

אני יודע שהסאבים האלה לא ברמה של ה-DC, אבל מצד שני ההרץ/הייבריד יהיו הרבה יותר חזקים מהדוטק, לא?

פשוט אני לא רוצה לחרוג מהתקציב יותר מדי... אז אם זה באמת ככה - התפשרות על רמת הסט הקדמי (נניח זוג סטים של מורל דוטק) תהיה עדיפה?

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

פורסם

תשקיע על סט קדמי, ותביא סאב שישלים לך את הlow end.

ברגע שמתחילים להתעסק עם הספקים גבוהים נדרש הרבה תקציב בשביל תשתית חשמל והגברה, והתקציב שלך לא יספיק לדעתי

פורסם

זו לא הבעיה. אני כבר כללתי בתקציב חשמל משודרג והגברה מספקת.

בואו נעשה קצת סדר, אלו בדיוק הרכיבים שבחרתי:

DC Level 4 15 Upgraded

DC 2.0k

Celestra FA2150X

XS Power D5100

Alpine 9855

MLK165 / Hybrid (עוד לא החלטתי. אני אחליט אחרי שאני אשמע את ההרץ)

הבעיה היא לא תשתית, אלא הבמה הקדמית (לפי מה שאתם אמרתם)

הרכיבים הנ"ל (עם ציוד להתקנה) מגיעים לכ-14K (מחיר בדוק, לא הערכה)

בעקבות ההודעה הבאה:

פורסם

אני ממליץ לך עם הסט אפ הזה ללכת על סט חזק יותר כמו:

פוקל-krx2

הייבריד אודיו-קלארוס

הרץ hsk 165 xl

או משהו דומה...

BMW E36 328------Pioneer p90rs

Eton PA800.4 + PA 560.2 + ECC 1200.1

Audio Development Double W600 + Double VIPERA F8

Audio Development MM4 +MM1

פורסם

המילה יחסית חזק וגם איכותי לא נראה לי שהוא לא יספק אותו.

מה שכן נראה לי חכם אם אתה כבר סגור על כל שאר הציוד זה להתקין הכל ולנסות למצוא אנשים עם הסטים שאתה מתלבט ופשוט להרכיב אותם אצלך ברכב כדי להתרשם בצורה הכי טובה איך הם יעבדו ברכב שלך ועם הציוד שלך כי כל דבר קטן גורם לרכיבים להישמע שונים לגמרי אחד מהשני ברכב.

אולי אפילו אצל המתקינים תוכל לנסות.

פורסם

את האמת שחשבתי על ה-KRX2 של פוקל, אבל זה כבר חורג דיי הרבה מהתקציב ואני רוצה להשאיר כסף ל"הפתעות" של ההתקנה (שאני מניח שיהיו...)

scoob - הצעה טובה, למרות שאני לא יודע עד כמה היא מעשית. אני אבדוק את זה בכל זאת.

בעקבות ההודעה הבאה:

• תוכן חדש...