Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואו, לא ביקרתי כאן המון זמן :)

אני בקרוב ארכוש רכב חדש, והייתי מעוניין להתחיל כבר בבחירת הרכיבים לסט-אפ.

אני רואה שיש לא מעט שמות חדשים בעולם האודיו לרכב, ואני כבר לא כ"כ מוצא את עצמי כמו בעבר.

השאיפה היא למערכת חזקה, בדגש על SPL.

הסט אפ הקודם שהיה לי למי שאולי זוכר, זה:

Morel Dotech Ovation 6.5

Soundstream TARANTULA 960.4

Hertz Hi-Energy HX300 X2

Alpine 9887

Hifonics Brutus BXI 2006D

סה"כ הייתי ממש מרוצה ממנו, אבל עכשיו הרכיבים האלה הם נחלת העבר...

הדבר היחיד שאולי הייתי מעוניין לשמר זה ה-HU של אלפיין.

בנוסף אני דיי סגור על ההייבריד אוביישן 6.5, למרות שבאמת הייתי מעוניין לגוון קצת "לצד השני" וללכת על איזה K2P (הבנתי שהיום כבר אין את הדגם בשם הזה והחליפו לו שם?)

לגבי הסאב: יכול להיכנס בתקציב הזה "W7 12? ברמת העיקרון אני מחפש משהו שיהיה פחות או יותר ברמה של שני ה-HX300 שהיו לי.

אשמח לשמוע את דעתכם על כל מה שכתבתי, כמו כן על המלצות לרכיבים שנותרו (מגבר שני ערוצים + מונו)

תודה :)

נ.ב:

אני פתוח להצעות של רכיבים מיד 2.

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

פורסם

שלום לך. שנים לא היית באזור.

תריץ חיפוש בנושא.

זה נטחן דק דק דק. בפורום.

אחרי שכרגיל יהיו לך אי אילו שאלות לגבי סאבים מגברים חדשים וכו.

כמובן שבכיף נעזור לך.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

:/

אתה באמת שולח אותי לחיפוש?

אני לא יום ולא יומיים בפורומים האלה (לא בקטע של להתרברב בזה חלילה) חרשתי מאתמול בערב עד 4 לפנות בוקר כמעט על כל שרשור שנפתח בחודשים האחרונים

עברתי על שרשור של 50 עמודים (לא שהתקציב שהוזכר באותו שרשור רלוונטי אליי, אבל זה היה סתם מתוך סקרנות) - הודעה הודעה.

כמובן שגם ניסיתי לחפש שרשורים של אנשים שהתייעצו לגבי מערכת חדשה בתקציב שלי, אם כי לא מצאתי יותר מדי (מצאתי כמה בודדים, אף אחד לא היה רלוונטי באמת למה שאני מחפש... חוץ מהתקציב שהיה זהה פחות או יותר)

אולי כישורי החיפוש שלי דורשים שידרוג? :-)

בכל אופן,

תשים לב גם שהייתי דיי ממוקד בהודעה שלי:

HU של אלפיין (9885/7)

סאב - W7 (במידה והוא נכנס בכלל בתקציב, אם לא - כל סאב/ים שישתווה לזוג הרצים 300HX)

במה קדמית - פוקל K2P (או איך שלא קוראים לדגם החדש... 165K2P)

מגבר שני ערוצים לקומפ'

מונו שיתאים לסאב ויכנס בתקציב.

סה"כ הייתי שמח לשמוע דיעות/המלצות בנוגע למה שרשמתי (או לא רשמתי)

:cool:

בעקבות ההודעה הבאה:

פורסם

עדיין בהתלבטויות אחרונות לגבי הבחירה של הרכב.

בכל אופן, זה יהיה רכב משפחתי "סטנדרטי" (בחירה בין הונדה סיביק 09 / מאזדה 3 10 / פאסאט 07)

בעקבות ההודעה הבאה:

פורסם

איך הגעת למסקנה הזאת אני לא יודע, רק בניות לסט 3 חלקים קורות/קיק פאנלים ינגסו בנתח גדול מאוד מהתקציב, שלא נדבר על הגברה בריאה והסאב שפותח השרשור מעוניין בו בכלל עולה יקר (אחלה סאב לדעתי תילחם כדי להשאיר אותו בכוונת).

חוץ מזה אני לא יודע כמה נחוץ סט 3 חלקים במערכת spl, אבל על זה יענו חכמים ממני בתחום.

פורסם

לפי מה שזכור לי (תקנו אותי אם אני טועה) איטום כולל בניות יעלה לי באזור ה-3.5K לפחות

אני לא חושב שזה במסגרת התקציב, אבל אולי אני טועה....

שלא נדבר על סט שלושה חלקים...

בכל מקרה, אני מעדיף להשקיע יותר בשדרוג של אלטרנטור + מצבר פריקה עמוקה, פשוט מהסיבה שאני לא אודיופיל מושבע כמו חלק מהחבר'ה כאן. אני פשוט אוהב רעש (אבל רעש מהסוג ה"איכותי" יותר)

ולא לשכוח שצריך להזין בצורה מספקת את התיאבון וואטים של ה-W7 :)

scoob - היה לי את אחיו הקטנטן של ה-W7, את ה-W3.

מה שהיה מדהים בו, שבתיבת פורטד הוא היה כ"כ חזק מצד אחד, אבל מהיר מאוד מצד שני ובלי באסים שנמרחים יותר מדי.

עוד לא יצא לי לשמוע את ה-W7, אבל אם הוא באמת כ"כ טוב כמו שכולם טוענים, והוא הרבה יותר עוצמתי מה-W3 כמו שהוא אמור להיות - זה יכול להיות הסאב המושלם בשבילי.

בעקבות ההודעה הבאה:

פורסם

w7 + מונו מתאים יקחו לך חצי מהתקציב, יש אלטרנטיבות שלא נופלות ממנו שיצאו לך בסביבות ה5000 שח ולא 8000. האבוק 15 , דיסי לבל 4, סאנדאון זד 15 ומונו מתאים כמו סאנדאון 1500 או דיסי 1200 ועוד. לפי דעתי חבל להוציא חצי מהתקציב על סאב ומונו.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

8000 ש"ח? זה באמת נראה לי קצת מוגזם... אני מניח שהסכום הזה מגיע לרמות כאלה בגלל המונו? (צריך למצוא מונו שעובד בהתנגדויות לא כ"כ שגרתיות)

מבחינת עוצמה, האבוק 15 משתווה / יותר חזק מזוג HX300?

scoob - אני אשמח :)

בעקבות ההודעה הבאה:

פורסם

יכול להיות עכשיו שאני קופץ [הרבה] מעלה הפופיק, אבל האם BTL 18 יכול להיות אפשרי מבחינת התקציב, בהנחה ואני אתפשר על דברים אחרים ברכב (איטום בדלתות למשל לא ממש מעניין אותי, או איזה התקנה ראוותנית)

האם תא מטען של רכב משפחתי גדול יוכל להכיל תיבה שתתאים ל-BTL18?

שאלה אחרונה - האם "eliko" הוא היבואן הנוכחי של FI בארץ?

בעקבות ההודעה הבאה:

פורסם

עד כמה שידוע לי אליקו הוא היבואן הבלעדי. להכניס 18 לבאגז של משפחתית זה אפשרי לפי הרבה התקנות מחו"ל שראיתי, צריך לבנות את התיבה בתוך הבאגז. מבחינת ניצול הסאב זה לא יהיה אופטימלי, עדיף לך להביא את ה15 אינץ. אבל מונו מתאים ומערכת חשמל בריאה לא יכנסו לתקציב.

בתקציב של 15 אלף היתי הולך על הbl 15 או די סי לבל 4 או סאנדאון זד 15, כולם בסביבות 1500rms ומונו מתאים כמו הסאנדאון 1500 שיש לי נסיון ארוך איתו.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מנסיון ארוך עם הW7. הוא סאב מפגר. חזק. מפרק / ומרעיד / ודומיננטי מעוד.

אבל רוב הרשימה של שומכר ועוד ב15 אינטש. או 18 בכלל.

הם בהחלט רמה אחת של עוצמה מעל לW7. אבל! זה בהנחה ויש מערכת חשמל חזקה ברכב.

ויכולה לתמוך במגברים של 1500 ו2000W RMS.

אחרת זה פשוט לא זה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

כמובן שלקחתי בחשבון שדרוג של מערכת החשמל (שבתור התחלה לפחות תהיה הכנסת מצבר של XS לתא מטען)

בכל אופן, קראתי קצת ביקורות ברשת וחוות דעת על ה-15" DC Level 4 (המשודרג, עם סלילים משופרים)

וזה הסאב שאני מעוניין בו.

סטטוס הרכיבים לסטאפ:

סאב: 15" DC Level 4

חשמל: הפינה סגורה (חלקית) עם מצבר פריקה עמוקה של XS.

HU: סגור [9887 מיד 2]

מונו: אני שוקל אולי ללכת ה-SAZ1500D של סאנדאון, או פשוט לשדך לו את ה-DC 2.0K

שניהם יהיו פחות או יותר באותו מחיר. למישהו יש אלטרנטיבות נוספות?

קומפוננטים: מתלבט בין ההייבריד אוביישן להרץ היי אנרג'י HSK165. אני אנסה לשמוע את ההרץ בזמן הקרוב (אם יש מישהו מאזור ת"א שיש לו את הסט הזה, אני אשמח לשמוע אותו אצלו)

מגבר שני ערוצים: חשבתי ללכת אולי על ה-VRX 2.150 של אודיסון (יש אחד שמוצע ביד 2), מה דעתכם? יש אולי אלטרנטיבה טובה ו/או זולה יותר שתתאים לאחד מהסטים הנ"ל?

סה"כ הגענו פה כבר לאזור ה-11K כרגע, אני צודק?

זה ללא חיווט והתקנה (כבר שכחתי כמה זה עולה כל הסיפור הזה של ההתקנה עם כל החיווט...)

תודה לכם על העזרה עד עכשיו :-)

בעקבות ההודעה הבאה:

• תוכן חדש...