Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי סקודה סופרב 2010 , לאחר 30000 ק"מ ,פחות משנתיים על הכביש , גיליתי קרעים בצמיגים הקדמיים בשני צידי הצמיג. הצמיגים שסופקו עם הרכב הם מתוצרת חברת דנלופ . מסרתי את הצמיגים הקרועים לבדיקה בדנלופ , ושם נודע לי שאינני הראשון הפונה אליהם בעניין זה. בדיקת דנלופ קבעה "אין פגם בית חרושת . נובע מסוג רכב/ מומנט ". בע"פ נאמר לי כי סוג הצמיג הזה אינו מתאים למשקל הרכב. פניתי לסקודה באמצעות מוסך השרות שלי ונעניתי כי אין להם אחריות והקרעים נובעים מנהיגה אגרסיבית. ביקשתי התשובה בכתב וטרם נעניתי. אני פנסיונר בן 71 ונוהג מ-1960 . מצאתי עוד נפגעים מבעיה זו ואני מבקש לרכז רשימה מלאה של כל בעלי הסקודה סופרב שסבלו מאותה הבעיה. בדקתי ומצאתי שרכבים מ-2010 המצויידים בצמיגי קונטיננטל לא סבלו מהבעיה. מצפה לתגובה מכל מי שיכול לעזור בעניין זה.:cry: אהרן

פורסם

בלי תמונות יהיה קשה לעזור.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

לצמיג בן פחות משנתיים הבלאי אינו סביר ובעליל.

למען בטיחותך האישית ושל כל המשתמשים בדרך החלף צמיגים מיידית.

לאחר מכן,שמור היטב על הצמיגים שלך,פנה לשירות הלקוחות המזעזע של צ'מפיון ותאמר להם שאם לא יממנו לך שני צמיגים חלופיים אתה מפרק להם את הצורה בבית משפט לתביעות קטנות ואז נראה את חכמי החלם.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
לצמיג בן פחות משנתיים הבלאי אינו סביר ובעליל.

למען בטיחותך האישית ושל כל המשתמשים בדרך החלף צמיגים מיידית.

לאחר מכן,שמור היטב על הצמיגים שלך,פנה לשירות הלקוחות המזעזע של צ'מפיון ותאמר להם שאם לא יממנו לך שני צמיגים חלופיים אתה מפרק להם את הצורה בבית משפט לתביעות קטנות ואז נראה את חכמי החלם.

על סמך מה אתה כותב את חוות הדעת שלך ? ראית את הצמיגים ?

אולי הבחור נסע בדרכי כורכר ? ואולי הוא עלה על אבן או אבנים.

מדובר על רכב שעשה 30K ככה שלא נראה לי שמישהו בצ'מפיון יעזור לו.

איזה כייף לי :)

פורסם
ברשותי סקודה סופרב 2010 , לאחר 30000 ק"מ ,פחות משנתיים על הכביש , גיליתי קרעים בצמיגים הקדמיים בשני צידי הצמיג. הצמיגים שסופקו עם הרכב הם מתוצרת חברת דנלופ . מסרתי את הצמיגים הקרועים לבדיקה בדנלופ , ושם נודע לי שאינני הראשון הפונה אליהם בעניין זה. בדיקת דנלופ קבעה "אין פגם בית חרושת . נובע מסוג רכב/ מומנט ". בע"פ נאמר לי כי סוג הצמיג הזה אינו מתאים למשקל הרכב. פניתי לסקודה באמצעות מוסך השרות שלי ונעניתי כי אין להם אחריות והקרעים נובעים מנהיגה אגרסיבית. ביקשתי התשובה בכתב וטרם נעניתי. אני פנסיונר בן 71 ונוהג מ-1960 . מצאתי עוד נפגעים מבעיה זו ואני מבקש לרכז רשימה מלאה של כל בעלי הסקודה סופרב שסבלו מאותה הבעיה. בדקתי ומצאתי שרכבים מ-2010 המצויידים בצמיגי קונטיננטל לא סבלו מהבעיה. מצפה לתגובה מכל מי שיכול לעזור בעניין זה.:cry: אהרן

יש לך מסמך של הייצרן שמאשר את מה שכתבת ? אם כן אנא צרף אותו לאשכול או שלח לי באימייל.

איזה כייף לי :)

פורסם

איינני יודע מהיכן אתה בארץ והיכן אתה מטייל אבל קבל נקודה למחשבה.

במסגרת תפקידי בעבודה אני מבצע ביקורות בטיחות לרכבים של חברת הליסינג שבה אני עובד.

בפארק אזורים בפ"ת תקווה ברוב הרכבים שבדקתי והיו שם רכבים שברובם היו חדשים שנה + ולא עם קילומטרז גבוה

היו חורים בצמיגים.

המשותף לכול הרכבים היה שהדוקרנים בכניסה וביציאה מהפארק גסים מאוד מאוד והתופעה מוכרת להרבה חברות

שנמצאות שם והם רצו לעשות משהו בנידון, מפני שיש חברות שבחוזה עם חברת הליסינג לא עשו הסכם של

פול צמיגים כלומר בעסקה שנניח אורכת כ-3 שנים אתה יכול להחליף 4 צמיגים על ה 5 כבר תחויב.

נסה לבדוק היכן אתה מחנה אינני פוסל את האפשרות השניה שנאמרה לך.

דרך אגב הטויוטה קורולה החדשות יש חלק שבאו עם צמיגי יוקהומה וחלק עם אינני טועה גודייר (אני לא כול כך זוכר)

בכל אופן היוקוהומה מחזיקים הרבה יותר כמעט אותם קילומטרזים.

פורסם
יש לך מסמך של הייצרן שמאשר את מה שכתבת ? אם כן אנא צרף אותו לאשכול או שלח לי באימייל.

כמובן יש לי דו"ח היצרן של הצמיגים וציטטתי אותו במדוייק בהודעתי . מרק 10 איך אתה יכול לעזור?

פורסם

צמיגים במזג האוויר הישראלי מועדים ללבלאי מואץ, סדקים, קרעים קטנים ונימים בגלל היובש והחום, יותר מאשר באזורי אקלים כמו אירופה. חבל שאין תמונות כדי לראות על מה מדובר ויכול להיות שיש כשל בסדרה מסוימת אצל יצרן הצמיגים כמו גם שימוש אגרסיבי מדי ונסיעה בדרכים לא מתאימות לאופי הצמיג.

פורסם

נשמע מוזר שיצרן צמיגים מתנער מאחריות ושולח אותך אל יצרן הרכב. באופן כללי, לכל צמיג ישנו קוד עומס המתאר את המשקל המרבי שעמו יכול להתמודד הצמיג. הנה פירוט של קודי העומס כך שתוכל לבדוק בעצמך אם המשקל הכולל של הרכב אכן לא מתאים לקוד העומס של הצמיג (קוד העומס צריך להיות גדול מרבע ממשקל המכונית). בכל מקרה לא אמורה להיות לצמיג הגבלה על מומנט המנוע או הספק כך שלדעתי כל הענייןם נשמע כמו התנערות של היבואן המקומי מפגם בייצור של הצמיגים כי אין לו רצון או יכולת להתמודד עם החלפה בהיקף של מאות מכוניות.

מבחינה הגיונית לא יכול להיות ש"הצמיג לא מתאים לרכב" שהרי לא מדובר בצמיגי 13 אינץ ברוחב 135 של פיאט אונו מצד אחד, או ברכב שעבר הסבה ללימוזינה של 12 נוסעים. צמיגים במידה מקובלת לרכב בגודל מקובל. תעלה בבקשה תמונות כדי שנראה במה מדובר...

We are the Human Race

• תוכן חדש...