Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

השבוע רכשתי את המורל וירטוס החדשים.

היום הוספתי מגבר של רוקפורד(עולם אחר) .

ומאז גם גשאני על Mute הטוויטרים מוציאים רעש מוזר קצת קשה להסביר את הרעש אבל אני אהסה.

זה מוציא רעש כמו ששמים לדוגמא ווליום מאוד גבוהה בטלוויזיה ואז שמים Mute עכשיו הקול מפסיק אבל הרמקולים עדיין "נשארו בווליום גבוהה"ומוציאים רעש די מעצבן.

וחשוב לציין לא משנה באיזה ווליום אני נמא זה תמיד מוציא את הרעש הזה

*ברגע שאני מכבה את המעאכת זה נפסק...

 

האם מישהו יודע מה הסיבה האם זה תקין או לא האם זה בגלל המגבר?

פורסם

גם לי יש את זה במורל טמפו שלי, ולפני שעה בידיוק זה חירפן לי את השכל והתייעצתי עם דוד שלי שהתקין לי את המערכת והוא אמר שהמינוס של האוטו חלש והוא צדק, פשוט פתחתי את הכיסא הלכתי לאיפה שמחובר המינוס של המגברוגיליתי שבאמת הוא היה רוף אז םתחתי את הבורג שיפשפתי טוב את הצבע כדי שיגר ישירות בברזל והידקתי עם מברגה את הבורג חזק חזק והרעש נעלם כמעט לגמרי, הוא ירד ב 85 אחוז, עכשיו ברגע שאני מגביר מעל 6 מתוך 62 כבר לא שומעים אותו ותענוג פשוט.

פורסם

זה רעש לבן, צריך לבדוק את ההארקות של המגבר , לשים לב שכבל המתח לא עובר באותו צד כמו כבלי ה RCA והרמקולים

זו בעיה מאד נפוצה , יש גם שיטה לניטרול הרעשים האלו במכשירי פיוניר , הכי טוב ובגלל שדשו בזה המון זה להכנס לדף ה FAQ ) בדף אודיו ראשי מלמעלה) תחפש רעשי אלטרנטור , מה שיש לך אמנם לא נשמע כמו רעש אלטרנטור אבל הפתרון זהה

 

נו ואיך הוירטוס עם הגברה? אתה יכול להשוות אותם לסט אחר?

SCANSPEAK

פורסם

תודה על הייעוץ אבל איזה פתרון יותר מומלץ לשנות חיווט אולסדר את זה ברדיו דיסק? והאם זה מזיק לטוויטרים?

לגבי הסט אהבתי מאוד עם סאב זה עולם אחר (ניסיתי עם סאב של אלפיין) וגבי השוואה שמעתי אצל מישהו סט של דוטק לא ממש הרגשתי הבדל.

פורסם

טוב חברה אני הגעתי למצב של ייאוש מוחלט.

אני כבר לא מדליק את הרדיו בנסיעה כי אני מתבאס.

יש מישהו שיכול לתת ייעוץ מה עושים עם הצפצוף מהרמקולים כשאני לוחץ על גז ?!

אגב חיברו לי מסנן רעשים זה לא עזר

פורסם

אוקיי יש עדכון הרעש יוצא ברגע שאני לוחץ על הגז (בהאצה) ובמיוחד כשהמזגן פועל הרעש יותר חזק...

והמדריכים שבFAQ לא עזרו לי יש למישהו פתרון אחר?

פורסם

גם לי זה קרה במורל טמפו שלי, וגיליתי בסוף שהמינוס שהמגבר מחובר אליו היה רופף ואז גירדתי טוב את הצבע באוטו המקום וחיזקתי את הבורג וזהו זה הסתדר והרעשיים נעלמו.

פורסם

התקנה לקויה-לולאת ארקה

נושא שנלעס כבר המון

תעבור בבקשה על המדריכים בנושא ותבדוק שוב את החיווט.

אם זה פיוניר אז חבר בין אחד מהמינוסים של הRCA לשלדת הHU.

יום טוב

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

יש לי פיונר 8350 מגבר רוקפורד 300-4 לא יודע לגבי חיווט לא ממש מבין בזה.. המתקין טוען שזה רעש רגיל ושזה בסדר למרות שאני בטוח שלא.

לגבי מה שאמרת עם המינוס לשלדת הhu אפשר בבקשה לפרט לי יותר ולא לשלוח למדריכים פשוט לתת פתרון סופי.?

או מתקין שיכול לפתור לי את זה בתשלום באזור הצפון ?

פורסם

זה ממש לא תקין!!!

רעש אדמה??

מה קרה למתקינים היום?

לב תקשיב, אם לחשוב זריז ממה שהיה פעם בפיונירים זה כאשר אתה משחק עם חוטי הRCA בזמן שהHU דולק, ואז לרוב נשרף מסלול הארקה מה שהיה יוצר את הרעש שלך, חיבור חוט חשמל קטן בין ההדק החיצוני של הRCA (מינוס) בדרך הכי קצרה לשלדה של הHU, לרוב היה פותר את הבעיה.

אני חושב שאם הייתה מתעמק במדריכים, כבר לא היו לך שאלות.

יום טוב

דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

×
×
  • תוכן חדש...