Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רב מודד - איפה לקנות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, כנראה שהמצבר שלי עומד לסיים את חייו (בן 4).

מעצבן אותי שאין לי רב מודד כדי לוודא את זה בעצמי ולכן

איפה קונים רב מודד? בארץ, איביי, אחר?

ואיזה לקנות?

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

קנה כל וולטמטר פשוט של 5-10 דולר מאיביי, לספרה אחת אחרי הנקודה ולכלל לכל השימושים הביתיים לא צריך יותר מזה.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

תודה, אבל אני מעדיף לקנות כלי עבודה רציני שיודע למדוד לא רק מתח אלא גם התנגדות וזרם שישמש אותי גם בעתיד ולא רק במקרה הספציפי הזה.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

השם כנראה מטעה, וולטמטר או בשמו הרשמי גלוונומטר לא מודד רק מתח, הוא יכול למדוד גם התנגדויות זרמים וזרמים חד כיווניים (הולכת דיודה) בקני מידה שונים.

לדוגמה משהו כזה-

http://www.ebay.com/itm/LCD-Multimeter-Voltmeter-Ammeter-Ohmmeter-Tester-Tool-/330731424016?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4d01210910

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

תתרחק מאלו שעולים 50 שקל, מניסיון מר - לעיתים תכופות שוכחים אותם דלוקים ואז צקיך להחליף סוללה.

ממליץ לך על חברת UNI-T, מכשירים זולים ומעולים.

החל מ 100 שקל.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

גיל ברשותך אתעלק על השרשור,

קניתי מולטימטר בהום סנטר של חברת סאקל עלה 50 ש"ח.

עשה את העבודה טוב רק שפעם אחרונה שמדדתי מתח הוא קפץ סתם, לא היה קצר או משהו ומעכשיו הוא מראה לי דברים מוזרים על המסך גם בלי לחבר את הפרובים.

מישהו יודע מה יכול להיות?

404

פורסם

אם מישהו מחפש משהו רציני אז רק fluke לדעתי :) לבית כול חברה סינית באזור 30-50 דולר תעשה עבודה מצויינת.

אודי A4

דימה.

פורסם

מה הסיכוי שהפלוק ב DX מזוייף?

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם
גיל ברשותך אתעלק על השרשור,

קניתי מולטימטר בהום סנטר של חברת סאקל עלה 50 ש"ח.

עשה את העבודה טוב רק שפעם אחרונה שמדדתי מתח הוא קפץ סתם, לא היה קצר או משהו ומעכשיו הוא מראה לי דברים מוזרים על המסך גם בלי לחבר את הפרובים.

מישהו יודע מה יכול להיות?

ניסית להחליף סוללה ?

לא קונים כלי עבודה בהום סנטר ובמיוחד לא תוצרת סאקל שמייבאים את הזבל של הזבל בכול מה שקשור לכלי מדידה.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...