Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, הגעתי לשלב החיפושים אחר HU למערכת שאני בונה.

בכללי מה שאני צריך זה USB ורדיו. ולא מעבר לכך (דיסקים, בלוטוס וכו')

מצאתי את הדגם הזה של פיוניר - דגם 2012, שהוא במחיר מאוד נוח ועונה על מה שאני צריך.

מצד שני, מקריאות פה בפורום ראיתי שקלריון זה HU מאוד מומלץ, אז יש את סדרת ה CZ200A - CZ202A, במחיר סביר, שהוא כמאט אותו המחיר וכולל כניסת USB.

אז השאלה היא האם בטווחי המחירים האלו יהיה מורגש הבדל מבחינת האיכות והאם בכלל יש צורך לבזבז יותר כסף מהעלות של הפיונר, האם יש הבדל בכלל, ואם כן אז עד כמה הוא גדול ?

מודה מאוד מראש לעוזרים !

פורסם

יהיה סט קומפוננט, טמפו או דוטק, מגבר וסאב.

הקלריון עד כדי כך יותר איכותי ?

ואיזה דגם עדיף מאלה שציינתי ?

תודה !

פורסם

לי יש את הרדיו דיסק של הפיוניר שבקישור שהעלאתה, הוא מצויין אני מאוד מרוצה ממנו, הוא מאוד נוח.

ודרך אגב גם לי יש קומפוננט קידמי של מורל טמפו ועם מגבר מתאים הוא נשמע אחלה במיוחד עם הסאב.

פורסם

גם אני מחפש hu פשוט יחסית עם usb .

ci_tcu

לפי מה שהבנתי לפיוניר הזה יש רק יציאה אחת למגבר איך זה הסתדר לך? מפצל?

hu - clarion cz302a. amp - jbl px300.4

comp - jbl gti 608. sub - jbl p1220br

פורסם

איזה דגם הכי מומלץ משלושת הדגמים שציינתי של קלריון ?

ויש אולי מקום במרכז שאפשר להשיג את ה HU הזה במחיר טוב (לא חנות של זאפ)

תודה מראש !

פורסם

alexkaz357, שים לב שבקלריון CZ200A (שנת דגם 2010) יש 2 יציאות למגבר. לכל השאר יש רק יציאה אחת.

אם תגדיל ממש טיפה את התקציב, ותתפשר על יציאה אחת למגבר, מתחילים להכנס לך לתקציב דגמי הכניסה של אלפיין. אני אישית מתחבר אליהם יותר, לעיצוב חיצוני וגם לאיכות ההרכבה של הפאנל עצמו (לי זה מאוד חשוב).

• תוכן חדש...