Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב.....עד 130 אלף ש''ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכב משנת 2000 ומעלה התקציב שלי הוא 130 אלף ש''ח הקריטריונים שלי הם : הרכב צריך להיות יפה ומיוחד מבחוץ,מפואר מבפנים (פנאלים מעץ ומושבי עור) ומשוכלל עם כל מיני תוספות ייחודיות.

אז אם יש לכם רעיונות ועצות תגיבו בבקשה.

3uLLdoZer!

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מחפש רכב משנת 2000 ומעלה התקציב שלי הוא 130 אלף ש''ח הקריטריונים שלי הם : הרכב צריך להיות יפה ומיוחד מבחוץ,מפואר מבפנים (פנאלים מעץ ומושבי עור) ומשוכלל עם כל מיני תוספות ייחודיות.

אז אם יש לכם רעיונות ועצות תגיבו בבקשה.

אלפא 156 .

פורסם

הונדה אקורד , הדגם הבריטי.

מאובזר מכף רגל ועד ראש כולל סאן רוף מקורי, מושבי עור פאנלים משובחים וכו'...

שנת 2001 שווה בין 90 ל 100 אלף , תלוי במיקוח... (מכיר את העניין מקרוב)

(אלפא כבר הציעו...)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מה עם הסיטרואן C5 שלי? מעוניין?

הרכב שנת 2002, מנוע 3000 סמ"ק V6 הדגם המפואר ביותר (EXCLUSIVE) כולל ריפודי עור, גג, עץ, טיפטרוניק, חיישני רוורס/אורות/גשם, מושבים חשמליים, פנסי קסנון מקוריים מתכוונים אוטומטית, הגה מעור, מצב "ספורט" במתלים (מתלים מתכווננים), רדיודיסק מקורי+צ'יינג'ר, בקרת משיכה/יציבות, ג'נטים רחבים, איתוראן וכו' - כל התוספות. יד שניה פרטית, שמורה ויפה, מטופלת ומעל 210 כ"ס! צבע כסף, ריפודי עור אפור וגימור עץ כהה. הרכב מ - א - ו - ד מרווח, חזק ונוח אבסולוטית.

ודרך אגב - מה שהכי מדהים הוא שבגלל שזו לא אלפא/ב.אמ.וו/מרצדס/אודי וכו', הביטוח המקיף זול מאוד - פחות מ-4000 ש"ח לשנה! ב.אמ.וו מקבילה (330) תשלם למעלה מ-10,000 ש"ח, אם בכלל יסכימו לבטח אותה, ותעלה כרבע מליון שקל...

המחירון - 172000 ש"ח. אני מבקש 140,000, ונוכל להסתדר...

מה דעתך?

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

ניסן מקסימה מנוע 6 צילינדרים ייחודי אבזור טוב בעיקר בגירסת ה-3.0 היותר נדירה.

msigal הציע פה אתמול את ה-C5 3.0V6 שלו למכירה הוא אמנם רוצה 142 א' ש"ח אך אולי תוכלו להתפשר...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
ניסן מקסימה מנוע 6 צילינדרים ייחודי אבזור טוב בעיקר בגירסת ה-3.0 היותר נדירה.

msigal הציע פה אתמול את ה-C5 3.0V6 שלו למכירה הוא אמנם רוצה 142 א' ש"ח אך אולי תוכלו להתפשר...

קראת את מחשבותיי...

ראה לעיל, ותודה בעבור ההמלצה!

ודרך אגב - מקסימה 3000 סמ"ק די נדירה ועולה הרבה יותר מה-2000 סמ"ק. לעומת זאת, ה-2000 סמ"ק לא זזה... (שילוב מנצח של בודי ענק וכבד עם מנוע של 140 כ"ס).

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם
ודרך אגב - מה שהכי מדהים הוא שבגלל שזו לא אלפא/ב.אמ.וו/מרצדס/אודי וכו', הביטוח המקיף זול מאוד - פחות מ-4000 ש"ח לשנה! ב.אמ.וו מקבילה (330) תשלם למעלה מ-10,000 ש"ח, אם בכלל יסכימו לבטח אותה, ותעלה כרבע מליון שקל...

כל הכבוד על הפרסומת :-P

וברצינות - רק תיקון קטן. אמנם הדיל שאתה מציע באמת מצוין ואני בטוח שה-C5 שלך היא קנייה מעולה כמשומשת, אבל אל תגיד שהב.מ.וו המקבילה היא 330. זה פשוט לא נכון. אולי בגלל שלשתיהן מנוע 3.0 אבל כאן נגמר הדמיון. יש סיבה שה-330 יקרה בהרבה והיא לא רק הסמל שעל מכסה המנוע. זה רכב שהוא בשתי רמות למעלה... בהכל חוץ מהאבזור, אולי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
כל הכבוד על הפרסומת :-P

וברצינות - רק תיקון קטן. אמנם הדיל שאתה מציע באמת מצוין ואני בטוח שה-C5 שלך היא קנייה מעולה כמשומשת, אבל אל תגיד שהב.מ.וו המקבילה היא 330. זה פשוט לא נכון. אולי בגלל שלשתיהן מנוע 3.0 אבל כאן נגמר הדמיון. יש סיבה שה-330 יקרה בהרבה והיא לא רק הסמל שעל מכסה המנוע. זה רכב שהוא בשתי רמות למעלה... בהכל חוץ מהאבזור, אולי.

רוני

רוני - אכן, אין ספק שהב.אמ.וו יותר יוקרתית, אבל מבלי להכנס לויכוח - אתה באמת מאמין שרכב יותר קטן משמעותית, פחות נוח ופחות "משפחתי" צריך לעלות כ"כ הרבה?

ודרך אגב - כבוגר אלפא 156 2500 ידנית משופרת, אני שמח לבשר לך שהסיטרואן אוחזת יותר טוב. הרבה יותר טוב. השבוע "נתתי סיבוב" לחבר טוב שהיה עד לאחרונה בעליה של אימפרזה טורבו פרודרייב 2002 משופרת, ואפילו הוא התפלא מרמת האחיזה הגבוהה במצב "ספורט" - צמיגי 215 ומתלים מתכווננים הם הנוסחה המנצחת לשיער לבן ועצבים מרוטים של הנוסעים... לא סתם הפרסומת של סיטרואן עוסקת ברמת האחיזה הגבוהה שלה!

ובאמת שאני לא מתכוון לפתוח כאן ויכוח - לא זה המקום, לא זה הזמן ולכולנו מטרה אחת - למצוא למיינור מסטר רכב, ולמכור את שלי :)

פורסם

קאדילק סוויל רצוי sts רמת פאר וכוח מהטובים שיש

וולבו s 70

בנו סידרה 5 520 נכנס לתקציב אני חושב

אוודי אי 6

ביואיק לה סברה

פיזו 607

מזדה קסודוס 9

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

יש לי C5 הכי קטן ופשוט (1.8). כל "המומחים" טוענים שהרכב לא סוחב, אבל אני מבסוט ממנו. הוא אוטו מרתק מבחינת הפונקציות שהוא מציע, ואני מדבר על דגם הרבה פחות מאובזר מה- 3.0.

אם אשתי היתה מרשה לי, מזמן היה לי 3.0. גם עם ה- 1.8 אני מצליח להפחיד את המשפחה בנסיעה...

מוזר שאף אחד לא מזכיר את האפשרות להגביה את האוטו. אני משתמש בזה המון בשבילי עפר. הוא עולה יותר גבוה מסובארו אאוטבק או פורסטר. מדדתי!

ותא המטען עצום ונוח. הוא בולע מזוודות שגם מרצדס יקרה פי שלוש לא מעכלת.

ואם לא אכפת לך לקפוץ למוסך מדי פעם לאפס איזה חלון/מגב/דלת/מחשב מנוע/רדיו וכו', אז זה אחלה אוטו.

• תוכן חדש...