Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני ציטטתי אותך או משתמש אחר? במקום לדאוג לעברית שלי, אולי כדאי שתבדוק את הראייה שלך.

טוב, לי אישית נמאס ואני מקווה לא להמשיך להגרר לזה.

אם תקרא טוב מה שכתבתי אמרתי שאני אישית לא אמרתי שהרכב לא טוב ואם אתה חושב שכן אמרתי, חפש ותצטט לי ואתה אומר לי שלא ציטטת. יופי, שוב לא הבנת מה כתבתי לך.

הכי חשוב שתהיה בנאדם ותדע לנהוג על הכביש, כל השאר כבר לא משנה וכל כך חסר ערך, אשכרה בזבוז אנרגיה על שטויות אם הרכה יפה או לא.

שיהיה לך יום טוב וזהו, לי נמאס מהשטויות שלך.

• תגובות 147
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם להתעלם מהלוך וחזור בהודעות האחרונות שלעיל,

אני בהחלט מחזק את alexk וזה רק טבעי והגיוני שבעלים של רכב אחד ירצה בעיניו לראות (ולשכנע את עצמו) שהדגם המחליף יפה פחות...

אבל כפי שנאמר, לקבוע דעה נחרצת לגבי מראה חיצוני או פנימי של מכונית ע"פי תמונות בלבד - לא ריאלי.

נחכה לראות במציאות,

על פניו, אני בעלים של קופרה חדשה ומרוצה עד הגג ועדיין, חושב שהלאון החדשה יכולה בהחלט להראות טוב יותר מהנוכחית במציאות. נחכה ונראה. בייחוד לדגם החמים - כשאחליף זו כנראה תהיה פוקוס st או... קופרה r חדשה.

עוד לא נהגתן על אף אחת מהן. נראה. :lol:

גיא

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם
ממה יש לחשוש?:shock:

כנראה שמכלום.

זה לא שהיא מכוערת. אולי היא איכותית ומהנה לנהיגה? סה"כ מהפלטפורמה הנוכחית הוציאו מוצר לא רע. הפלטפורמה החדשה טובה יותר לפי מה שנראה מהמימוש של אודי.

היא לא מכוערת כמו שהמקרר שלי במטבח אינו מכוער...

אתה עוד לא יודע מה הוציאו מהפלטפורמה הנוכחית. האם היא טובה יותר? תלוי מהם הפרמטרים לפיהם מגיעים לקביעה שכזו.

לדעתי לקחו את הלאון הקודמת יישרו אותה קצת, דחפו קצת פנסים של איביזה, תיבלו בעתק עלוב של פנסי הג'ולייטה מאחור וזה מה שיצא - משעמם!

מבחינת איכות - ככל הנראה היא תהיה איכותית יותר. האם היא תהיה מהנה יותר לנהיגה? יותר הגיוני שהיא תהיה יותר מנותקת.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

אלו החידושים, פרט לכך ימשיכו עם חלק מהמנועים הישנים והמוכרים.

כנראה ה2000 סמ"ק נשאר במתכונתו הנוכחית.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

לא לדאוג, ל-1.8 יש 180 כ"ס...

http://www.netcarshow.com/seat/2013-leon/

מבחינת מידע נוסף:

לחיוב - קצרה יותר, קלה יותר(ב-90 ק"ג) ובעלת בסיס גלגלים ארוך יותר

לשלילה - לגרסאות בהספק עד 150 כ"ס תהיה קורת מתח מאחור, מעבר לזה נפרד רב חיבורי :oops:

בפעם האחרונה בה יצרן חסך באופן כה תמוה נתקלנו בטויוטה עם האוריס, כאשר גרסת ה-T ספורט 180 כ"ס מקבלת מתלה אחורי נפרד.

נקודה מעניינת למחשבה: האם סידור המתלה הזה יקרה גם בגולף 7?

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
לא לדאוג, ל-1.8 יש 180 כ"ס...

http://www.netcarshow.com/seat/2013-leon/

מבחינת מידע נוסף:

לחיוב - קצרה יותר, קלה יותר(ב-90 ק"ג) ובעלת בסיס גלגלים ארוך יותר

לשלילה - לגרסאות בהספק עד 150 כ"ס תהיה קורת מתח מאחור, מעבר לזה נפרד רב חיבורי :oops:

בפעם האחרונה בה יצרן חסך באופן כה תמוה נתקלנו בטויוטה עם האוריס, כאשר גרסת ה-T ספורט 180 כ"ס מקבלת מתלה אחורי נפרד.

נקודה מעניינת למחשבה: האם סידור המתלה הזה יקרה גם בגולף 7?

אז צדקתי, הבסיס הוא אותו עפ"י מנועי A3 שכן לזה ציפיתי כי 1.8 יגיע עתה עם 180 כ"ס ו-2 הזרקות דלק בדיוק כמו באאודי.

יפה, מבחינת מנוע היא באמת טובה וחזקה יותר, אני אסתפק בשלי על 160 כ"ס (לפני שיפור).

מנוע טוב יותר, עיצוב לא. זאת המסקנה שלי.

פורסם

רדיו גבוה, פתחי מזגן גדולים ומד סל"ד גדול - שיפורים משמעותיים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
רדיו גבוה, פתחי מזגן גדולים ומד סל"ד גדול - שיפורים משמעותיים.

מבחינת עיצוב פנים ברור שיש שיפור, אבל לא משהו שהתלהבתי ממנו, במיוחד שיש לי מערכת מולטימדיה אז לי לא אכפת איפה הרדיו ממוקם :wink:

את המנוע 1.8 מאוד אהבתי כי סולר לא מדבר אלי,

פורסם

אם יש מולטימדיה על אחת פי כמה וכמה טוב שהמסך קרוב יותר לגובה העיניים.

E36 (סדרה 3) קופה היתה הרכב עם הפנים הכי טוב שהיה לי. מזגן מקפיא, שאשכרה מוציא אדי קור, לפנים (תרתי משמע), רדיו גבוה (היום פחות משמעותי, בגלל שליטה מההגה), שני מדים גדולים וברורים למהירות וסל"ד. אם לסיאט הזו תהיה גם ידית הילוכים בגובה נכון והגה שמיושר אליך, אני לא רק מתלהב, אני משפריץ ניטים...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אם יש מולטימדיה על אחת פי כמה וכמה טוב שהמסך קרוב יותר לגובה העיניים.

E36 (סדרה 3) קופה היתה הרכב עם הפנים הכי טוב שהיה לי. מזגן מקפיא, שאשכרה מוציא אדי קור, לפנים (תרתי משמע), רדיו גבוה (היום פחות משמעותי, בגלל שליטה מההגה), שני מדים גדולים וברורים למהירות וסל"ד. אם לסיאט הזו תהיה גם ידית הילוכים בגובה נכון והגה שמיושר אליך, אני לא רק מתלהב, אני משפריץ ניטים...

מה אתה אומר? עד כדי כך? :-o

אני אסתפק בשלי שכן היא האמא של הדנדשה, אהבתי את המנועים החזקים יותר, זה היתרון הבולט ביותר לדעתי אבל שוב תלוי אם חשוב לך יותר הנתונים הטכניים או האבזור פנים ולי יותר חשוב נתונים טכניים לכן אני קודם מסתכל על מנוע, כוח וכדומה. מעניין יהיה לראות מחירים, מאמין ש-1.8 תהיה בסביבות ה-150,000 ש"ח.

פורסם
הנה קצת יותר מידע על הלאון כולל מנועים.

אז רגע אחד, אין 1.8 ליטר אם הבנתי נכון? רק 1.4 עם 180 כ"ס ואח"כ 1.6 ו-2.0 ליטר זה סולר?

http://cars.walla.co.il/?w=/4705/2550156

יום טוב,

אין 1.4 עם 180 כ"ס אלא 1.8 עם 180 כ"ס. אבל יש בור גדול בין ה-122 ל-180 ואני מניח שהיא תקבל גם את ה-1.4 החדש עם 140 כ"ס בעתיד, רק לאחר תחילת שיווקה של הגולף MK7.

504L, נדמה לי שזה בדיוק הבידול שיהיה בין הגולף ללאון, שימוש מלא במתלה רב חיבורי מאחור בכל הגרסאות.

פורסם

פרטים ותמונות חדשות שטרם ראיתי:

בראש ובראשונה, אישור (לפחות ע"פי כתבה של סיאטקופרה.נט) לדגם 3 דל' ודגם סטיישן של הלאון החדשה:

The five-door Leon will be introduced first at Paris in September with the brand introducing all new three-door (SC) and estate (ST) versions next year.

בנוסף, פרטים אודות תאריך ההגעה הצפוי של הדגם הרגיל ושל הדגמים הספורטיבים של הלאון החדשה. נראה לי שאפשר לרסן את התלהבות הרכישה של הקופרה החדשה בארץ - שכן היא צפויה להגיע לבריטניה כנראה רק בשנת 2014! (הדגם רגיל לפי הבנתי מאתר אוטו צפוי להגיע אלינו באמצע שנת 2013...).

Full specifications for the UK have yet to be officially confirmed, but expect to see S or Reference, S and SE Copa varlents and at launch the FR trim level during 2013 which is likely to be the top of the range model until a Cupra specification comes along, which is not expected to surface on our shores until 2014.

בכתבה יש גם מספר תמונות חדשות של כל האינטיריור ולא רק של הצד השמאלי, כולל פירוט אודות המע' וכולי...

וגם העתק של ההודעה הרשמית לעיתונות אודות הרכב בבריטניה.

גיא

פורסם

עוד מספר עדכונים שנתקלתי בהם בסיאטקופרה.נט (בפורום...).

תגובה של אחד החברה שם לגבי תאריכי היציאה של הרכב:

Preview at Paris Motorshow - Septemer

Launch EU by December

Launch UK by February - cooking models & FR

Cupra by Feb 2014, maybe October as MY14 Model if it's well complete

וקליפ של

- פרסומת ללאון סימן 3 החדשה, נחמד. שווה צפייה - לא הרבה יותר ;)

גיא

• תוכן חדש...