Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בנוגע לטיב הרכב אי אפשר לדעת (למרות שמדובר על ואג, יש מקום להפתעות?), אבל בנוגע למראה, אין כאן בשורה. עוד רכב משעמם למראה מתוצרת פולקסוואגן וגרורותיה.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תגובות 147
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מי שעוקב אחרי ההסטוריה של סיאט ומוצריה בעשור האחרון, לרבות חילופים תכופים בהנהלה, מבין שמשהו לא דופק שם כראוי.

הפשלה הראשונה החלה עם הצגת הלאון 2. בפועל, המכונית היתה מוכנה להשקה עוד לפני האלטאה(כדגם 2004), אלא שמישהו החליט שעוד יש חיים בלאון המקורית ושכדאי לרוץ קדימה עם האלטאה.

הגם שלאון המקורית היתה רכב נחמד מאד(ובהחלט מוצלח יותר מגולף 4 המקבילה), הצגת האלטאה לפני ולא אחרי הלאון 2 חרצה את גורלה של הלאון להיות בצילה של האחות הגבוהה והנאה יותר(לטעמי לאון 2 נראית קצת כמו אלטאה שפיל דרך עליה).

הפשלה הבאה היתה טולדו 3, שמיותר אפילו לציין מדוע נכשלה כל כך.

וטרם דיברנו על האקסאו, שהיא מיחזור של רכב שלא היה מבריק גם כ-A4 ועוד כהנה וכהנה כשלונות.

בקיצור, כשההנהלה מוגבלת בכוחה וביכולתה, התקציב מוגבל והאופטימיות ברצפה, למה כבר אפשר לצפות?

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
בנוגע לטיב הרכב אי אפשר לדעת (למרות שמדובר על ואג, יש מקום להפתעות?), אבל בנוגע למראה, אין כאן בשורה. עוד רכב משעמם למראה מתוצרת פולקסוואגן וגרורותיה.

זה לא שהיא מכוערת. אולי היא איכותית ומהנה לנהיגה? סה"כ מהפלטפורמה הנוכחית הוציאו מוצר לא רע. הפלטפורמה החדשה טובה יותר לפי מה שנראה מהמימוש של אודי.

emotion of motion

פורסם
זה לא שהיא מכוערת. אולי היא איכותית ומהנה לנהיגה? סה"כ מהפלטפורמה הנוכחית הוציאו מוצר לא רע. הפלטפורמה החדשה טובה יותר לפי מה שנראה מהמימוש של אודי.

שוב, היא לא מכוערת אבל אני מסכים עם קודמי פה. לאחר 7 שנים בדגם הנוכחי היית מצפה למשהו באמת חדש ולא שתיקח קווים מאיביזה ותשפר אותה. יש דעות לכאן ולכאן כמו לכל רכב, אני שמח שאני עם הדגם הנוכחי, מה שכן תחושה שלי שהמנוע והנתונים הטכניים יהיו אחרים ואולי חזקים יותר מדגם 2 של כיום.

פורסם

כל בעלי הלאון מאוכזבים לכאורה כי יש להם דיסוננס קוגניטיבי.

תנו לה לצאת לשוק, תראו אותה במציאות, תנהגו ואז תחליטו.

סה"כ היא נראית טוב (אם כי צפוי) ואולי היא גם מהנה, בטיחותית, חסכונית וזולה יחסית. עוד יש לה סיכוי להיות יפה ואופה ובעיקר קוסט-אפקטיבית.

emotion of motion

פורסם
כל בעלי הלאון מאוכזבים לכאורה כי יש להם דיסוננס קוגניטיבי.

תנו לה לצאת לשוק, תראו אותה במציאות, תנהגו ואז תחליטו.

סה"כ היא נראית טוב (אם כי צפוי) ואולי היא גם מהנה, בטיחותית, חסכונית וזולה יחסית. עוד יש לה סיכוי להיות יפה ואופה ובעיקר קוסט-אפקטיבית.

אני בעל לאון טרייה ואני מאוד מרוצה מהרכב שלי. יש לי 1.8 TSI DSG ולדעתי זה יופי של אוטו, בטח אחרי העגלה שהיתה לי קודם. אישית, אני חושב הדגם שלי יותר יפה מהחדשה ולא, אני לא מנסה לשכנע את עצמי כי פחדתי שהחדשה תהיה באמת פצצה ואני שמח לראות שהיא לא משהו לטעמי.

מה שכן ייתכן והנתונים הטכניים שלה יהיו חזקים יותר אם זה יהיה על בסיס A3 החדשה.

פורסם
אם יש לך דיסוננס, אתה לא תודה בזה, זו כל הנקודה.

אין לי אחי, לא התלהבתי ממנה בכלל מלבד הפרונוט שלה שהוא חמוד ופנסים משולשים. יחד עם זאת, אמרתי שייתכן והיא תהיה מבחינת מנוע חזקה יותר, אז מה אני לא אודה בזה?

לבריאות כל הרוכשים החדשים, אני נהנה מהרכב שלי, נקודה. אם זו תהיה עם מנוע חזק יותר אז מצויין, להחליף בכל מקרה אין לי כסף אז על איזה דיסוננס אתה רוצה לדבר איתי?

פורסם

אין לי אחים, רק אחות.

אני מנסה להסביר שזה טבעי שבעלי הליאון הנוכחית אומרים שהחדשה לא יפה או פחות יפה. זה לא אומר שזה נכון.

אני לא אוהב את זה שפוסלים אותה ומחליטים דברים כמו "לא יפה ולא אופה" לפי תמונה.

emotion of motion

פורסם
אין לי אחים, רק אחות.

אני מנסה להסביר שזה טבעי שבעלי הליאון הנוכחית אומרים שהחדשה לא יפה או פחות יפה. זה לא אומר שזה נכון.

אני לא אוהב את זה שפוסלים אותה ומחליטים דברים כמו "לא יפה ולא אופה" לפי תמונה.

מה זה אוהב, לא אוהב? זו דעה של אנשים וזהו.

אהבת את הרכב? לבריאות. תאמין לי אם הייתי חושב שהוא יפה הייתי אומר, אין לי שום בעיה עם זה ושום אגו להודות. יש תמונה, אנשים אמרו את דעתם, שלום ותודה. לא אוהב, לא צריך, אתה תגיד לאנשים איך להגיב או מה לכתוב?

פורסם
כן. להחליט שהרכב לא טוב לפי תמונה זה טיפשי.

הבנת הנקרא, מישהו אמר שהרכב לא טוב? תראה לי איפה כתבתי את זה, תצטט לי!

אמרתי שלא אהבתי אותו מבחינה עיצובית ודווקא המנוע שלו יכול להיות חזק יותר מהגרסה הנוכחית, אם כבר אז אמרתי בדיוק ההיפך שדווקא מבחינה טכנית הוא יכול להיות חזק יותר אבל מבחינת עיצוב חוץ ופנים לא התלהבתי. זה אומר שהוא לא טוב? עברית קשה שפה?

• תוכן חדש...