Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיר בפוקוס הפך להיות בלתי נסבל, ובהתחלה לא היה כזה בזמן האחרון ישלנו גם המון נסיעות במרכז אז הוא ממש בלתי נסבל האם נתן לעשות משהו בנידו?ן ( חשוב לציין שהרכב מהעבודה ) האם יש למישהו ניסיון בכך?

פורסם

באופן עקרוני כל כפול המצמד העיקרון שלהם דומה לידני , לכן ברגע שיחרור הברקס המחשב יודע והוא חושב שאתה מתחיל לנסוע ומתחיל לעבור לראשון לכן נוצר השרשור הבא עם טיפים מסופר דרור שיכול לעזור , פשוט תדמין משהוא קטן שיושב ומחליף לך מהלכים , והעיקרון הוא כמו גיר ידני , כולל זינוק בעליה , לפי הטיפים תבין שהברקס הוא כמו דוושת מצמד גם. בהצלחה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=436454

ואם שום טיפ לא עוזר תיגש לדעתי למרכז שירות שיבדקו את העניין

בארה"ב אגב יצאו שני עידכוני תוכנה הראשון טוב יותר ולדעתי גם קיים בארץ

פורסם

נסה לעדכן תוכנה אם יתנו לכם, אם הליסינג לא מוכן אולי כדאי לשלם בשביל זה למורשה. ויכול להיות שאתם רגילים לאוטומט ונוהגים בו לא טוב ?

אם היית מתאר בדיוק את הבעיה - יורד לסל"ד נמוך מידי? יכלנו להבין יותר טוב.

פורסם

davidf97,

אני מאחל לך הצלחה עם פתרון הבעיה :-D

אבל אני רוצה להזכיר לך שפעם כאשר הוצגה הבעיה הזו בדיוק זו הייתה התגובה שלך לאנשים שציינו אותה וממש תקפת

כל מי שלא כתב שפורד פוקוס זה הרכב הטוב ביותר שיש בשוק וכל רכב אחר אפשר לקרוע לגזרים ולזרוק לפח כהגדרתך:

"אני לא יודע אם אתם חולי פרקינסון או משהו אבל איזה ויברציות אתם לעזאזל מרגישים?!"

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=413758&page=6

בכל מקרה, אני חס וחלילה לא מתכוון להקניט אותך, אבל אני חושב שזה לקח לכולנו לא להיות בטוחים כל כך בשום דבר ולא למהר לקפוץ ולצאת בהצהרות חד משמעיות והחלטיות כל כך... יש יתרונות וחסרונות בכל דבר.

בהצלחה.

פורסם

ניסית לפנות לקצין רכב או לנציג של חברת ליסינג בחברה שלך?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אם אתה מרגיש שיש הרעה משמעותית בהתנהגות שלו אז בהחלט מומלץ להכניס אותו למוסך לבדיקה.

קודם כל יבצעו לך עדכון תוכנה לגיר ולמחשב ניהול מנוע, ואולי גם יאבחנו תקלה בלי קשר.

אני לא יודע איך זה בכפול מצמדים, אבל בקורולה עם מצמד יחיד היה צריך לעשות איפוס לקלאץ' כל 15-20K.

יש לקלאץ' נקודת הפרדה שבמשך הזמן משתנה (כשקלאץ' נשחק), וצריך היה ללמד את המחשב את הנקודה הזאת מחדש,

אחרת הוא היה נוהג כמו נהג בשיעור נהיגה - מקפיץ קלאץ', רעידות בזינוק, חבטות בהעברות וכו'.

אני עם 20K על הפוקוס ולא מרגיש הרעה משמעותית. לפעמים הוא ממש מתחרפן לזמן קצר, וזה עובר לו..

בינתיים אני חי עם זה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אני מסתקרן לדעת איך התיבה של פורד תזדקן יחסית ל DSG ואם גם הם יאריכו אחריות ל 5 שנים

כרגע באוקטביה אחרי שני "כיולי" תה"ל ומתקרב בצעדי ענק לתיקון שלישי (הראשון ב 60 אלף, השני יותר קל ב75 ועכשיו ב 80 )

התיבה "נקשה" של את כל הפקק צפונה אתמול על כביש שש, ייתכן והחום הקשה מוסיף לזה?

ימים יגידו:roll:

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
davidf97,

אני מאחל לך הצלחה עם פתרון הבעיה :-D

אבל אני רוצה להזכיר לך שפעם כאשר הוצגה הבעיה הזו בדיוק זו הייתה התגובה שלך לאנשים שציינו אותה וממש תקפת

כל מי שלא כתב שפורד פוקוס זה הרכב הטוב ביותר שיש בשוק וכל רכב אחר אפשר לקרוע לגזרים ולזרוק לפח כהגדרתך:

"אני לא יודע אם אתם חולי פרקינסון או משהו אבל איזה ויברציות אתם לעזאזל מרגישים?!"

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=413758&page=6

בכל מקרה, אני חס וחלילה לא מתכוון להקניט אותך, אבל אני חושב שזה לקח לכולנו לא להיות בטוחים כל כך בשום דבר ולא למהר לקפוץ ולצאת בהצהרות חד משמעיות והחלטיות כל כך... יש יתרונות וחסרונות בכל דבר.

בהצלחה.

לפעמים טועים :| תודה שעשית לי נוסטלגיה :-o

• תוכן חדש...