Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה ספייס ורסו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתעניין ברכישת טויוטה ספייס ורסו.

רציתי להתעניין למי שיש את הרכב לגבי תא המטען.

האם תא המטען מספיק גדול בשביל להכניס עגלת תינוק, בהתחשב שתא המטען ישמש לדברים נוספים ולא רק לעגלת תינוק?

האם נכנסים קניות סופר ביחד עם עגלת התינוק בתא המטען?

אני מסתכל על סיטואציה בה המושב האחורי תפוס על ידי מבוגר ותינוק, כך שלא ניתן לקפל את המושב האחורי?

זה הדבר שמפחיד בקניית הרכב והייתי שמח לקבל חוות דעת של אנשים שנמצאים בסיטואציה הזו?

בנוסף, האם רכב של 1.3 עם 99 כ"ס הוא רכב מספיק חזק לטפס עליות על בסיס יומי?

תודה לכל העונים.

פורסם

תא המטען של הספייס ורסו די גדול ואין בעיה להכניס לתוכו עגלת תינוק ממוצעת פלוס ציוד.

מבחינת כוח, הרכב די סביר ואני לא חוקב שתהיה בעיה לעלות איתו עליות. אלא אם אתה עולה כל יום מהבקעה למצפה שלגים בחרמון, עם ארבעה נוסעים, נגרר ומזגן במקסימום עוצמה. הבעיה היחידה היא שאם תתעקש לשמור על קצב מהיר בעליות תגלה שתא הנוסעים הופך לרועש, בגלל הגיר הרציף.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה,

יש איזה סיכוי שמישהו יכול להעלות איזו תמונה של עגלה בתוך תא המטען של הטויוטה ספייס ורסו?

פורסם

אם יש לך כבר עגלה, פשוט תגיע איתה לאולם התצוגה, ותבדוק בעצמך. תבוא גם עם סלקל, ותשב לידו במושב האחורי. תעשה מה שרוב האנשים לא עושים, משום מה: בדיקות התאמה לפני הרכישה.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

תודה על התמונה.

הייתי שמח להגיע לאולם התצוגה עם עגלה, עם סלקל ועם כל מה שאפשר אם היה לי כזה.

אין לי אפשרות להשיג עגלה גם מהסביבה הקרובה, ולכן חשבתי שאולי תמונה של עגלה בתא המטען יכולה לעזור לי לקבל את ההחלטה.

פורסם

יש לנו ספייס כבר חצי שנה אחלה אוטו. עליות לירושלים על בסיס יומי, אבל חייבים נסיעת מבחן בעלייה כי התחושה עם הגיר הרציף אכן רועשת. חסכוני מאוד וצריכת דלק נמוכה.

לגבי תא המטען- לדעתי עגלה+סופר גבולי ביותר. העגלה תופסת את רוב תא המטען (ללא קיפול מושבים). סופר שבועי לא נכנס בשום אופן.

אכן מומלץ לעשות מאמץ ולהשיג עגלה בכל זאת- חובה לבדוק בשטח אם משמעותי לך.

פורסם

כשרק התחיל השיווק של הדגם הזה, באולם תצוגה, הנציגים שמו שלוש מזוודות גדולות בתוך תא מטען להמחשה. אומנם זה לא עגלה אבל הם נכנסו בקלות. שים לב, בדגם המאובזר יותר, אם אני לא טועה, יש ריצפה כפולה ואפשר להגדיל את נפח של תא המטען ע"י הורדת התחתית למטה

פורסם
כשרק התחיל השיווק של הדגם הזה, באולם תצוגה, הנציגים שמו שלוש מזוודות גדולות בתוך תא מטען להמחשה. אומנם זה לא עגלה אבל הם נכנסו בקלות. שים לב, בדגם המאובזר יותר, אם אני לא טועה, יש ריצפה כפולה ואפשר להגדיל את נפח של תא המטען ע"י הורדת התחתית למטה

בדגם הפחות מאובזר הריצפה הזו לא נמצאת, ולכן יש שם את הגודל המקסימלי.

יש לי את רכב כזה כבר חצי שנה, והוא טוב מאוד לדעתי.

עגלה תיכנס, אבל לא יישאר הרבה מקום לשקיות. במקרה הזה אפשר להוריד את אחד המושבים ולקבל עוד שטח.

המנוע מספיק חזק, ואני לא חושב שצריך לחשוש מזה שיש לו נפח של 1.33 "בלבד". המשקל של הרכב נמוך יחסית. הבעיה היא שאם תרצה ליסוע מהר בעלייה - התינוק עשוי להתעורר.. :|

כאן אפשר לקרוא סקירה שכתבתי על המכונית.

פורסם

תודה לכל העונים.

MBP, קראתי את הסקירה שלך עוד לפני שפתחתי את הדיון ואכן סקירה מעולה שעושה חשק גדול להיכנס לאחד מאולמות התצוגה, ולשלם עבור הרכב.

עשיתי נסיעת מבחן ברכב, התרשמתי ממנו לטובה, סוחב יפה גם בעליות, עם שלושה אנשים ומזגן בעוצמה גבוהה.

דרך אגב, לאלה שחושבים שהרכב קטן מדי עבור עגלה + קניות, יש איזו המלצה אחרת לרכב משפחתי אמין באותו סכום כסף בערך?

ושוב תודה לכולכם.

• 7 שנים מאוחר יותר...
פורסם
סליחה על ההקפצה אחרי 8 שנים
מה אתה אומר על הרכב. אני בדיוק מחפש את הרכב הזה.
יצא לי להתנסות יומיים עם הרכב, חדש לגמרי, ומאד הפריע לי הגיר הרציף, או יותר נכון הרעש שהוא מפיק בכל עת, לא רק כשהרכב מתאמץ.

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תוכן חדש...