Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכל חברי הפורום

רציתי את דעתם בקניית אוטו מסחרי בסגנון סיטרואן ברלינגו (אותו צורה) חשוב מאוד שהתיבת הילוכים תיהיה אוטומטית והתקציב הוא עד 35000

כשאתם מייעצים על אוטו מסויים אני רוצה לדעת גם למה

תודה רבה ושוב ערב טוב

פורסם

קנגו בנזין זה הרכב המסחרי היחיד עם גיר אוטומטי בתקציב שלך.

אין ברלינגו\פרטנר\דובלו\קונקט עם גיר אוטומטי.

הדבר היחיד שיש חוץ מקנגו, זה פולקסוואגן קאדי דיזל אוטומט, אבל הוא יקר יותר בצורה משמעותית.

תפתח לוח יד 2 (או תלחץ על הלינק שלי) ותראה מה יש למכירה.

http://www.yad2.co.il/Cars/Truck.php?AreaID=&ModelID=72&SubModelID=537&FromYear=&UntilYear=&Auto=1&fromPrice=&untilPrice=&Info=

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יש בסביבה הקרובה שלי רכב כזה, ויוצא לי לנהוג עליו מפעם לפעם.

מודל 2006, עשה כ 210 אלף קילומטר.

יד ראשונה.

מטופל במורשה לפי הוראות היצרן כל 30.000 קילומטר.

בגדול, אמין למדי.

הוחלפו שסתומי גיר באיזור 150 אלף ק"מ, הוחלף אלטרנטור והיו עוד כמה תקלות סבירות לקילומטרז' שעבר.

מתפקד ונוסע בסדר גמור, עם התנהגות אופיינית של הגיר (כלומר לא הכי חלק ). מתחילים לראות קצת סימני בלאי, כמו כמה פלסטיקים שבורים, רעשים וזמזומים מתא הנוסעים וכו'.

צריכת דלק באיזור 1 ל 11.

זריז ושקט מדגם טורבודיזל, אבל לא בהפרש משמעותי.

וכמובן שזו האופציה היחידה למסחרית אוטומטית בתקיב נמוך.

• תוכן חדש...