Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

בימים הקרובים אני מתוכנן לעשות שידרוג למערכת שלי.

כדי לחסוך בקסיפורים אני פשוט ארשום מה יהיה המצב לאחר השדרוג.

אז ככה: זוג סאבים של גראונד זירו מוגברים על הייפוניקס, מגבר 4 ערוצים של אימג' דיינמיקס Q450 שמוציא 75RMS ב4 אוהם לערוץ ומקצת חומר שקראתי לגביו בימים האחרונים אמור להוציא גם קצת יותר, HU אלפיין 9887 קבל של סאונדסטרים 3F. הדלתות אמורות לקבל איטום עם דיינמיט שמחכה להן.

בגדול יש לי גם רמקולים אחוריים שאני יכול להגביר אבל אני מתכנן להוציא אותם מהרכב סופית.

הסוג מוסיקה שאני שומע בד"כ הוא שחורה,האוסים ואלקטרונית.

בכל מקרה הכוונה היא לעבור להגברה אקטיבית . עד עכשיו היה לי סט של מורל דוטק שהרגשתי שלא היה אגרסיבי מספיק מבחינתי, שמעתי סטים של הרץ (היי אנרג'י XL וגם לא XL) והסאונד היה נשמע לי יותר בסגנון שאני מחפש.

אני בטוח שיש פה חברים עם ניסיון הרבה יותר גדול משלי בעבודה אקטיבית וגם בכלל בתחום, ואני רוצה לשמוע אפשרויות לסטים שכדאי לי לשמוע ולבדוק, אפשרי גם להרכיב טוויטר ווופר משני סטים שונים אם יש לכם שילובים שיישמעו טוב, אחרי הכל אני לא עומד להשתמש בקרוסים.

תודה על העזרה!

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

אגב אני לא יכול לערוך אז אני אוסיף שאני פתוח ליד שנייה ואפילו מעדיף יד שנייה ככה שאוכל למצא משהו ברמה גבוהה יותר, והתקציב שלי די גמיש.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

פורסם

אם אתה עובד אקטיבי אתה לא צריך סט

אלא חלקים ניפרדים ,מידבאס +טוויטר.

חפש בפורום מכירה עסקה טובה ושאל בפורום

קח בחשבון שללא תקציב לא ניתן לתת לך יעוץ יותר פרטני.

פורסם

תודה על התגובה.

ואני יודע שאני לא צריך סט, אבל גם סט יכול לבוא בחשבון מבחינתי אם הוא יעשה את העבודה (מקסימום אני לא ארכיב את הקרוס).

והתקציב הוא סביב ה+-1000 (:wink: ברור שאני אשמח לצאת בנזק כמה שיותר קטן) אבל הכי חשוב לי שייתן תוצאה טובה ככה שגם אם יהיה נחוץ אפשר לחרוג מעט.

פורסם

על שילוב כזה לא שמעתי, היה לי דוטק עד היום, ויצא לי לשמוע את ההרץ כמה פעמים והאופי של הסאונד שונה לגמרי, גם הטוויטר של המורל היה תמיד פחות חד. עוד מישהו התנסה עם שילוב כזה (מידבאסים של הרץ וטוויטרים מורל).

פורסם

שמעת אצלי ברכב מידבאס של פוקאל וטוויטר של מוראל, בסגנון המוזיקה שאתה שומע זה דווקא שילוב טוב.

אבל דגש שאם כבר אתה בוחר לשלב טוויטר של מוראל אז המינימום הוא הmt 23 ולא מתחתיו.

פורסם

מור אצלך זה המורל פיקולו לא?

הוא באותו סגנון של הMT23?

פורסם

כן אצלי זה הסופרימו פיקולו.

אין לי שמץ איך להשוות אותו לmt 23, אבל הוא בדיוק הסגנון של מה שאתה מחפש, הטוויטר הזה יכול לרדת נמוך וכך מפצה על חוסר של מיד ריינג' במערכת של 2 חלקים (זאת גם הסיבה שבחרתי בו), הבעיה היא שהוא דיי גוזל לך את כל התקציב גם כמשומש.

אבל אני חושב שאם כבר אהבת את הסגנון של ההרץ אז יתאימו לך יותר הטוויטרים שלהם, המוראל דיי עדינים וחמים ולפי מה שאמרת לי שאתה מחפש זה לא זה.

פורסם

דווקא יש אצלנו בצפון את אדי עם הלאון השחורה ששידך בדומה אלייך למידבאסים של הmlk אבל את הפיקולו גם (ממנו לקחתי את הרעיון) התוצאה מעולה.

אבל שוב זה תלוי בטעם ובכיוון, אני גם מרוצה מאוד מהשילוב אצלי בסגנונות שפותח השרשור ציין אבל מצד שני במוזיקה יותר ווקאלית ועם כלי נגינה אני לא מרגיש את הפירוט מספיק ונוכחות של כלי פריטה\נשיפה, מכאן הרצון החזק שלי לעבור ל3 חלקים וגם בגלל זה פרסמתי כרגע את הפיקולו.

לאלקטרוני ושחורה הוא מצויין וגם יכול להגיע לעוצמות קול טובות.

פורסם

חיברתי המון שילובים של טוויטרים לסט, הmt-22 הרגיש לי יותר קשור מה mt-23

למרות שהאחרון יותר איכותי, הוא עדין ולא מתחבר.

עם הנסיון שלי הסט נשמע הרבה יותר טוב באקטיבי

ורוב האופי שלו הוא בוויסות של הוופר עם הטוייטר.

תוכל לחפש גם היי אנרג׳י ולאו דווקא xl.

BMW E36 328------Pioneer p90rs

Eton PA800.4 + PA 560.2 + ECC 1200.1

Audio Development Double W600 + Double VIPERA F8

Audio Development MM4 +MM1

פורסם

כולכם הלכתם לכיוון טוויטר של מורל בגלל סיבה מסויימת?

הטוויטרים של ההרץ(היי אנרג'י או היי אנרג'י XL) לא ייתנו לי תוצאה טובה? יצא לי לשמוע את הסטים האלה, לא בעבודה אקטיבית אוליי אבל הם היו נשמעים ממש טוב בעניי.

לא יודע בידיוק איך להסביר את עצמי אבל אני מה שאני מחפש בערך זה טוויטר שיהיה מורגש/מפורט ושיהיה חד.

פורסם

לא ההייתי הולך על הטוויטרים של מורל ,חלשים יחסית (הרסתי כבר 3 זוגות) לפי מה שהבנתי אתה מחפש כח מורל מצטיינים בסאונד לא דווקא הסאונד שאתה מחפש לדעתי אתה צריך טוויטרים לא ממשי בעלי הספק גבוה רק זוג מורל פיקולו זה 1000 שקל שזה כול התקציב שלך . תחבר 2 סטים של טוויטרים מקדימה עם וופר של הרץ ותעוף לשמיים תקבל את מה שאתה מחפש .

פורסם

זה נכון שאני מחפש גם כוח, אחרי הכל עם הסאבים שיושבים אצלי אני חייב קומפוננט קידמי חזק.

אבל אני מחפש גם איכות וצליל חד ומפורט (בגלל זה הבאתי עכשיו את ה9887 שייתן לי אופציה לאיכות גבוהה).

2 סטים של טוויטרים? כבר שמעתי כמה התקנות חזקות עם טוויטר 1. אני חשבתי להתחיל עם טוויטר 1

(אלא אם זה באמת לא אמור להספיק) ,אבל ברמה טובה ומידבאסים אגרסיבים יותר משהיו בדוטק(אם אפשר אפילו הרבה יותר אגרסבים) כי הם ממש נעלמו לי.

• תוכן חדש...