Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על וולוו S80T6 1999

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

מה אתם חושבים על הרכב הנ"ל?

איך האמינות שלו במידה ומוצאים אחת שמורה ומטופלת כראויי?

האם הוא מגיע טווין טורבו? או שזה רק בדגמים החדש?

מאיזה שנה היא מגיעה עם גיר טיפטרוניק?

איך האוטו בהשוואה

ל אודי A6?

במוו 528? תכלס אני חושב עדיף את הבמוו, אבל באוטו מחיר כמו הוולוו היא תיהיה שנתון נמוך יותר , 97? ובטח הביטוח שלה כפול וכך גם עלויות האחזקה האחרות.

מה לגבי אופל אומגה? שהיא תיהיה בטח הכי חדשה מכולן? מודל 2000-2001?

כל הצעה תתקבל בברכה.

תודה.

=========================================

SILVER GT99

http://pic.hevre.co.il/UserAlbum.asp?uid=533D1E2E264446D48118FF4BF6F82A9A&alid=193177

פורסם
אחי שי לי וולבו שנת 90 וזה האוטו הכי אמין ובטוח שקיים אז אם אתה שואל איך המותג לא מאכזב בכלל

בדרך כלל אני לא אוהב להעיר אבל התגובה הזו מכריחה אותי להגיב ...

אולי תסביר לי במחינת דקדוק של כיתה ח' מה זה אמור להביע ?

"אחי שי לי" !! מה זה ??

ומה ה-שי לי הזו ?? שלי התכוונת או מה ?

ומה הקשר בין וולבו שנת 90 לS80 T6 ??

סליחה אבל לא יכולתי לעבור על זה בלי תגובה כי ההודעה שלך מלאה בשטויות .. וטעויות .

לגופו של עניין , ה S80 T6 מכונית נהדרת עם המון כוח זמין בכל מצב

ההתנהגות שלו שונה מה S80 הרגילה אבל אתה עדיין לא באוטו ספורטיבי

ההגה שלו קל מידיי ועם שטח מת רב יחסית ( לפי דעתי )

מבחינת בטיחות אני מאמין שהמותג מגדיר את עצמו טוב בעניין הזה .

המרווח מאחור לא הכי טוב לשלושה מבוגרים - לא יודע איך יוצא לוולבו כך אבל גם ב 960 המושב האחורי לא מספיק ל 3 מבוגרים שזה דיי עלוב למכונית בגודל הזה .

ביטוח אני לא לא יודע אבל מחירי הטיפולים גבוהים יחסית ולמרות שאם אתה קונה רכב מהקטגוריה הזו אז אתה בטח יודע שגם הוצאות הדלק יהיו גבוהות יחסית .

נ.ב. האוטו עם טורבו אז לפי מה שזכור לי טורבו שובק חיים אחרי זמן מה 120 אלף קילומטרים או משהו בסגנון .. אלא אם הטורבו הוא LPT שזה אומר בלחץ נמוך אז חייו ארוכים יותר בגלל הלחץ הנמוך .

במקרה זה אני לא יודע איך הלחץ אבל תברר בעניין כי הוצאה של החלפת טורבו היא עסק יקר .

פאדי

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

אוקיי תודה לכולם.

לגבי דלק, זה לא ממש קריטי, לא מדובר ברכבים חיסכוניים.

לגבי טורבו ששובק חיים ב 120K הכל תלויי ביחס שהוא מקבל, אם נותנים לו להתקרר כמו שצריך אחרי נסיעות ומשתמשים בשמנים איכותיים וכו' הוא יחייה הרבה מעבר לזה.

SILVER GT99

http://pic.hevre.co.il/UserAlbum.asp?uid=533D1E2E264446D48118FF4BF6F82A9A&alid=193177

פורסם

תשמע ... מה אתה עוד רוצה לדעת ?

אתה לא מצפה שמישהו יתחיל לכתוב לך השוואה בין כל מכונית ומכונית בכל הפרטים !

מה חשוב לך ?

בעיקרון הוולבו מצטיינת בבטיחות גדולה ופאר במחיר קטן יחסית למתחרות שהזכרת ( סידרה 5 וA6 )

מה שגם אתה מקבל הרבה יותר כוח במחיר הוולבו שאין סיכויי שתקבל במתחרות האחרות

מצד שני סידרה 5 מציעה חווית נהיגהאחרת ! הנעה אחורית והתנהגות מצויינת .

בפאר הבימר מנצחת וגם האודי את הוולבו אבל תוספת המחיר לא מצדיקה את זה .

האופל אומגה היא גם אופציה טובה עם מחיר קנייה נמוך ואיכות לא רעה אבל החיסרון הגדול שלה הוא הטיפולים והשירות הדפוק שתקבל ממוסכי UMI !

הכל תלוי ... אז תכתוב מה אתה צריך . מה הקריטוריונים שלך בגדול וננסה לעזור ככל האפשר.

פאדי

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם
אוקיי תודה לכולם.

לגבי דלק, זה לא ממש קריטי, לא מדובר ברכבים חיסכוניים.

לגבי טורבו ששובק חיים ב 120K הכל תלויי ביחס שהוא מקבל, אם נותנים לו להתקרר כמו שצריך אחרי נסיעות ומשתמשים בשמנים איכותיים וכו' הוא יחייה הרבה מעבר לזה.

תראה, מדובר במכונית מאד חזקה, אמינה בכפוף לטיפול קפדני, ולא סולחת אם מחפפים.

במקרה שהולך טורבו או בית מצערת או כמה חיישנים ביחד במערכת הדלק, אפשר להגיע גם לחשבון מוסך של כ-40000 ש"ח.

לכן:

המכונית מומלצת - אך ורק אם יש הסטוריית טיפולים (מלאה) מצורפת.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני אישית חולה על מכוניות אמריקאיות אמרתה שאן בעייה של דלק אז אולי תנסה גם מנועים חזקים היתי ממליץ על קרייזלר 300 והדגמים החדשים שאני לא זוכר את השמות בידיוק.

מקוה שעזרתי

פורסם
אני אישית חולה על מכוניות אמריקאיות אמרתה שאן בעייה של דלק אז אולי תנסה גם מנועים חזקים היתי ממליץ על קרייזלר 300 והדגמים החדשים שאני לא זוכר את השמות בידיוק.

מקוה שעזרתי

אם כבר אמריקאי אז כמו שצריך!!= קאדילק סוויל sts שנת 200+

מנוע 4800 8 צילינדרים עוצמה ופינוק ללא פשרות

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

תודה לממליצים על אמריקיות, כרגע יש לנו אחת.. ואהמת נמאס מאלטרנטורים שנגמרים כמו גרעינים, נמאס מפלסטיקים מקרקשים ונמאס מ UMI...

וזה עוד דבר נגד אופל אומגה..

SILVER GT99

• תוכן חדש...