Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה לכל המגיבים זה עוזר , למרות שעברו כבר כמה ימים יש עדין למצוא קצה חוט ופה אני צריך את העזרה שלכם אם אתם מכירים משהו שמחזיק מלאי של חלקים למיני או לרכבים אחרים שאתם חושדים שיכול להיות לו יד בעניין אני מבטיח שאני יבדוק את הנושא בחשאיות מוחלטת ובלי קשר יבוא על שכרו 054-6780310 אלירן

מיני מיינור נגנבה כל היודע דבר ליצור קשר בבקשה

פורסם
תודה לכל המגיבים זה עוזר , למרות שעברו כבר כמה ימים יש עדין למצוא קצה חוט ופה אני צריך את העזרה שלכם אם אתם מכירים משהו שמחזיק מלאי של חלקים למיני או לרכבים אחרים שאתם חושדים שיכול להיות לו יד בעניין אני מבטיח שאני יבדוק את הנושא בחשאיות מוחלטת ובלי קשר יבוא על שכרו 054-6780310 אלירן

אם יש לך קשרים בכפר חווארה שווה לבדוק שם (רצוי לא לנסוע לשם לבד) יש שם גנבים מדופלמים שתמורת תשלום יבררו .

גם בכפר קאסם הייתי בודק גם שם מתגוררים לא מעט גנבי רכב ידועים לשימצה .

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

ראיתי היום את זה:

שווה לבדוק.

בהצלחה בחיפושים אחרי הרכב! רכב יפייפה, מקווה שימצא מהר!

Float like a Cadillac, sting like a Beamer

פורסם

בהצלחה בחיפוש

אולי כדאי ללמוד לקח מהמקרה ולהתקין מערכת איתור שקטה?!

במקום העבודה הקודם שלי עושים התקנות של מערכות איתור, יונתן 052-2497250

זה שאתה נושם לא אומר שאתה חי.

פושעים ניזונים מסלחנותה של החברה הסובלנית.

פורסם
בהצלחה בחיפוש

אולי כדאי ללמוד לקח מהמקרה ולהתקין מערכת איתור שקטה?!

במקום העבודה הקודם שלי עושים התקנות של מערכות איתור, יונתן 052-2497250

אני כבר אמרתי לא פעם לאנשים אל תיקחו צאנס, אל תחכו ואחרי זה תצטערו. תתקינו כבר היום מערכת איתור של פוינטר או איתוראן ואזעקה שקטה ובנוסף לגיבוי אזעקת ביפר.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

אני בהלם! איזו בעסה, כאב לב גדול! אני ממש מקווה שתמצא אותה, אני אפקח עיניים!

עוד הייתי כאשר השקת אותה לא מזמן.. :cry:

פורסם

מקפיץ עבר שבוע מאז שגנבו לי את המיני,

אני פונה אליכם בבקשת עזרה בידיעה שלא נשאר הרבה זמן תנסו לגשש כל פיסת עזרה תעזור אפילו השרארות , רעיונות , מה לעשות יעזרו, תודה מראש.

054-6780310 אלירן

פורסם

אלירן ,

תנסה בכל הכח בכל מדיה שתוכל .

תעשה שיתוף בפייסבוק - כל יום עם תמונות.

ראיתי את המודעה ביד 2 - זה גם יעזור לך אני מקווה.

אם תצטרך שנשתף צור קשר בפרטי.

אני מכוון תמיד אל הירח - מקסימום אפגע בכוכב . .

[size=6"[color="black:snipersmi :snipersmi ][/color]][/size]

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • שנה מאוחר יותר...
פורסם

עברה יותר משנה מאז שהמיני שלי נגנבה זה הזמן אם מישהו שומע על חלקים שמוצעים למכירה או משהו בסגנון מי שיעזור וימצא הרכב בשלמותו יקבל 000, 10 ש"ח אם יימצא את השלדה והמרכב יקבל סכום נאה תודה על עזרה.

הפלאפון שלי 052-7003130 אלירן

פורסם
עברה יותר משנה מאז שהמיני שלי נגנבה זה הזמן אם מישהו שומע על חלקים שמוצעים למכירה או משהו בסגנון מי שיעזור וימצא הרכב בשלמותו יקבל 000, 10 ש"ח אם יימצא את השלדה והמרכב יקבל סכום נאה תודה על עזרה.

הפלאפון שלי 052-7003130 אלירן

פרסם בעיתון מקומי ואח"כ בעיתון פלשתנאי.

מכיר לפחות אחד שתוך 24 שעות מהפרסום קנה את הרכב בחזרה.

שלמה דן גדרון

פורסם

ע"י קניה חזרה של רכב גנוב אתה מזין ומעודד את הגנבים הבאים. בנוסף לכך זה לא נראה לי רלוונטי כמעט שנה וחצי אחרי הגנבה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
ע"י קניה חזרה של רכב גנוב אתה מזין ומעודד את הגנבים הבאים. בנוסף לכך זה לא נראה לי רלוונטי כמעט שנה וחצי אחרי הגנבה.

אז מה עדיף לוותר ולהשאיר את הרכב בידיי הגנבים ללא ניסיון לפדות אותו מהם?

גם ככה הוא מציעה פרס כספי .

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

• תוכן חדש...