Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני הזמנתי סוזוקי ספלאש הדגם הידני החדש שילמתי מקדמה התקשרו אליי שהאוטו בארץ. ב26.6 העברתי את כל הכסף ואמרו לי תקבל את האוטו עד 14 ימי עסקים. ימי עסקים זה כולל את ימי שישי כי הסוכניות עובדות בשישי לא? אני דיי לחוץ מהעניין שהעברתי את כל הכסף ובינתים לא יצרו איתי קשר יש מצב שהסוכניות עושים בעיות? מה לעשות ?

פורסם

אני לא חושב שיום שישי נחשב ליום עסקים.

גם אם הסוכנויות עובדות בשישי זה לא קשור לכל עניין הרישוי והשחרור מהבונדד.

בלי שום קשר, אין לך מה לדאוג מסוכנויות יבואנים רשמיות.

פורסם

גם אם מחשיבים את ימי שישי - עדיין לא עברו 14 ימי עסקים.

אתה תמיד יכול להרים טלפון אם אתה רוצה לישון בשקט בלילה - אולי עוד תופתע.

אני ניסיתי למכור את הרכב הישן שלי בזמן שהמתנתי לרכב החדש. מישהו התקשר ביום רביעי ואמר שהוא מגיע למחרת עם כסף.

קצת נלחצתי, מכיוון שידעתי שיש לי הרבה נסיעות מחוץ לעיר בסוף השבוע והחלטתי להרים טלפון לסוכנות ולשאול מה המצב.

הסוכן אמר שהרכב מוכן ואמור להגיע בראשון-שני, אבל 'הוא ינסה לסדר הובלה למחר'.

למחרת על הבוקר קיבלתי טלפון שהרכב הגיע לסוכנות (והרכב הישן אכן נמכר כמה שעות מאוחר יותר 8)).

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

• תוכן חדש...