Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעה בנתיב השמאלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סתם סיפור שכזה. נסעתי לפני כמה צפונה בכביש 6 , הייתי צריך להגיע לחיפה.

ואני בכיף שלי, נוסע בנתיב הימני לאט לא מפריע לאף אחד. באיזהו שלב עוקף אותי אוטובוס. קלטתי אותו שהוא היה בנתיב השמאלי - בכל זאת אוטובוס זה דבר גדול. עכשיו הוא הספיק להתרחק איזה קילומטר, ואני עדיין רואה אותו זה כביש מרווח. בינתיים, עקפה אותי גם ניידת משטרה. ואני רואה שהיא מתקרבת לאוטובוס, וההוא בכלל אסטרונאוט, המשיך לנסוע. בנתיב השמאלי.

כעבור עוד כמה שניות ראיתי את הניידת לבסוף עוצרת אותו בצד.

לא ידעתי אם לרחם או לשמוח או להצטער על הטמבל הזה. אבל מה שכן - הייתה לי הרגשה שזה הולך לקרות אז שמרתי מרחק - כשניידת משטרה עוצרת מישהו היא יכולה לעשות את זה באמצע הכביש אם בא לה.

פורסם
אחד הנדירים, ניידת משטרה עוצרת אוטובוס?:lol:.

דווקא ראיתי שוטר על אופנוע עוצר אוטובוס בגעתון בנהריה (אחד הרחובות העמוסים בצפון), באמצע הרחוב.

פורסם

טוב מאד...

אין לי בעיה שאנשים יסעו בשמאלי (כן למרות שזה אסור אבל מה לעשות צריך להיות מציאותיים פה בישראל) אבל הבעיה שלי מתחילה עם אנשים "מעופפים" שאין להם מודעות לסביבה שלהם, אתם רואים שרכב מגיע במהירות מאחוריכם, תפנו לו את הדרך!

לא להתנחל שמה כי אתם לא יודעים לעבור נתיבים או להגיד "אוי כמה רגוע הנתיב הזה אני אמשיך פה כל הדרך על 110 אני בטח לא מפריע לאף אחד"... את אלה באמת צריך להרוג.

פורסם

בלי קשר לנאמר- שתדעו שמבחינת חוק תעבורתי, בכביש בין עירוני/מהיר מותר לנהג אוטובוס לנהוג לכל היותר בנתיב השני מימין. לשון החוק: אסור לאוטובוס לעקוף רכב שנמצא בנתיב עקיפה. כלומר אסור לאוטובוס להכנס בכלל לנתיב שהוא לא הימני ביותר או השני מימין.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כל הכבוד לשוטרים. זו באמת תופעה מעצבנת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

זה מעצבן?

כביש החוף לכיוון צפון, העיקול המפורסם ליד M-הדרך - משאית פול טריילר מחליטה לעקוף אוטובוס של יונייטד טורס.

הכל טוב ויפה חוץ מזה ששניהם מוגבלים אלקטרונית.

את הרייס המפגר הזה הם סירבו להרפות עד לגשר נחל אלכסנדר.

אני פשוט לא מבין את זה, אחד הדברים שמלמדים בדרך לרישיון משא כבד זה שהימני זה החבר הכי טוב שלך, ובאופן מפליא ברגע שעולים על משאית שוכחים הכל.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

ומה דעתכם פה, על אלה שכל הזמן רק עוקפים ולא חוזרים ימינה ? אתה נוסע בצד ימין, מגיע לרכב איטי ורוצה לעקוף, אבל כל הזמן יש איזה רכב שמתקרב אליך בנתיב השמאלי ולא מרשה לך לצאת. צופרים לך אם חס וחלילה נדחפת בכל זאת. כאילו שאתה נהג סוג ב', נחות, שאין לו זכות עקיפה. כשאני נמצא בשמאלי, אני תמיד עושה כבוד למי שרוצה לצאת לעקיפה. הוא לפני, וזאת זכותו המלאה.

מה אתם רוצים מהברקסים האומללים ??

פורסם

לא הרבה יודעים, אבל לאוטובוס ומשאית אסור לנסוע בשמאלי כשיש שלושה נתיבים. יכול להיות שעל זה הוא קיבל את הדוח... ההגדרה היא שאסור לרכב כבד לעקוף רכב אחר שעוקף...

We are the Human Race

פורסם

סביב צומת יגור בסביבות 6-6.30 בבוקר קיים טירוף,כמעט כל פעם אני נעקף על ידי משאיות דלק ושאר המובילים הכבדים שפשוט טסים על הכביש ואני נוסע על 90-95 קמ"ש.

Talbot Horizon->Seat Ibiza->Mazda 121->Toyota Yaris->Toyota corolla->Toyota Runx->Honda Civic--Mazda3 2.0 Spirit

פורסם

אני נוסע הרבה על כביש החוף לכיוון דרום ונתקל בתופעה המרגיזה הזו כל הזמן.

אולי באמת צריך לתת קנס למי שעושה את זה והם יתחילו לפחד.

כמה אפשר להבהב , לצפור ואחר כך לעקוף כי נמאס כבר?

פורסם
בלי קשר לנאמר- שתדעו שמבחינת חוק תעבורתי, בכביש בין עירוני/מהיר מותר לנהג אוטובוס לנהוג לכל היותר בנתיב השני מימין. לשון החוק: אסור לאוטובוס לעקוף רכב שנמצא בנתיב עקיפה. כלומר אסור לאוטובוס להכנס בכלל לנתיב שהוא לא הימני ביותר או השני מימין.

לא הרבה יודעים, אבל לאוטובוס ומשאית אסור לנסוע בשמאלי כשיש שלושה נתיבים. יכול להיות שעל זה הוא קיבל את הדוח... ההגדרה היא שאסור לרכב כבד לעקוף רכב אחר שעוקף...

לאוטובוס או לרכב מסחרי/עבודה מעל 3.5 טון, אסור לעקוף רכב עוקף אחר, גם אם יש מעל שני נתיבים באותו כיוון נסיעה.

לדוגמא: כאשר קיימים 3 נתיבים - רכב א' נוסע בנתיב ימין, רכב ב' עוקף רכב א' דרך נתיב האמצעי, לאוטובוס אסור לעקוף רכב

ב' בנתיב השלישי (השמאלי).

במידה ואין רכב א' (בנתיב הימני ביותר), אלא רק רכב ב' שנוסע באמצעי, מותר יהיה לאוטובוס לעקוף מהנתיב השלישי (השמאלי) וכמובן לאחר מכן לחזור לנתיב הראשון (ימני).

• תוכן חדש...