Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם האתר יד2 מסוכן לגלישה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב,

ניסיתי להכנס לאתר יד2, ונתקלתי במודעה זאת:

attachment.php?attachmentid=295408&stc=1&d=1341691281

האם השימוש באתר באמת מסוכן, או שמא מדובר בתקלה כלשהי במחשב שלי?

yad2.jpg

פורסם

אני לא יודע לענות על השאלה שלך חוץ מלהגיד שזה לא רק במחשב שלך.

גם אצלי יש את אותה בעיה. זה קורה לי כשאני נכנס לאגף הרכב באתר.

שלומי.

פורסם

יכול להיות בגלל כל הסקריפטים שיש באתר אז האנטי וירוס מרתיע בפניכם שיש שם סקריפטים אוספי מידע (כל מיני WIN32/...) וכו'.

תכנסו, הכל בסדר שם.

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

האתרים האלה בנויים ע"פ תקנים שהם המציאו לעצמם ובאופן כללי בצורה דיי לוקה.

הדפדפן מזהה את זה בנוסף לסקריפטים דפוקים וחורי אבטחה ומתריע.

TFSI Power

פורסם

גם לי זה קרה אתמול עם גוגל כרום. עם מוזילה פייר פוקס אין שום בעייה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

חברות שמעלות קמפיין לא מחזיקות בצי שרתים כדי לעמוד בעומס הצפיות (בסביבות ה-8000 בקשות בשנייה אחת),

לכן הן פונות לחברות שעוסקות באירוח קבצים לקראת קמפיינים, לחברות האלה יש מערך של מס' שרתים, לחלקן המערך פזור בין כמה מקומות שונים בארץ.

מה הבעיה?

לקוח X מעלה קובץ שמכיל וירוס בטעות, גוגל מזהה את זה ומראה אזהרה לדומיין, הבעיה היא שהדומיין עצמו מארח עוד 408240 תמונות/קבצים/תוספים באתרים אחרים ואז חצי מהאנטרנט בארץ מציג אזהרה.

----

• תוכן חדש...