Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי היה מעוניין לעשות מפגש התקנות, כלומר להפגש כולם ומי שרוצה להתקין מערכת ברכבו יביא את החומרים הנדרשים איתו וביחד כולם נוכל לעזור לו ולהתקין ביחד את המערכות , לדעתי זה יכול להיות ממש גיבוש טוב לחברי המפגש!!! מה אתם חושבים???????? ביי רועי

Do you wana hear it or Ya wana pump it

פורסם

רעיון טוב אני בעד!!!!

ומה גם שאני צריך להרכיב את המערכת באוטו עכשיו אז בכלל הרעיון הזה בא לי מצויין!! :wink:

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם
רעיון טוב אני בעד!!!!

ומה גם שאני צריך להרכיב את המערכת באוטו עכשיו אז בכלל הרעיון הזה בא לי מצויין!! :wink:

קודם כל תבוא למפגש ותגבש דעה לאיזה כיוון אתה רוצה ללכת (בניות ותצורה סופית) לאחר מכן רשימת חומרים ו-קדימה.

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

למפגש אני יגיע ... רעיון יש לי פחות או יותר אני צריך לחשוב עליו עוד קצת וחומרים זה לא בעיה לקנות....

אבל את האמת אני יישתדל לעשות את ההתקנה לבד ועם יהיו לי בעיות במפגש אני ייעזר בכם... מה גם שאני מקווה שאני יתקין לפי המפגש....

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

בגדול הרעיון נחמד אבל יש את הקטע ש20 איש יתעסקו ברכב של מישהו וכל אחד בא עם שיטת העבודה האישית והדעה שלו אז כמו שזה יכול לגרום לגיבוש זה עלול לגרום לתגובות כגון: "הוא לא יודע מה הוא עושה?" "איזה מפגר!" וכו...

חומר למחשבה חברים

פורסם

אני לא חושב שיש להתקין מערכות שם במקום אלא רק לאסוף דעות מאנשים מואתה סיבה

שיש לאנשים רעיונות שונים ...

אפשר להעזר בדברים קטנים כגון כיוון מערכות מגברים וכו...

דרך אגב המפגש הבא יהייה ביום שבת הזה????

פורסם

אני לא כל כך מסכים עם DERAZON ועם FASTGT מהסיבות האלו: אני מסכים אם זה שאם יהיו 20 אנשים ל 8 מתוכם יש שיטות שונות וראש אחד לדבר, אך תמיד מגיעים להחלטה כמו בכל מצב, דבר שני אני לא רואה שום בעיה בלהתקין בחוץ שמה מערכות, כי זה לא מפריע לאף אחד לא עושה רעש זה בטוח ואם משהו חושש מלהתקין שמה אז שלא יעשה זאת, זאתי בסה"כ הצעה כללית לחברי הפורום והמפגש של אוטוסאונד שבהחלט יכול להיות 10, אם יש בן אדם שמעוניין שפשוט ידאג להביא חומרים ואת הציוד הנדרש( אצלי באוטו תמיד יש ארגז כלים למקרים כאלו) בקיצור קצת סיעור מוחות של 20 אנשים שחולים על מערכות יכול לפתור כול בעיה לדעתי של משהו באוטו. ותחשבו על זה אהאהאהאה :lol::lol:

Do you wana hear it or Ya wana pump it

פורסם

אני בד,כ לא נכנס לכאן,אבל אני חייב לציין שזה רעיון יפה.

רק דבר אחד.שלא יגיעו כל מיני "נשמות טובות" שיבדקו טוב טוב מה יש לכם באוטו וינסו להעתיק ע"י "השאלת" הציוד.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

אני לא חושב שיש מה לדאוג ש20 אנשים יבואו ויתחילו להתווכח, סך הכל רוב המפגשים הם מצומצמים. דבר שני תכלס חוץ מקיקר וSUB0 שהיה מתקין אף אחד לא עשה זאת לפרנסתו, ככה שהוויכוחים לא יהיו גדולים. זה לא שבאים 20 מתקינים ומתחילים להתווכח.

פורסם
אני בד,כ לא נכנס לכאן,אבל אני חייב לציין שזה רעיון יפה.

רק דבר אחד.שלא יגיעו כל מיני "נשמות טובות" שיבדקו טוב טוב מה יש לכם באוטו וינסו להעתיק ע"י "השאלת" הציוד.

עצוב, אבל זה נכון לגבי כל מפגש...

motorica.net

• תוכן חדש...